Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Fenerbahce / 18.03.2011 @ 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

bu arada devre arasında farkettimde ben italya ligindeki gibi üstte gezen kamera var sanki
ama hiç farketmedim heralde kullanıyolarmıki lan
benmi dikkat etmedim ?

maça başlarken,kazımın sarı kartı görme nedeni falan onlarda kullandılar
Mesaj tarihi:
aquila said:

santos yerine caneri koysun, stoku alsin abi, yapsin bi ayar, bunlari ben mi dusunucem.

Yabancı hakkı yüzünden Caner'i oyuna almak zorunda kalacaksan gerekirse Messi'yi bile kenarda oturtursun ama Caner'i yine oyuna almazsın. Geçen seneyi ne çabuk unuttunuz, Caner'i hatırlamıyor musunuz :)
Mesaj tarihi:
kermit said:

bu arada devre arasında farkettimde ben italya ligindeki gibi üstte gezen kamera var sanki
benmi dikkat etmedim ?

spider cam işte. kullanıyolardır bi ton para vermişlerdir fgdfh.
Mesaj tarihi:
kermit said:

benmi dikkat etmedim ?

spider cam mi diyorsun? İlk yarı yine gs fb derbisinde kullanıldı ilk kez. Derbilerde kullanıyorlar sanırım sadece.
Mesaj tarihi:
Yalniz biz de kotuyuz baya, bir gol yersek arka arkaya yiyebiliriz yani Ankaragucunden 5dk da 2 gol yemis takimiz...
Fener Dia yi vs alip Hagi hamle yapmazsa cok sey degisir, BJK macinda bile ne kadar dondu mac bir anda...Kirmizi kart vs hersey olabilir...
Mesaj tarihi:
Caner oynamasın diye Dia oynamadı. Şu skorun sebebide Dia ve Stoch'un oynamaması. O yabancı dediğin adamla başlamış olsa çok farklı olurdu.

Yahu adam Cristian Selçuk'la oynuor Caner girse ne olur zaten kadro bir acayip.
Mesaj tarihi:
Aslında sadece emreden değil, febe nin nerdeyse bütün oyuncuları çok formdaydı ikinci yarı, mu maç berbat oynuyorlar. GS dede pek ışık yok bu arada.. Febe kendini toparlarsa fark bile olur..
Mesaj tarihi:
Yanlız öyle maç döner de volkan poposuyla top kurtarmaya falan kalkarsa artislik olsun diye yemin ederim o taraftarı kimse tutamaz bu tirübün sisteminde ahaha
  • Yeni Oluştur...