Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahce / 18.03.2011 @ 21.00

Esh

Öne çıkan mesajlar

hemen hemen her derbide bizim 3-5 net pozisyonumuz vardı be fiz, ara ara kazmalığımızdan ara ara şanssızlığımızdan kaçırdık, arada gol de attık tabii. Ama FB'nin böyle olmayacak gollerle ya da duran toptan karambollerle (Selçuk'un golleri mesela) ya da yapacak bir şey olmayan gollerle (Alex) olmayan golleri hep ani ataklarla oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

takımdan ümitli değiliz tamam da alt bitebilir hakkaten. adamlar 9 maç kazandılar baya dikkatli oynarlar. şampiyonluğa gidiyolar baya dikkatli oynarlar. yeni stad yeni atmosferdir, gerilirler. ben de isterim fark yiyelim tokat yiyelim bi baştan başlayalım ama bence en fazla 2-0 filan biter maç. ha olur da bizim takımdan 5 6 oyuncu iyi oynarsa arda, kazım, servet, neill, culio, ayhan! belki yeneriz bile 1-0 filan balagöte. ilk golü atan kazanır. berabere bitmez, üst bitmez bu maç
Sosyal ağlarda paylaş

Fener derbilerde genelde kontrollü oynuyor...Biz baştan gaz başlayıp 2-3 atak yaptık top çevirdik diye sanarken, tak diye atarlar golü, taraftarın da ipi çekilir zaten...
Ben 2007'deki sulu maç gibi bekliyorum aslında oyunun gidişatını...2 gol ilk yarı, daha da kasmazlar, seyirci var o var bu var diye, 2-0'a bağlarlar temiz...
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer stada yağmaz yalnız o sular,direk yönetime yağdırırlar :D
Tek bir isteğim var şu derbide hakem rezaleti çıksın. 2 takımdan biri böyle inanılmaz hakem hatalarıyla kazansın. Saçma sapan kartlar,penaltılar falan çıksın. Şu Türk hakemlerinin durumu bi gözden geçirilsin baştan yapılandırılsın vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Fener derbilerde genelde kontrollü oynuyor...Biz baştan gaz başlayıp 2-3 atak yaptık top çevirdik diye sanarken, tak diye atarlar golü, taraftarın da ipi çekilir zaten...
Ben 2007'deki sulu maç gibi bekliyorum aslında oyunun gidişatını...2 gol ilk yarı, daha da kasmazlar, seyirci var o var bu var diye, 2-0'a bağlarlar temiz...

Ntvsordaki kadrolara baktım selçuk cristian soldada özeri gösteriyordu. Eğer böyle çıkarsa Aykut aşırı kontrollü olmuş olacak. O zaman elinde patlayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...