moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bende alıcam abi yeter artık. haftasonu alıyorum.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Xaenin said: Arkada kalmasın Xaenin said: Mortis said: bingildak said: gathering yok abi oyunda işte, ekip üretiyorsun,,abi maden ekip üretmiosun herhalde? hadi madeni anlıyorum zırh kılıç aparsın da ot havuç ıvır zıvır hadi cooking olsun buff versin, veya alchemy ile potion yap bieşy yap da başka farming sonucu ne elde ediosun? hadi hayvanlardan da et süt yumurta al. ben o kısmı anlamadım. nedir bu işin end game i, yani farming eğlenceli bir şeyleri oradan oraya taşımak eğlenceli başta die mi yapıyor insanlar bunu. yoksa Japonya edo dönemi gibi 1000 KOKU luk arazin olunca prestijlibi adam mı oluosun nedir hehe Öyle abidik gubidik gıda maddeleriyle abidik gubidik yerlerde speacialty item yapıyorsun, kayseri mantısı gibi. Kayseri mantısı ama kayseri ve civarında çok fazla olduğu için ucuza gidiyor ama oradan alıp tee budapeştede satarsan ithal mal iyi fiyata gidiyor. Sana özel coinler yıldızlar veriyorlar Budapeşte'de Kayseri mantısı sattığın için. O coinler yıldızlarla da çok güzel ev-gemi-araç blueprintleri ya da armor veya silahlar için recipeler ya da matlar alıyorsun. Şimdilik anladığım bağlantı bu yönde. hah yani olay senin bi yöered yetiştirdiin şeyi uzak bir yerde satıp , bir currency sağlayıp, sonra bu currency ile zırh ev blueprint alman. yani playerlar arası ticaret vs. değil diye anlıyorum. yani ticaret ile bir currency farmlıyoruz genel hatlarıyla.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Trade isinin player kismina iyi bakmak lazim ben daha oyunun %1'ini bile gordugumu sanmiyorum level 15 falanim.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bende sandbox gibi oynamak istiyorum ya oyunu hiç öyle tüketeyim, endgame kasayım, en iyi gear olsun falan ateşiyle kavrulma peşinde değilim. ticaret yapalım, denizlere açılalım birbirimizi kancalayalım hmmpss
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 annen inc olarak belki bir medici ailesi oluruz? mortis leonardomuz olur? hmmppss? xaenin cosimo olur? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/Cosimo-GDuke-BR.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/be/Gozzoli_magi.jpg/763px-Gozzoli_magi.jpg
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 iyiymiş ticaret olayı oyun fakirlere ne zaman açılıyor
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ekonomi tamamıyle player agırlıklı yaptıgın herseyi playerlar alıyor bir tek et su an icin gereksiz tek vendor para veriyor hic bir playerin et aldıgını gormedim. Ticaret adısına yükle gitmek ahauahaua ahahahahaha manic miner geldi nedense aklıma spectrumda amma oynardım. Yok hocam nerde ticaret adasına malla gitmek cok saglam zırhlar silahlarla bile 5-6 kişi gidemezsin birak malı. hadi gittin bir şekilde diyelim . orayı gormelisin . En şidetli pvp orda herkes herkese dalıyor .Kırmızı yeşil lila yok orada . herkes düşman.
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi herkesin evi tarlasi olursa oyunun ne anlami var zaten kendi tarlanda pk olmuyo millet harvest edemiyo falan diyosunuz. single player yani direk rekabet olucak yerleri kapmak icin, adam vergisini odeyemedi hemen kapizliycan falan veya ne bileyim depremlerle denizin ortasinda yeni bi ada ciktiginda alarm clock raid ile parselliycen adayi falan. salliyorum bu deprem olayini da anlamissiniz demek istedigimi herkese bi anahtar olduktan sonra Farming Simulator'a donelim zaten direk.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ürettiğin malı başka yere taşıman gerekiyor işte, safe zone'dan çıkıyorsun? pvp, rekabet, heyejan?
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesela iyi bir noktaya tarla aldın level 30 üstü yerdesin sana tarlanı zorla bile terkettiriyorlar seni orda devamlı kesiyorlar oyle yabancıları sevmiyorlar bazı kasabalarda
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Xaenin dediği gibi kayseri'de ürettiğin mantıyı budabeştedeki tüccara satıyorsun. mesafe ne kadar uzun olursa getirisi o kadar fazla oluyor. daha öncede söyledim 3. adanın kontrolü guildlere/factionlara (sanırım oyunda belli bir sayıya ulaşınca ayrı bir faction kurulabiliyor.)belli bir bölgeye sahip guild o bölgedki butun vergileri topluyor. (ev + tarla için ödenen haftalık vergiler.) guild, faction kalesi kurulabiliyor. tabi guildler sürekli saldırı altında kalıyor. korede oynayalı 1 yıl oldu neredeyse alpha'da sistemler baya değişmiş. bende yeni öğreniyor gibiyim aslında.
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Saeros said: iyiymiş ticaret olayı oyun fakirlere ne zaman açılıyor rus serveri acik. client ingilizce oynayabiliyorsun. ben de betada alicam ama o zamana kadar rusta takiliyorum. alanlara no disrispekt ama ben cidden nefsimi kontrol ederim boyle para harcayacagima. o paraya 2 gece daha 4 yildizli otelde kalirim ben yaz tatilimde
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Geçen twitchte bir elemanı izledim. Adam haritanın abuk subuk yerlerinde uçuyordu böyle in-cin olmayacak tipte. Uçarken dağların tepelerinde, vadi aralarında saçma sapan yerlerde bir ton ağaç vs. buldu. Meğerse tarla arazisi ile yetinmeyip ortak alanlara dikim yapan oyuncuların kuytudaki materyallerini arıyormuş sonradan soru gelince açıkladı. 150 USD verilirmi bilemiyorum şu an için. Beta ne zaman başlıyor bir bilgi var mı? Olmadı orta paketi alayım diyorum ama 99 USD vermişken 150 USD de verilir. Bir de tarla yerinden falan bahsedilmiş. Oyunu hiç oynamamışlar zaten yer bulamayacakta. İyi yer, bölge öneriniz var mı? Hava şartları, denize yakınlık vs. açısından?
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Çıkış tarihi ne zaman? Haziran sonu lafları dolanıyordu?
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi denize yakın olacak başka çaresi yok. bir de sadece bazı bölgelerde paketleme ünitesi var orada olursa tadından yenmez. tarlanda yetiştirir paketler ticaret teknene yüklersin. tabi yanında en az 4-5 kişinin olması lazım yoksa açık denizde öperler..
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 playerlara auction house üzerinden mi satıyorsun bu ürünleri? bir de auction houseların local olduğunu varsayıyıorum o zaman bu kdar yol gittiğine göre satmak için?
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 AH local değil, mantıgı aynı wow gibi. sen paketlediğin ürünleri tüccarlara (npc) satıyorsun. aslında şimdi düşününce 100 pamuk'u AH'tan alabilirsin yetiştirmek yerine.. asdf
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Sermayen ve fleetin varsa oyle yaparsin zaten. Ahden matlari alip craftlayip gemilere yukleyip tasirsin imalatla ugrasmadan. Ama denizin ortasinda adamin gotunu keserlerse gider paralar.
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Oyunda muzik skili var cok kuvetli bir skill heal agırlıklı bir cok dalı var birde ayrıyeten dogal muzik skili var flut ve calgı. mana ve heal dolduruyor . Bunların caldıgı muzigi oyunda siz kendinizde besteliyebiliyorsunuz. Kendi melodilerinizi calarak insanlara buff ve heal atabiliyorsunuz. Veya gemide ticarete giderken diger yolculara kendi melodilerinizi calabiliyorsunuz Bu cok ilginç . Ayrıyetten gramafon yapıp meydanda istediginiz muzigi insanlara zorlada dinletebilirsiniz.
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 evet ben o tarz bard oynamayi planliyorum. DAoC'tan beri beklerim boyle bir class. en son Rift'te Bard vardi. hayvanlar gibi oynamistim
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Demin birini jaile attılar, dönen muhabbet sandbox'ın temel taşlarını çok güzel açıklıyodu -Defendant: The judicial system is corrupt -Jury: Suck it.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zUXJ_RP-7IA
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 oyunda neden bayanların çok olduğu anlaşılıyo farm ville + sims modeli olmuş oyun :)
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 arıcılık ne kadar zor meslekmiş . Çok şaşırdım . Yapmak icin herhalde ... Diger meslekler nasıl acaba.
Öne çıkan mesajlar