Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Doktor değilim ama kurtulursa da çok aktif bir yaşamı olmayabilir. Yani eskisi gibi kendini zorlayarak şarkı türkü falan yasak olabilir veya felç vb gibi bişiden bitkisel hayatta olabilir.
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya ztn kardeşi sahne hayatı bitti demiş
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tatlıses klasikleri albumu cıkarırlar bi tane oh satar bi 3 milyon
Horrible Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu devirde hala kaset-cd-plak alan kaldi mi ki 3 milyon satsin ya ?!
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 liberal said: kardeşi doktor muymuş? ntvmsnbc
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 biliyorum öyle dediğini de doktorlar kesin bişey söylememiş. doktorlardan cevaba göre hareket edilmesi gerektiğini ima etmiştim.
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Absolut said: Doktor değilim ama kurtulursa da çok aktif bir yaşamı olmayabilir. Yani eskisi gibi kendini zorlayarak şarkı türkü falan yasak olabilir veya felç vb gibi bişiden bitkisel hayatta olabilir. müslüm gürses de trafik kazasından sonra öldü diye morg a kaldırmışlardı sonra ölmediği fark edilince morgdan çıkartıp ameliyata aldılar hiç belli olmaz bu işler.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sene 1558 falandı o olay oldugunda
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu beyinde ödem var diye kafatasını açma durumları çok ters, kurtulma oranı çoook düşük bu vakalarda. beyin rahatlasın diye (basınç altında kalırsa sıkışıp ölüyor gene) kafatasında boşluklar açıyorlar. ama normalde beyni dengeleyen kafatası da olamyınca, şiştikçe şişmeye devam edebiliyor beyin, kafanın dışında yaşatmaya çalışıyorlar organı. beyin cerrahının anılarında okumuştum. ben daha fazla sıkmiyim varsa doktor patiler konuşsun.
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 doktor inatla oncelikli amacimiz ya$atmak dedigine gore, fazla bir umut yok demektir. allahtan umit kesilmez tabi, ne efsane kurtulu$lar gordu bu dunya.
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 muslum gurses hala uçuk ama yinede iyi yani durumu :) iboda belki muslum gibi olabilir
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 benim gördüğüm kafadan darbe alıp yaşama ihtimali baya yüksek; ancak eski tanıdığın insan olmuyorlar. biri trafik kazasından diğeri düşmeden kafadan darbeli iki tanıdığım var "ha gitti ha gidiyor" diye beklenip yaşayan, ikisi de acaip insanlar olup çıktılar.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ”hüner atmaz artık ibo.” bizim köyde yapılan yorum bu.
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 şimdi bu topiki gördüm haberim oldu. noldu öldü mü bu kadar sayfa olduğuna göre?
bansheee Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 goldbären said: bu beyinde ödem var diye kafatasını açma durumları çok ters, kurtulma oranı çoook düşük bu vakalarda. beyin rahatlasın diye (basınç altında kalırsa sıkışıp ölüyor gene) kafatasında boşluklar açıyorlar. ama normalde beyni dengeleyen kafatası da olamyınca, şiştikçe şişmeye devam edebiliyor beyin, kafanın dışında yaşatmaya çalışıyorlar organı. beyin cerrahının anılarında okumuştum. ben daha fazla sıkmiyim varsa doktor patiler konuşsun. haa hatırladım kitap da bayaa iyi anlatıyordu.Lisedeyken okusaydım şimdi doktordum
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yarın sabah 10da açıklanıyor tamam mı devam mı diye.
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bansheee said: goldbären said: bu beyinde ödem var diye kafatasını açma durumları çok ters, kurtulma oranı çoook düşük bu vakalarda. beyin rahatlasın diye (basınç altında kalırsa sıkışıp ölüyor gene) kafatasında boşluklar açıyorlar. ama normalde beyni dengeleyen kafatası da olamyınca, şiştikçe şişmeye devam edebiliyor beyin, kafanın dışında yaşatmaya çalışıyorlar organı. beyin cerrahının anılarında okumuştum. ben daha fazla sıkmiyim varsa doktor patiler konuşsun. haa hatırladım kitap da bayaa iyi anlatıyordu.Lisedeyken okusaydım şimdi doktordum hangi kitap bu?
Borastus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 goldbären said: bu beyinde ödem var diye kafatasını açma durumları çok ters, kurtulma oranı çoook düşük bu vakalarda. beyin rahatlasın diye (basınç altında kalırsa sıkışıp ölüyor gene) kafatasında boşluklar açıyorlar. ama normalde beyni dengeleyen kafatası da olamyınca, şiştikçe şişmeye devam edebiliyor beyin, kafanın dışında yaşatmaya çalışıyorlar organı. beyin cerrahının anılarında okumuştum. ben daha fazla sıkmiyim varsa doktor patiler konuşsun. "beynine bir kere hava değmeye görsün" idi di mi kitap ya da benzer mevzu başka yerde de var.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aynen ben de lisede okusam beyin cerrahı olmaya heveslenirdim. beynine hava değmeye görsün - tübitak yayınları bol kitap okuyanlar okusun sürükleyici baya beynin işleyişini de çok güzel anlatıyor örneklerle, vakalarla
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 house md izleyin gençler. it could be lupus.
Öne çıkan mesajlar