Revangelis Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi teleport ile magery kasmak ne sacma ismis lan teleport ya bari flame strike falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi teleport ile cooking kasmak ne sacma ismis lan teleport ya bari ekmek falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi teleport ile post kasmak ne sacma ismis lan teleport ya bari madalya falan alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 buraya da bir banwave gelse hos olurmus haa :D böyle basit bir şey ile post kasmak ne lan git bari işe yarar bişey yap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Jeeztro said: hazır topici açılmış sorayım şimdi kasayım dedim archaelogy de 21 e kadar gelebildim. haritada alan gözüküyor, dürbün zıkkımını koyuyoruz sonra işte yerden fragment çıkıyor. buraya kadar tamam. peki bu skill sadece böyle mi kasılıyor ? çok sıkıcı çünkü, ordan oraya uç fragment bul başka yere git vs. bu mu ? aynen oyle, hordelar bg sirasi beklerken kassin diye koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Tamamen bg ve hc beklerken kullanilcak bir skill onun disinda kasmak acaip bayici. Bu arada son patch ile guzel para birakabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 teleport hack ya bare ise yarar bisi yap maden kasmak ne sacma ismis lan abi teleport hack ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi beni uzen sey ben kasarken butun itemlar 1 silverdi simdi 100 golda bile war ben kasarken olsa 12 k deil 25 k kazancaktik demek pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Tek bir ırk üzerinde yoğunlaşamamak kötü. Zinrokh için yetmiş küsür tane troll artifactı yapmışım, bir ömür gibi geldi. Zaten Wowhead'de 800+ yapıpta çıkmadı diyenleri gördükten sonra bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi teleport hack ile arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan teleport hack ya bare ise yarar bisi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 arkeoloji kasmak ne sacma ismis lan abi teleport hack ile bare ise yarar bisi yap teleport hack ya a a t b b r e a i k l r e e e t o p e l o i l o r s e j t e p i o h y r k a a t a c r s k a h m r a a y c k a b k i n s i e i l e s y a a c p m a i s m i s l a n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu ne abi matrix gibi yazilar kayiyo asagi dogru bari dogru duzgun bisey yap isinla beni scotty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 uğraşmış ama helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 applev0dka said: buraya da bir banwave gelse hos olurmus haa :D böyle basit bir şey ile post kasmak ne lan git bari işe yarar bişey yap :p diyen de konu ile alakasız post kasıo oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 teleport hack ya bare ise yarar bisi yap maden kasmak ne sacma ismis lan abi teleport hack ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Basit bir espri gereksiz uzadığı için ve konudan iyice sapıldığı için kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar