Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ayrıca pati ibo'yu japonlardan daha çok seviyo, kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zaten barut dolu kismi attiktan sonra kafaya giren kismi cikarken kafayi dagitmaya yeter. Gazetelerin bazi mal yazarlari yazmista sagdan girip soldan cikmis diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 he iki tur atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=czkGkdZm7Sk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölüyorum burda gülmekten off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ahahahahah epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahahahahaha abi gece gece öldum gulmekten offf :D yarin butun gun aklıma gelcek metroda derste fln mal mal gulcem :D ahahaha adnan'in bakısı da hass lan ne dion gibi ilk basta haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/55/adnan-%C5%9Fenses_78379.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 AHAHAHAHHA üstüne çüküpenso falan deseymiş bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ahahaahha o video gerçek mi ya hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahhahahah uykum kaçtı bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Abiiiiiiiiiiiiiiiiiii ölücem yeter. Üstüne birde trollface koymuşsunuz kriz geçiriyorum burda offf. Yeter ya, uzun zamandır böyle gülmemiştim. Saatler geçti, hatırladığım an gülüyorum. Yani editleyende harika yerde editlemiş. Kısacık böyle, lafı ediyor bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hX_t1j7Q93Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Offf bombalar ardı ardına patladı bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 AHAHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahah adam pırsmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yalnız ölmezse adamın götünden kan aldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sipeyskeyk said: Xaenin said: MASLAK ACIBADEM'DEYİM İBRAHİM ABİ AMİLYATA ALINDI ŞUAN http://www.doublekeyf.com/data/resimleri/Duygu-Cetinkaya-2jJRG.jpg Tanış olalım kaynaşalım sevelim sevilelim.Arkadaşın mı çetinkaya hanımefendi ? Konuya biraz geç olsa da damardan giriş yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 AHAAHHAHAHAHHAHA ALISAN BASGAAAN abi dustan yeni cikmistim, simdi onu neden upliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Aptal oldum görünce istemeden yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 agaahdsfjsdjdas mafettinizzz beni mafettiniz! anniyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ehehe, ben de yemiştim ne yalan. Metin Arolat, telefonumu geri versinler, haber ajansları.... Epey serin hikaye olmuş, tebrikler kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi yalnız çok fena herif gündem oldu.Japonyayı,Libya yı geride bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bizim habercilerin bünyesi aynı anda 3 4 tane gündem haberini kaldıramıyor illa birtanesine kitlenecekler diğerleri dünya yıkılsa umurularında değil, nası habercilik ise?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Taraf'a göre, Nihat Doğan tarafından yoğun olarak aranan İbrahim Tatlıses'in aracında oluşan manyetik alan, korumaların silahlarının ateşlenmesine neden olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar