Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 nui tears coinlerini haritayı gezerken de toplayabiliyosunuz linkteki haritada sağdaki ilk maddeyi tikleyin, nui tearslarının yerleri haritada işaretli direk harita ingilizce çevrilmiş hali haritanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ha pirate faction gibi bişey mi?ben denize açılıp milleti kesmekten öte bişey değil zannediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Kanuni said: Vaaay maytiii :) Abi sen nasıl almadın şu oyunu hayretler içindeyim ben sen ilk alırsın diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bu oyun karşı sempati besliyorum ama günde 3-4 saat ile oynanacak oyun değil bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 reampage said: Kanuni said: Vaaay maytiii :) Abi sen nasıl almadın şu oyunu hayretler içindeyim ben sen ilk alırsın diye düşünüyordum. Merak etme biz kanuninin ruhunu aramızda yaşatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=UUDnDsIV11w professional pirates sldfjsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 yok ya ne denediysem işe yaramadı dx11'de 6xx serisinde camera rotate'de deli gibi fps düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 YA APTAL MISINIZ BEDAVA OLACAK OYUNA 150 DOLAR VERDIRTCEKSINIZ BANA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 oyun hiçbir zaman bedava olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 burası çok güzel sende gelsene.. lan bi gif veremedim ya.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 abi pirate lık iyi hoş da yani şu olayda anlamadığım her yer safe zone guardlar var gidemiyorsun bi gecede 300 gold yapıyor harcayacak yeri yok yani tek ada liberty island var satıp alabileceği. bari birkaç ada olsaymış. oyunu sandbox yapan element bunlardan biri bunu daha ayrıntılı yapsalarmış ne bileyim. gelişir heralde de biraz yavan sanki. en azından o ada mevzuları artsa birkaç tane ada olsa. eve deki low sec sistemler gibi yani oyunun 590 contentinden uzaklaştırıyor seni. farklı birşeyleri olmalı yani. tamam herkes pirate olamsın da ne bileyim. şu eleman sağlam pirate mış bu arada. https://www.youtube.com/watch?v=WTmjtRXaCyg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ooo mighty bile begenmis. suark kanuni mortis bingildak dreagloth mu eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 GokTuRK said: https://www.youtube.com/watch?v=UUDnDsIV11w professional pirates sldfjsdkf 1:34 de nefesi yetmiyo flüte ahsdsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Hakan diye NPC , Hadi diye vendor var, ole sandbox ki bilgisayarin basindan kalkamadin yatsi yi kacirdin, kazasini kilacak cami bilem var. Daha ne istiyonuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 asdas arkadaşlar kredi kartınızı çekmeden önce lütfen referans kodumu girin /hypetrainbingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 oyun muhteşem , 150 doları verirken başta elim titredi ama.. zaten f2p bekleyenler baya bekleyecek baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Oyunun optimizasyonu nasıl ekran kartı baya eskidi diğer parçalar iyi ama ekran kartı hd5670 teso falan rahat oynuyorum ama emin değilim bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 akşama kuruyoruz beyler ANNEN INC'i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 juri questini bulan var mı? ben hala denk gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 30 dan sonra juri ve sanırım sicilinin temiz olması gerekiyor optimizasyon konusunda dx11 baya kötü. dx9 oynarsan problem yaşayan görmedim. dx11 oynayacaksan çok iyi bir kart + ufak tefek şeyleri göz ardı etmen gerekiyor. anlık fps düşmeleri gibi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 olm oyunda akıncılar diye turk guildi harbi varmış ben geyik dönüyor sanıyordum ya şimdi gördüm :C adam oyuna laf edenler için bi forumda arap sen oynama göz var nizam var la yazmış ya... :C ya bide ben avukatım abi hakim olacağım ben oyunda adam astırırım pirate lıktan vazgeçtim. (corruption varsa tabi o başka size iltimas geçerim ayakkabı kutusuyla) hay allah judge npc imiş ya olamdı defendant falan olabiliyormuyum avukat gibi savunmak için ona bakayım. o da yok anca juri oluyorsun... pirate olurum daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 wayp gelcek mi wayp onu söyleyin hele bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 tabi abi wipesız olmaz deli wipe hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 betada wipe sürekli olacak(mış diye okudum) ama alpha'da şu an ob veya release'e kadar wipe görünmüyor(yine forumda okudum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bu arada yeni fark ettim "p" e basınca public bölgelerde olan ekinleriniz görünüyor ve hepsinin limitation'ı kendineymiş. 4 tab var. ulan ya bilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar