senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 silah olarak BFG kullanildi diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Penthesilea said: oglum herif kaslarinin arasindan vurulsa inanilmaz olmaz mi asdhasdhasdas domdom kursunu degilmis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bir ayrılık şarkısı seçtikk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o kaşlarda +15 protection var hiç birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölmüş lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Xaenin said: escape said: goldbären said: escape said: ben öleyim arkadaşım varmı? kendi hayatımdaki kadınlara karşı sorunlarda kendi yöntemlerimle çözerim. yok "canım cicim özür dilerm hedehödö, ben eşegim sana o lafı dememeliydim gel barışalım" bunlar boş şeyler. bu şekilden bi taraflarını kaldırrısnz kadınların. dediğim benim kadınlarla sorun çözme yöntemimö bu şekilde ibonunki o şekilde. kimöse kimsenn özel hayatına karışamaz. lan iyi de sen kadının haklarını çiğniyosun dövünce? :D kadın tabi eşya lan unuttum ben bu dünyada tek şiddet gören, ezilen vs kadınlar di mi canım benim? vay anasını be. şöle kadınlar tarafından kadın haklarını savunan erkekler beni DELİ EDİOOOOOORRRRRR kadınlardan bahsetmişsin, adam olayın kadın perspektifinden girmiş olaya. neden bu kadar koyuyor erkeklerin kadın hakları konusunda konuşması onu anlamadım. ne gerek var abi. bu resmen meriçliğe giriştir ya. hatta meriçliktir. ne ayaksın sen de kadınalrın haklarını sen bir erkek olarak savunuyorsun? kimsin lan sen he kimsin? bırak kadınlar savunsun zibidi! (genel olarak hakaretler bunalr üzerine alınmasın kimse) sen önce kendi haklarını savun. teklrar söylüyorum bu ülkede ezilen tek kadınlar değil ulan! yeter artık bu tarz kadınların gözüne girme çabalarını bırakın ulan yaşınız 30 oldu qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben buna cevap veremiyorum şu anda gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kadın haklarını savunan adam kendi ayağına sıkan adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 esacape abi ne saçmalıyorsun allasen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben maykıl ceksına türlü türlü gavur çalgıcıya laf ettim diye banlanmıştım şimdide burdakileri banlayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bundan vazgeçtim bu ayıp oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 küçükken kadınlar hamamında çıplak teyze mi gördün hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fişle priz eşit değil aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 İŞTE İBO'YU VURAN SNİPER: http://capsverlan.com/show-image.php?id=63fffb40fca36daba8bd061403d04b45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 trollsede komik değil, değilsede değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi işin saçmalaması bi yana ben ciddiyim. araya serpiştirdiğim nükteler ortamı yumuşatmak için ama yani okurken kaldırın onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tanidigim en zeki insandi, umarim tekrar sagligina kavusur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ahmet çakar sniperla vurmuşlar dedi, yok cs 5'in 1'i anasını satiim gökmen özdanak ekledi, swat olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi elit olmak kadın haklarını savunmak değil. siz bambaşka anlamışsınız olayı. bir insan gücü yetmediği bir işe kalkışamaz. bitti. kadın veya erkek farketmez. senin ona gücün yetmiyorsa; "ya ama biz de insanız neden kadınlarıgfıgfıgsdı" tarzı şeyler boş laflardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bir kanas elde etmek çok zor değil türkiye'de lol, hele ki pkk için. Edit: Abso / hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Dogal seleksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Diyarbakırda helmet vardı da adam mı takmadı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.damninteresting.net/content/nuclear_artillery.jpg bununla vurmuşlar öle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 geçenlerde mal bi gitarcı öldüydü şurda bu herifle dalga geçenler o topikte ağlıyodu ölüye saygı cenazeme tıkla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kadin haklari nerden cikti lan, sesut da yok konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar