zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 rus versiyonuna girdim dayanamayıp, binek olayı güzel, yanımda dolaşıyo zibidi.başka da bişey görmedim şimdilik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bende rus versiyonuna giridm ama labor gelmio doğru düzgün bana normalde de byle olacaksa patron status şart galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 patron değilsen evin falan olamıyor zaten subs gibi düşünün oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Patron status olmadan gerçek bir yancı olursun abi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Rowboat ile okyanus aşıcam trade için, kesin gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 işçi statusü olsam, küçük bi bahçıvan kulubesi verse bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ne kulübesi lan, işçisin sen işçi kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Deniz böceğine öldüm gitti peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 http://www.twitch.tv/ellohime şu streamde oyun çok tatlı görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 149,99 deyip niye check out yapınca 176.99 diyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 vergi ödetio ekstra merdiven altı dükkanlarda olur ya abi kdvsiz fiyat bu, kdvli 176dolarres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 150 dolarlık hovardalık ypaan pezevenk onuda verir deyip vericem ama hoşlanmadım, mighty bunu sevmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 us vpn'i ile dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 lvl13 fln oldum ama bu farm marm olayını çok sevmedim bişi yapmak için sittin tane eşyayı toplamak fln bayık geldi. darkfall forumda da o kadar msg attım kimseden ses yok, herkes buna odaklanmış pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben bu archeage'in tozu dumanı dağılana kadar uodio oynayacağım, open beta süreci başlar, beğenirsem item shoplarını archeage'e geçerim. yoksa çok zor. benim bildiğim, craft cash shop itemıyla yapılıyor. öyle oyun oynanmaz. item decay yok, birilerinden ingame parayla item alınıp oynanabilir tabi fakat neden kendimi kısıtlanmış hissedeyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 di mi ya? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Uodio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Genelde bu martılı yerleri bulmak zor . Boyle yerlerde balık suruleri ve gocleri oluyor. Bazen gemilerden kovalarla kurtcukları dokuyorlar balıklar toplansın diye gercek hayattaki gibi . İlk gordugunmde cok sasırmıstım adamlar kovalarla denize bir sey atıyordu sonra bir baktım martılar doldu. Ve adamlar balıga basladı anladımki balık cagiriyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Tam size yukardaki formu yazarken yanıma bir komşu hayalimdeki tekne geldi . bir tekne daha geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 abi senin monitorun markasi modeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 dell 29′′ u2913wm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Bana sat sen yenisini alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 abi ne güzel bişey bu oyun ya off iş güç azalsın da rus serverı falan bi uğraşayım gireyim ben şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 8ms ama monitor fark etmiyor mu oyunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar