xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 O en azından bizim otistiğimiz, bagrımızın otistigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit said: beyler NTVSpor alt yazı geçti Hayatını kaybetmiş. Yaşayan pek çok kişi ölümü hakeder. Ölülerin de bazıları yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile sonu göremez. http://www.cultureblues.com/wp-content/uploads/2010/04/gandalf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 arabeksin yeni krali kim olacak tartismasi basladi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 tabiki hakan taşıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 lokkum said: arabeksin yeni krali kim olacak tartismasi basladi mi ? hakdan var o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 birini a$agilamak icin otistik demek cok ilgincmi$ lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o diilde adam ibo şovda resmen vurulcagını söylemediği kalmış bekliomuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evet bence sigir desek daha dogru olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kur$un gecirmez camli arabaya binerdi eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Arabası zırhlı zaten.bence neden eski merso ile dolassınki yoksa binerken falan saydırdılar heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 vay be caponların deprem topiğini geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sipeyskeyk said: kermit said: beyler NTVSpor alt yazı geçti Hayatını kaybetmiş. al bu da 2. otistik sen izmirliydin dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ayrıca keldin yanlış hatırlamıyosam hem kel hem izmirli. tartışma burada bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 arabanin icini tarami$lar. cod mu oynami$ abi adamlar, stopping power'i prolami$lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bana pek inandırıcı gelmedi nedendir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 evet silahla saldırmışlar ama vurmamışlar üstüne koşmuşlar sadece medyada olayları amma büyütüyor bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 O değil de şimdi bunu vuranı hemen bulurlar o kadar gayri meşru cinayet varken, Uğur Mumcu'nun katili hala belli değilken. Sağlık bakanu açıklama yapmış adamın durumu hakkında. Ölüm kötüdür ama bu hale gelmesi sinirlerimi bozdu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MvEMPu85OXA abi neolursa olsun türk müziğine büyük katkıları olan bir sanatçıdır. gerçek anlamda bir sanatçıdır benim için. özel hayatı beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 GERGE said: O değil de şimdi bunu vuranı hemen bulurlar o kadar gayri meşru cinayet varken, Uğur Mumcu'nun katili hala belli değilken. Sağlık bakanu açıklama yapmış adamın durumu hakkında. Ölüm kötüdür ama bu hale gelmesi sinirlerimi bozdu benim. İbo'yla Uğur Mumcu aynı popüleritede mi peki sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Onu belirtiyorum ben de zaten. Oy veren kesim arasındaki popülerliğine bakıyorlar. Bu adam Uğur Mumcu'dan daha üstün biri mi de bakan açıklama yapıyor? Bu ayrıcalık ne, mayfa başı adam. Ölümü kadar normal bir şey yok bunu göz önüne alınca. Mafya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ölümü normal, üstüne üstlük daha dikkat çekici. Uğur Mumcu'nun daha degerli oldugunu düşünmek de relativite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 İboyu vuranla Mumcuyu vuran arasında dağlar kadar fark vardır muhtemelen yani ibonunki adi bir olay olabilir ne biliyim kasetimi çıkarmadı veya beni kovdu gibisinden birşeyde olabilir. Karşılaştırmak çok yanlış iki saldırıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 GERGE said: Onu belirtiyorum ben de zaten. Oy veren kesim arasındaki popülerliğine bakıyorlar. Bu adam Uğur Mumcu'dan daha üstün biri mi de bakan açıklama yapıyor? Bu ayrıcalık ne, mayfa başı adam. Ölümü kadar normal bir şey yok bunu göz önüne alınca. Mafya yani. defne joy foster, aydoğan oflu'dan daha mı önemli biriydi de 1 ay haber malzemesi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 en sevdiğim iki şarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ugur mumcuya gelmeden sirada x tane du$unur var faili mechul. bi de 20 sene oncesiyle $imdiyi bir tautmamak lazim. yakinda kamerayi da a$ip her yere microwave yerle$tirmeye ba$layacak emniyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar