Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IE 9 geliyooooo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oheh, O nasıl Bir garip fonttur oyle ya , LCD ekranda Gozlerimi bozdu resmen ,Clear type eksik sanki.

Yok mu fontu değistirmenin bir yolu ?

Neyse Opera devam derim, baska bir sey demem.
Mesaj tarihi:
böyle gerizekalılık görmedim, kendi işletim sistemine destek vermiyo resmen microsoft, xp için indiremiyor muyum şimdi ben bunu? bu nasıl bir rezalettir ya. yıl 2011 muhabbetleri yapmayın, inatla xp kullanıyorum çok eski bilgisayarımda.
Mesaj tarihi:
su font olayı yuzunden betasını kaldırıp tekrar 8 e donmustum.hala devam edıyorsa ben kalım barı 8 de .

font olayınıda 8 mod'da calıs dıye bısı vardı yukarda kı dosya duzen ın en sonunda o sekılde duzelıodu .
Mesaj tarihi:
penth sevecek bunu, firefox'u geçmiş benchmark'ta

http://www.youtube.com/watch?v=FzD6Mk7cp-U

microsoft'un internet explorer'ını sevmiyorum ben ya.
7 ve 8 çok sıkıntı yaratmıştı. ne zaman bir bilgisayarda 7 kullanmak istesem çok kasılıyordu, açılması bile epey zaman alıyordu.

bi ara bilgisayarımda internet explorer 9 beta kurmak istedim. paso çöktü durdu. ne zaman açmak istesem direk çöküyordu.
sıkıldım sildim eski internet explorer'a geçtim.

ie9 geldi ama kurasım yok benim valla.
Mesaj tarihi:
ben de final sürümünün rc olacağını düşünüyorum aslında. daha önce de yapmışları rc diye verdiler sonra final sürümünde değişiklik yok rc sürümü final sürümü oldu. karşılaştırsınlar bakalım bi. ff ye geri dönebilirim.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

sık kullanılanlardan girişleri tek tek sildirmesini gidermişlerdir umarım. 1 tane silince penceresi kapanıyor falan. birden fazla seçemiyorsun ayrıca.

birden fazla seçilmiyor ama neyse artık 1 tane silince pencere kapanmıyor.
Mesaj tarihi:
reyou said:

bende bugun kurdum fena degil gibi,
ama su tablarla adress bari ayni yere koymalari kotu olmus.

degistrebiliyozmu onu?

onu degistirebiliyosun sağ tıkla tablara şeysi çıkıyo
Mesaj tarihi:
peacekeeper testi yaptım.
ie9 5600 küsür bişe aldı
firefox 4 RC 4600 küsür bişe aldı
chrome 10k civarında aldı.

daha chrome yaklaşmaları için çok var bunların ya.
Mesaj tarihi:
Valla chrome'dan daha hızlı. Benchmark falan hikaye, tablar vs çatır çatır açılıp kapanıyor. Budur. Firefox'tan ilk Chrome'a geçtiğim zamanı hatırlattı o kadar hızlı.

Yalnız yazıları bir garip gösteriyo..
  • Yeni Oluştur...