Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hemen hemen her derbide bizim 3-5 net pozisyonumuz vardı be fiz, ara ara kazmalığımızdan ara ara şanssızlığımızdan kaçırdık, arada gol de attık tabii. Ama FB'nin böyle olmayacak gollerle ya da duran toptan karambollerle (Selçuk'un golleri mesela) ya da yapacak bir şey olmayan gollerle (Alex) olmayan golleri hep ani ataklarla oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ferrari olmasa 5 e gidiyodu o mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Evi arabayı yatı kattı sattık, Fenerbahçe 2 farklı kazanır dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çok garantici oynamıssın yahu. 4-6 oynasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 0-3 biter ya, içim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ohoo fenerlilerin şimdiden başladı hakem zırlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 alt olucak kasmayın hiç 0-1 oynayın golü de selçuk atara oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 lugano da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bırakın şu fener fark atar muhabbetlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 peki abi. büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 11 sayfada kaldık eskiden maç başlamadan 20-30 sayfa gorurduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yönötöm orontosoz göç kollonoyo şaka bi yana niang oynamıcakmış sanırım. gsnin defans 4lüsünün tamamı stoper zaten. alt olucağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 altmı? bir galatasaraylı olarak evi barkı arabayı çiftliği yazlığı bodrumdaki yatı satıp üste bastım. hatta 4-6 gol yaptım seçenek sunsalar FENER ATAR BİLAE işaretlicem. o derece küskünüm takımıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 takımdan ümitli değiliz tamam da alt bitebilir hakkaten. adamlar 9 maç kazandılar baya dikkatli oynarlar. şampiyonluğa gidiyolar baya dikkatli oynarlar. yeni stad yeni atmosferdir, gerilirler. ben de isterim fark yiyelim tokat yiyelim bi baştan başlayalım ama bence en fazla 2-0 filan biter maç. ha olur da bizim takımdan 5 6 oyuncu iyi oynarsa arda, kazım, servet, neill, culio, ayhan! belki yeneriz bile 1-0 filan balagöte. ilk golü atan kazanır. berabere bitmez, üst bitmez bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 fırat aydınus'un yönettiği hiçbir derbi berabere bitmemiş mi neymiş, yoksa GS-FB maçları için miydi o istatistik asdfas TV'de söylenmişti de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Cüneyt Çakır'ı verselerdi ya, iki gün ard arda yönetsin bişi olmaz aslanıma. Tek sevdiğim ve objektif olduğunu düşündüğüm türk hakemi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Verdiği kararların %75'inden fazlası Fenerbahçe lehine olduğundan mı seviyosun Holy =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Fener derbilerde genelde kontrollü oynuyor...Biz baştan gaz başlayıp 2-3 atak yaptık top çevirdik diye sanarken, tak diye atarlar golü, taraftarın da ipi çekilir zaten... Ben 2007'deki sulu maç gibi bekliyorum aslında oyunun gidişatını...2 gol ilk yarı, daha da kasmazlar, seyirci var o var bu var diye, 2-0'a bağlarlar temiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu sefer stada yağmaz yalnız o sular,direk yönetime yağdırırlar :D Tek bir isteğim var şu derbide hakem rezaleti çıksın. 2 takımdan biri böyle inanılmaz hakem hatalarıyla kazansın. Saçma sapan kartlar,penaltılar falan çıksın. Şu Türk hakemlerinin durumu bi gözden geçirilsin baştan yapılandırılsın vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 öyle olursa yalnız hagi kalacak sezon sonuna kadar. Bank Asya'ya hoşgeldiniz. Tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 içimden 9-0 geçse de 5-0 gibi bi skorla yeneceğimizi düşünüyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sotto said: Fener derbilerde genelde kontrollü oynuyor...Biz baştan gaz başlayıp 2-3 atak yaptık top çevirdik diye sanarken, tak diye atarlar golü, taraftarın da ipi çekilir zaten... Ben 2007'deki sulu maç gibi bekliyorum aslında oyunun gidişatını...2 gol ilk yarı, daha da kasmazlar, seyirci var o var bu var diye, 2-0'a bağlarlar temiz... Ntvsordaki kadrolara baktım selçuk cristian soldada özeri gösteriyordu. Eğer böyle çıkarsa Aykut aşırı kontrollü olmuş olacak. O zaman elinde patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Şu iki kadroya bakıyorum ve Dia oynamazsa Galatasaray'ın kadrosunu daha iddialı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Kazara yenersek diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar