TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: bu arada devre arasında farkettimde ben italya ligindeki gibi üstte gezen kamera var sanki ama hiç farketmedim heralde kullanıyolarmıki lan benmi dikkat etmedim ? maça başlarken,kazımın sarı kartı görme nedeni falan onlarda kullandılar
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 caner girerse kazım döver o kanadı gibi ggeliyor bana
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aquila said: santos yerine caneri koysun, stoku alsin abi, yapsin bi ayar, bunlari ben mi dusunucem. Yabancı hakkı yüzünden Caner'i oyuna almak zorunda kalacaksan gerekirse Messi'yi bile kenarda oturtursun ama Caner'i yine oyuna almazsın. Geçen seneyi ne çabuk unuttunuz, Caner'i hatırlamıyor musunuz :)
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: bu arada devre arasında farkettimde ben italya ligindeki gibi üstte gezen kamera var sanki ama hiç farketmedim heralde kullanıyolarmıki lan benmi dikkat etmedim ? spider cam işte. kullanıyolardır bi ton para vermişlerdir fgdfh.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: bu arada devre arasında farkettimde ben italya ligindeki gibi üstte gezen kamera var sanki ama hiç farketmedim heralde kullanıyolarmıki lan benmi dikkat etmedim ? spider cam mi diyorsun? İlk yarı yine gs fb derbisinde kullanıldı ilk kez. Derbilerde kullanıyorlar sanırım sadece.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kazım ve selcuktan biri atılır skorun gidisatına göre. basın paraları.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Yalniz biz de kotuyuz baya, bir gol yersek arka arkaya yiyebiliriz yani Ankaragucunden 5dk da 2 gol yemis takimiz... Fener Dia yi vs alip Hagi hamle yapmazsa cok sey degisir, BJK macinda bile ne kadar dondu mac bir anda...Kirmizi kart vs hersey olabilir...
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 alexin frikikte filan kullandılar ya işte
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Caner oynamasın diye Dia oynamadı. Şu skorun sebebide Dia ve Stoch'un oynamaması. O yabancı dediğin adamla başlamış olsa çok farklı olurdu. Yahu adam Cristian Selçuk'la oynuor Caner girse ne olur zaten kadro bir acayip.
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Aslında sadece emreden değil, febe nin nerdeyse bütün oyuncuları çok formdaydı ikinci yarı, mu maç berbat oynuyorlar. GS dede pek ışık yok bu arada.. Febe kendini toparlarsa fark bile olur..
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ilk 15 dk belli olur maçın gidişi, fener krampon falan değişse ya. ayakta duramıyor hiç biri
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 japonbayrağı.jpg leri hazırlayalım maç sonuna
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yalnız hagi ' nin sakatlanma anı manyak.hahah sevinirken tekmediler adamı ahah
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ahmedinejad said: ilk 15 dk belli olur maçın gidişi, fener krampon falan değişse ya. ayakta duramıyor hiç biri korkutular gs'den belli
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 TD)Pentagram said: yalnız hagi ' nin sakatlanma anı manyak.hahah sevinirken tekmediler adamı ahah ahah evet ya cok guldum orda
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selçukçular nerde Selçukçular! Adam kuruttu 8 yıldır ya. Bir kurtulamadık şu heriften.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Yanlız öyle maç döner de volkan poposuyla top kurtarmaya falan kalkarsa artislik olsun diye yemin ederim o taraftarı kimse tutamaz bu tirübün sisteminde ahaha
Öne çıkan mesajlar