lemuria Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 saçma karşılaştırmalara gerek yok, politik bir yazı yazmayı da düşünmüyorum "sonuçta insan" falan.. hayır.. kim bilir kimin canını yaktı ya da kimin tavuğuna kışt dedi.. gerçekleri söylediği için öldürülen düşünürler ile ibrahim tatlıses karşılaştırılmasın. çok amaçsız.. hiç bir zaman için de neden vurulduğunu bilemeyeceğiz biliyorsunuz değil mi? .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 lemuria said: hiç bir zaman için de neden vurulduğunu bilemeyeceğiz biliyorsunuz değil mi? .. lemuria said: "sonuçta insan" falan.. hayır.. kim bilir kimin canını yaktı ya da kimin tavuğuna kışt dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://medya.zaman.com.tr/2010/12/31/cenaze01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oha ford transit diil mi o? millet o arabaya binmek icin oluyo be =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/42/abov-ne-bi%C3%A7im-espri-lan-bu-ka%C3%A7%C4%B1n_47648_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 said: Silahlı saldırıda başından vurulan İbrahim Tatlıses, üçüncü ameliyatının ardından yine yoğun bakıma alındı, hayati riski devam ediyor. Kardeşi Hüseyin Tatlı, "Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ne biçim kardeş lan o, adam acımasız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kardeşi garanti veriyorsa, artık yaşayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kılıçla yaşayan kılıçla ölür.. ii bir ses sanatcısıydı..bakalım ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yıl olmuş 2011 hala plak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Absolut said: Hıncal bunda da su testisi yorumunu yazabilecek mi bakalım. güzel tespit. ayrıca ölümüne isteyen sevinir, isteyen üzülür, isteyen tepki göstermez bunu da en azından bu ortamda dile getirmekte serbesttir. ben de ne yalan söyleyeyim, bi "oh canıma değsin" oldum. bunun yanlış olduğunu biliyorum ama budur yani benim düşüncem, niye kendimi kandırayım? üzülen üzüldüğünü söyleyebildiği gibi ben de sevindiğimi söylerim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 can düşmanım ölse bile sevinemiyorum, viking kanı taşıdığımı söylerdi annem hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ne şarkısını dinlerdim ne kendisini severdim. bide mafya işleri ile alakası var sanırım. ölebilir np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Demek ki hiç can düşmanın olmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 seraphiel said: can düşmanım ölse bile sevinemiyorum, viking kanı taşıdığımı söylerdi annem hep. annen söylüyorsa inanmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 demekki taşımıyomuşsun, savaşta ölen admaa neden sevinmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dreagloth said: seraphiel said: can düşmanım ölse bile sevinemiyorum, viking kanı taşıdığımı söylerdi annem hep. annen söylüyorsa inanmalısın bu ne ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dreagloth said: seraphiel said: can düşmanım ölse bile sevinemiyorum, viking kanı taşıdığımı söylerdi annem hep. annen söylüyorsa inanmalısın oh boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dreagloth said: seraphiel said: can düşmanım ölse bile sevinemiyorum, viking kanı taşıdığımı söylerdi annem hep. annen söylüyorsa inanmalısın GODLIKE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oha 31 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 31. sayfa ve espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yalnız 1 günde 31 sayfa helal olsun ne diyim eh fail olmuşum salla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar