Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Homeworld serisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 avp2 multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 natural selection tam oyun diil ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Spidee said: Nightlong: Union City Conspiracy abaow bu oyunu ne aramış da bulamamıştım zamanında=((( demosuyla yetinebilmiştim anca=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Dragonutopia said: Homeworld serisi.. Homeworld yamulmuyorsam o yılın en iyi stratejisi seçilmişti. Daha ne ilgisi görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Atomic Bomberman. Hudson diye bi firmanın yaptığı. Ulan bu çok efsane bi oyundu, şimdi sorsak kimse hatırlamaz. İndireyim oturur yine oynarım, böyle karakter animasyonları bu kadar eğlenceli seslendirme olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Lyvanna_Dolores said: rts http://slantmouth.com/articles/mars-lander/images/respect.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Underrated, hatta hic bilinmeyen ama iyi oyunlar: Gratuitous Space Battles Battles from the Bulge Battle for Wesnoth War in the East Frozen Synapse(gerci bu daha betada) Battlefield Academy Avernum 6 Men of War serisi, ozellikle Assault Squad Listenin sonundaki MOW disindakiler ya indie ya da cok kucuk sirketlerin oyunlari olduklari icin reviewlari bile kolay kolay yapilmayan oyunlar. Battle for Wesnoth biraz eski sayilir, gerisi son bir iki sene icinde cikti. Avernum 6 rpg, digerleri strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Avernum'a baktımda firma ismi bir yerden tanıdık derken meğersem eskiden Exile II vardı çok severdim. Ama adamlar hala aynı basma kalıp grafik motorunu kullanıyor. O kadar bedava grafik motoru varken hala kendilerinin saçma sapan kodlarlamalarla yazdıkları motoru kullanmaları olmamış. Hala kare kare ilerleyen kahramanlar falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Gorky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 stubbs the zombie win7 de çalışmıo ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Black Hawk Down diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 said: Gratuitous Space Battles +1 aynı adamın kudos serisi de çok iyi sabredebilenler ve oyun yapabilecek olanlar için mdickie oyunları. adam düşünce yönden sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Liebe said: No one lives forever serisi kesinlikle.İnanılmaz bir oyundu yükleyip yeniden oynuciiim bazı yerlerde game of the year ödülü almıştı o, bu oyun mu underrated? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yeterli ilgi alakayi goremedi iste. ona bakarsan myth'de odul almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hamsilipilav said: age of wonders 2 edit: oha adam da yazmış :D <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 space colony vardı bi de. çok sevmiştim zamanında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Warlords battlecry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Trackmania serisi elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Alpha Protocol Armies of Exigo Rise of Nations Project IGI Bloodline Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 GERGE said: Divine Divinity ve devamları Temple of Elemental Evil divine divinity çok güzeldi ya, tekrar kurup oynasam mı acaba? ToEE'de bayılmıştım ama ben. oyunun yarısı karakterlerin ekranın bi tarafından öteki tarafına gitmeye çabalamasıyla geçiyodu. patchle falan düzeldi mi bilmem, tekrar dönüp bakmadım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Tropico 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 no one lives foreverlara ben ilgi göstermiştim, underrated değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 arcanum of steamworks and magick obscura. patide yine bilen oynayan baya vardır ama genel oyuncu profilinde bakıldığında bilen az, bitiren daha da az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 The Fall: Last Days of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar