Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Doktor değilim ama kurtulursa da çok aktif bir yaşamı olmayabilir. Yani eskisi gibi kendini zorlayarak şarkı türkü falan yasak olabilir veya felç vb gibi bişiden bitkisel hayatta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya ztn kardeşi sahne hayatı bitti demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kardeşi doktor muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tatlıses klasikleri albumu cıkarırlar bi tane oh satar bi 3 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu devirde hala kaset-cd-plak alan kaldi mi ki 3 milyon satsin ya ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 liberal said: kardeşi doktor muymuş? ntvmsnbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 biliyorum öyle dediğini de doktorlar kesin bişey söylememiş. doktorlardan cevaba göre hareket edilmesi gerektiğini ima etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Absolut said: Doktor değilim ama kurtulursa da çok aktif bir yaşamı olmayabilir. Yani eskisi gibi kendini zorlayarak şarkı türkü falan yasak olabilir veya felç vb gibi bişiden bitkisel hayatta olabilir. müslüm gürses de trafik kazasından sonra öldü diye morg a kaldırmışlardı sonra ölmediği fark edilince morgdan çıkartıp ameliyata aldılar hiç belli olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sene 1558 falandı o olay oldugunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu beyinde ödem var diye kafatasını açma durumları çok ters, kurtulma oranı çoook düşük bu vakalarda. beyin rahatlasın diye (basınç altında kalırsa sıkışıp ölüyor gene) kafatasında boşluklar açıyorlar. ama normalde beyni dengeleyen kafatası da olamyınca, şiştikçe şişmeye devam edebiliyor beyin, kafanın dışında yaşatmaya çalışıyorlar organı. beyin cerrahının anılarında okumuştum. ben daha fazla sıkmiyim varsa doktor patiler konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 doktor inatla oncelikli amacimiz ya$atmak dedigine gore, fazla bir umut yok demektir. allahtan umit kesilmez tabi, ne efsane kurtulu$lar gordu bu dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 muslum gurses hala uçuk ama yinede iyi yani durumu :) iboda belki muslum gibi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 benim gördüğüm kafadan darbe alıp yaşama ihtimali baya yüksek; ancak eski tanıdığın insan olmuyorlar. biri trafik kazasından diğeri düşmeden kafadan darbeli iki tanıdığım var "ha gitti ha gidiyor" diye beklenip yaşayan, ikisi de acaip insanlar olup çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 derin dövlet işi deyolağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ”hüner atmaz artık ibo.” bizim köyde yapılan yorum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 şimdi bu topiki gördüm haberim oldu. noldu öldü mü bu kadar sayfa olduğuna göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 7 dakika kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 goldbären said: bu beyinde ödem var diye kafatasını açma durumları çok ters, kurtulma oranı çoook düşük bu vakalarda. beyin rahatlasın diye (basınç altında kalırsa sıkışıp ölüyor gene) kafatasında boşluklar açıyorlar. ama normalde beyni dengeleyen kafatası da olamyınca, şiştikçe şişmeye devam edebiliyor beyin, kafanın dışında yaşatmaya çalışıyorlar organı. beyin cerrahının anılarında okumuştum. ben daha fazla sıkmiyim varsa doktor patiler konuşsun. haa hatırladım kitap da bayaa iyi anlatıyordu.Lisedeyken okusaydım şimdi doktordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yarın sabah 10da açıklanıyor tamam mı devam mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 borsalar kapandımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bansheee said: goldbären said: bu beyinde ödem var diye kafatasını açma durumları çok ters, kurtulma oranı çoook düşük bu vakalarda. beyin rahatlasın diye (basınç altında kalırsa sıkışıp ölüyor gene) kafatasında boşluklar açıyorlar. ama normalde beyni dengeleyen kafatası da olamyınca, şiştikçe şişmeye devam edebiliyor beyin, kafanın dışında yaşatmaya çalışıyorlar organı. beyin cerrahının anılarında okumuştum. ben daha fazla sıkmiyim varsa doktor patiler konuşsun. haa hatırladım kitap da bayaa iyi anlatıyordu.Lisedeyken okusaydım şimdi doktordum hangi kitap bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 goldbären said: bu beyinde ödem var diye kafatasını açma durumları çok ters, kurtulma oranı çoook düşük bu vakalarda. beyin rahatlasın diye (basınç altında kalırsa sıkışıp ölüyor gene) kafatasında boşluklar açıyorlar. ama normalde beyni dengeleyen kafatası da olamyınca, şiştikçe şişmeye devam edebiliyor beyin, kafanın dışında yaşatmaya çalışıyorlar organı. beyin cerrahının anılarında okumuştum. ben daha fazla sıkmiyim varsa doktor patiler konuşsun. "beynine bir kere hava değmeye görsün" idi di mi kitap ya da benzer mevzu başka yerde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aynen ben de lisede okusam beyin cerrahı olmaya heveslenirdim. beynine hava değmeye görsün - tübitak yayınları bol kitap okuyanlar okusun sürükleyici baya beynin işleyişini de çok güzel anlatıyor örneklerle, vakalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 house md izleyin gençler. it could be lupus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar