Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Oheh, O nasıl Bir garip fonttur oyle ya , LCD ekranda Gozlerimi bozdu resmen ,Clear type eksik sanki. Yok mu fontu değistirmenin bir yolu ? Neyse Opera devam derim, baska bir sey demem.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 internet explorerın tek kötü yanı install ettikten sonra restart istemesi. Resmen hayattan soğutuyor adamı
Artariel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 böyle gerizekalılık görmedim, kendi işletim sistemine destek vermiyo resmen microsoft, xp için indiremiyor muyum şimdi ben bunu? bu nasıl bir rezalettir ya. yıl 2011 muhabbetleri yapmayın, inatla xp kullanıyorum çok eski bilgisayarımda.
dieevil Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 su font olayı yuzunden betasını kaldırıp tekrar 8 e donmustum.hala devam edıyorsa ben kalım barı 8 de . font olayınıda 8 mod'da calıs dıye bısı vardı yukarda kı dosya duzen ın en sonunda o sekılde duzelıodu .
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 iyi güzel hoş. ama patide bi yere girdiğimde bi ana sayfaya gelip tekrar oraya tıklıyorum hiç öyle yenileyerek girmiyor. yani bok gibi yine.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sık kullanılanlardan girişleri tek tek sildirmesini gidermişlerdir umarım. 1 tane silince penceresi kapanıyor falan. birden fazla seçemiyorsun ayrıca.
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 benim chrom çöktü bugün. bütün eklentiler gitti. google sövdüm
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 penth sevecek bunu, firefox'u geçmiş benchmark'ta http://www.youtube.com/watch?v=FzD6Mk7cp-U microsoft'un internet explorer'ını sevmiyorum ben ya. 7 ve 8 çok sıkıntı yaratmıştı. ne zaman bir bilgisayarda 7 kullanmak istesem çok kasılıyordu, açılması bile epey zaman alıyordu. bi ara bilgisayarımda internet explorer 9 beta kurmak istedim. paso çöktü durdu. ne zaman açmak istesem direk çöküyordu. sıkıldım sildim eski internet explorer'a geçtim. ie9 geldi ama kurasım yok benim valla.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 FF 4 çıksın da öyle karşılaştırsınlar. 3.6 dan elbette hızlı olacak. :D bu ay içinde çıkacak deniyo bakalım yalan değilse.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ff 4 çıktı sayılır ya. rc sürümü stabil deniyo, çok ciddi değişiklik olmaz artık heralde.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben de final sürümünün rc olacağını düşünüyorum aslında. daha önce de yapmışları rc diye verdiler sonra final sürümünde değişiklik yok rc sürümü final sürümü oldu. karşılaştırsınlar bakalım bi. ff ye geri dönebilirim.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 razzRaziel said: sık kullanılanlardan girişleri tek tek sildirmesini gidermişlerdir umarım. 1 tane silince penceresi kapanıyor falan. birden fazla seçemiyorsun ayrıca. birden fazla seçilmiyor ama neyse artık 1 tane silince pencere kapanmıyor.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 betada asiri stabilite sorunu vardi, cokmekten kullanilmaz haldeydi en son simdi cok iyi olmus, asiri memnunum.
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bende bugun kurdum fena degil gibi, ama su tablarla adress bari ayni yere koymalari kotu olmus. degistrebiliyozmu onu?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sayfaların yüklenmesi sizde de chromedan yavaş mı? bende acaiplik var sanırım.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 vallahi aslında lokum gibi olmuş denebilir
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 reyou said: bende bugun kurdum fena degil gibi, ama su tablarla adress bari ayni yere koymalari kotu olmus. degistrebiliyozmu onu? onu degistirebiliyosun sağ tıkla tablara şeysi çıkıyo
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 peacekeeper testi yaptım. ie9 5600 küsür bişe aldı firefox 4 RC 4600 küsür bişe aldı chrome 10k civarında aldı. daha chrome yaklaşmaları için çok var bunların ya.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://net.tutsplus.com/ şu sitede sağ tepede +network diye bir button var üzerine geldiğinizde menü açılıyor. benim ie9 da açılmıyor bir denermisiniz
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oha eklentilerin açılmayı geciktirmesi nedeniyle devre dışı bırakma aracı açtı önüme. her eklentinin açılışı kaç saniye geciktirdiği falan yazıyor ordan seçebiliyorsunuz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Valla chrome'dan daha hızlı. Benchmark falan hikaye, tablar vs çatır çatır açılıp kapanıyor. Budur. Firefox'tan ilk Chrome'a geçtiğim zamanı hatırlattı o kadar hızlı. Yalnız yazıları bir garip gösteriyo..
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 fontu bozmus adamlra resmen, hersey $i$manlami$.
Öne çıkan mesajlar