Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 beyond good & evil myth serisi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Little Big Adventure : Twinsen Gorky17 DisciplesII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 stalker american mcgee's alice riddickin oyunlari daha cok varda boyle ilk anda kafamda belirenler bunlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 @neresi underrated onların ya? hele riddick xbox ta yılın oyunu mu ne seçilmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çok iyi olup az satan oyunlardan planescape torment ve beyond good & evil. değeri bilinmeyen oyunlardan vampire: the masquerade - redemption ve vampire: the masquerade - bloodlines var. critic score'ları düşük, user score'ları yüksek. lol. şu tabloya bak mesela: redemption: http://i51.tinypic.com/15h1v9d.jpg http://i54.tinypic.com/289lyd.jpg bloodlines: http://i51.tinypic.com/2mz9mhl.jpg http://i53.tinypic.com/11kbomb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Öncelikle başlıkta türkçe'ye olan saygını gösterdiğin için TDK başkanı olarak teşekkür ediyorum. Sadece underrated demiş olsaydın laflar hazırlamıştım. Stubbs the Zombie diyorum ben. Çok geyikti lan, unutuldu gitti. Yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 syndicate serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 disciples 2 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 No One Lives Forever serisi Sin (1998de half life dönemi çıkan) Titan Quest Psychonauts Timeshift,Freedom Fighters,Rogue Trooper eğlencelik olarak fena oyunlar değildi aslında. özellikle Timeshift güzel fikirler barındırıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 freelancer ve darkstone ha bide RUNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Masquerade said: myth serisi diyorum +11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 age of wonders :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 age of wonders 2 edit: oha adam da yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Gunman Chronicles Project: Snowblind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Disciples 2 serisi Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 king's bounty de güzeldi. aklıma geldi şimdi. Gangren said: Sacrifice scarface okudum bunu bian, facepalmlayacaktım az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 rise of legends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 jetpack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nox asıl bu değil de hakkettiğinden fazla ilgi gören oyunları yazsak sağlam kavga çıkmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Divine Divinity ve devamları Temple of Elemental Evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fede said: nox asıl bu değil de hakkettiğinden fazla ilgi gören oyunları yazsak sağlam kavga çıkmaz mı wow hon dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 caesar 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 anachronox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Lyvanna_Dolores said: Masquerade said: myth serisi diyorum +11111 sen gene myst ile karışrtırdın galiba, sohbetini yapmıştık lobide. :/ adventure olan oyunu mu diyorsun yoksa rts olanı mı? ve evet kesinlikle myth serisi. aslında eleştirmenler olsun oyuncular olsun çok rağbet etmiştir ve hakkını teslim etti ama daha da çoğunu hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar