Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

I5 de sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, benim de phenom x4 amd, işlemciden ötürü sıkıntı yok gibi.

Grafik donanımı olarak dx11 de nvidia ile ilgili baya bir buglı, performans düşük muhabbetleri dönüyor. Şahsen son iki güne kadar ben 660 ti amp ile ağlıyordum dx11 full detayda (ki oyunun lansmanı 660 ti ile yapılmıştır).

Bir şekilde server taraflı veya başka bir sebepten dolayı düzelme oldu. Dx11 post 2x anti aliasing - herşey very high da problem yaşamıyorum. Ama kalabalık combatlarda fazlası gerekecek veya detayları düşüreceğiz.

Açıkçası radeon almayı planlaıyorum r9 x280. Çünkü araştırmalarımda, forumlarda radeon kullananların eski kartlar ile bile, ben maxda oynuyorum hehey edaları gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Akıncılar adında türk guildi var toplaşan, rus serverından gelmeler dediklerine göre. Daha kalabalıklar sanırım.

Bunun dışında akşamları server pop HIGH oluyor. Kaç adet o paketten sattıklarını bilemiyorum artık. Korede XLgames'in kazandığı paranın belki daha fazlasını sırf alpha katılımı ile trion kazanmış olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

hatta 50 dolarlık testi de oynamayın. bırakın oyun çıksın temiz temiz, hatası bugı, magı giderilmiş olarak. sonra başlarız hep beraber, birlikte noob oluruz. şu oyunlarda en zevkli kısmı öğrenme, keşfetme kısmı zaten. o yüzden o kısmı tas-tamam oyunda hepberaber geçirelim diyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...