Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahce / 18.03.2011 @ 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

ahaha lazerci çok iyiydi

odeon senkonun hatrına 1 hafta banlanmış rpsi yap bari

ya cok istiyolarsa zaten bani bi baroni fotosuyla onu halledebiliriz :D
Mesaj tarihi:
ya buradan günah çıkarayım. çok küfrettim kötü hissediyorum kendimi. ama hakettiler lan. gsye de fbye de ettim. fakat gs acilen şu it gibi takilan tayfasından kurtulması lazım. ama yönetim tam tersi sanki herkesi takima toplamaya çalışıyor. yeni gelen bi kaç adam var. onlar umarım diğerlerine benzemez. gerçi neden umuyorum ki. benzesin lolol
Mesaj tarihi:
Bu sezon bitmiştir. Febe ye şampiyonlar liginde başarılar dilemekten başka yapacak bir şey yok. İnşallah ikinci yarıdaki oyunlarını bir üst seviyeye çıkarıp, avrupada en iyi şekilde temsil ederler Türkiyeyi.
Bu arada Altan Tanrıkulu ne güzel söyledi. Febe nin gs deki kadrodan alabileceği tek oyuncu var, o da Arda, diğerlerini beleş bile verseler, febe de ilk 18 e giremez.
Mesaj tarihi:
3 maç kazanırlarsa Süper Lig'te kalıyorlar. İşte yeni hedef. Hedefimiz yok diyolardi bide...

Akinci okuyo musun Akinci :D öpüyorum seni yanaklarından, perde arkasından okuma çık dışarı göster kendini :D.
Mesaj tarihi:
11 senedir romanyadayim nasil bir irk olduklarini cok iyi biliyorum ondan dedim , ortaklarim galatasarayli hagiye tapiyorlardi tcdeyken romanyaya gelince tiksindiler hagiden romenleri tanidikca.
  • Yeni Oluştur...