Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 beleş vip bileti buldum ama üşendim gitmeye ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu arada digiturk web tv'den 1 aylık aldım 20 liraya. nasıl izliyoruz şimdi bir yerde bulamadım ben canlı yayın linki falan. maç başlayınca mı geliyor. haa 7 de baslıyormuş yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 türkiyeden aldıysan satın aldıklarım bölümü olması gerek, oradan izleyebiliyorsun, maçtan 1-2 saat önce yayın açılıyor genelde yurtdışı sitesi ise tv izle kısmı var oradan seçiyorsun maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Orada Tv İzle olması lazım...Lig TV açık gözüküyor muhtemelen orada, oradan izleyebilirsin işte... Ayrıca maç linki olmuyor sayfasında, LigTV izleden giriyorsun, ben de Aylık pakedi aldım, zaten başka seçenek yoktu... Edit: Şu an açık ben de LigTV yayını ama ben yurtdışından aldım belki ondandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yok abi yayn 19 da başlıcak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=89204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 son zamanlarda bu gslilere bişi oldu oldukça kalitesiz işler yapıyorlar. bu ormana diktim çamı mı ne o da çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 olursa çok güzel olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 şu son görselden hiçbişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gayet açık işte abi. 4 tribünde o yazılanlar bütün bir cümleyi oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 saat de 20.45 de durmuş. BAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 he he tamam o fnerlilerin oturdugu yer kafamı karıştırdı. olm tekrar söylyürom biz bu heriflere cok yer verdik ya. zaten stadın akustiği malum bunlar gol atınca flan fena bağıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Holy said: Cüneyt Çakır'ı verselerdi ya, iki gün ard arda yönetsin bişi olmaz aslanıma. Tek sevdiğim ve objektif olduğunu düşündüğüm türk hakemi şu anda. city maçına tecavüz etmesi dışında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Çakır city maçına tecavüz falan etmedi, gayette güzel yönetti. O değil bu değil, net yeniliyoruz 0-3 falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 du bakalım maç başlamadı ama daha 1200 kbpsile izliyoruz webtvden oeh 1800 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 applev0dka said: Holy said: Cüneyt Çakır'ı verselerdi ya, iki gün ard arda yönetsin bişi olmaz aslanıma. Tek sevdiğim ve objektif olduğunu düşündüğüm türk hakemi şu anda. Objektif.. ?? http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/FDn50mmf12LadoramaB.JPG neyse ki UEFA da benimle aynı fikirde ki avrupa'da şu sıralar en fazla maç yöneten hakemimiz. Siz beğenmeyin daha, çok da fifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 BloodyBeast said: Holy said: Cüneyt Çakır'ı verselerdi ya, iki gün ard arda yönetsin bişi olmaz aslanıma. Tek sevdiğim ve objektif olduğunu düşündüğüm türk hakemi şu anda. city maçına tecavüz etmesi dışında mıHele bu ayrı bir fanatiklik. O Balotelli'nin attığı tekme dünyanın her yerinde kırmızı kart. Onun dışında da gayet güzel yönetti, tansiyonu çok güzel idare etti o kadar gergin bir maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Derbi sonunda gslilerin kendi takımlarına edeceği küfürden 6 gslinin ( ben dahil ) hunharca banlanmasını beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 peki gs maçı alırsa bütün gs liler söz veriyomu burda taşkınlık çıkarmayacaklarına ? sözmü lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 çünki içime bişiler doğdu bugün beeele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gökalp içine doğan şeyi ziyarete gelebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gs nin alacağı en iyi sonuç az farklı bir mağlubiyet. böyle bir durumda ben de gs lilern sevinç mesajlarında taşkınlık çıkarmamalarını rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Holy said: gökalp içine doğan şeyi ziyarete gelebilir miyim? gelsene lan asdgdajskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu arada maçı vip de paşayla yanyana izleme fırsatım var ama ben beleş yapılan ve belediyenin yaptığı stadlarda maç izlememe taraftarıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar