reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Neyse beta başlasın tecrübe ederek öğreniriz. Sistem kasmıyor herhalde çok fazla 6950 i5 2500 var, epey hallendim bu oyuna ama hakkını verebileceğimi pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 I5 de sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, benim de phenom x4 amd, işlemciden ötürü sıkıntı yok gibi. Grafik donanımı olarak dx11 de nvidia ile ilgili baya bir buglı, performans düşük muhabbetleri dönüyor. Şahsen son iki güne kadar ben 660 ti amp ile ağlıyordum dx11 full detayda (ki oyunun lansmanı 660 ti ile yapılmıştır). Bir şekilde server taraflı veya başka bir sebepten dolayı düzelme oldu. Dx11 post 2x anti aliasing - herşey very high da problem yaşamıyorum. Ama kalabalık combatlarda fazlası gerekecek veya detayları düşüreceğiz. Açıkçası radeon almayı planlaıyorum r9 x280. Çünkü araştırmalarımda, forumlarda radeon kullananların eski kartlar ile bile, ben maxda oynuyorum hehey edaları gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Hatırlatma : Ru serverinda archage 11 Giga Alpha 21Giga Rus serverindan farkı ...... Sanırım 26 kişiye ulaştık Rusya serverindan aramıza katılımlar hızla artıyor Gelenler grafiklerden oyun gidişatına kadar sanki bambaşka oyuna geldik diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 hepsi Türk mü? 26x176$= iyi para kazanmış bizden trion.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Akıncılar adında türk guildi var toplaşan, rus serverından gelmeler dediklerine göre. Daha kalabalıklar sanırım. Bunun dışında akşamları server pop HIGH oluyor. Kaç adet o paketten sattıklarını bilemiyorum artık. Korede XLgames'in kazandığı paranın belki daha fazlasını sırf alpha katılımı ile trion kazanmış olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ülkeyi USA olarak yapsam 26$ vergi ödemekten kurtulur muyum acaba? paypal ile öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Beyler en iyi TURK guildi olan OSMANLILAR guildimize bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 abi deli misiniz sabredin az, 170 küsür dolar ödemek nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Çıldırmış olmalısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 hatta 50 dolarlık testi de oynamayın. bırakın oyun çıksın temiz temiz, hatası bugı, magı giderilmiş olarak. sonra başlarız hep beraber, birlikte noob oluruz. şu oyunlarda en zevkli kısmı öğrenme, keşfetme kısmı zaten. o yüzden o kısmı tas-tamam oyunda hepberaber geçirelim diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Anlayamazsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 50 doların içinde patron statü filan var zaten onlara para verilir, o yüzden 50 dolarlık paket mantıklı, ha birde zaten oyun epey uzun süre betada kalır bence. Toparlayabildikleri kadar toparlarlar. 1 sene durur rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Aylık patron statüsü için 15 dolar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Dar gelirliler ağlamasın imam hariç. İmam sana ben ısmarlarım 170 dolarlıktan bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Eve gitsem de oynasam ooooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Xaenin said: yapma bak alıcam ha.. asdf bu arada ben sabırsız adamım Hearthstone'da da böyle oldu kartlar yok diye 360 euroluk pack aldım. şimdi butun kartlar var ama oynayasım yok AA'da kesin öyle olacak alıcam 170lik 1 ay sonra gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 adam annen bayrağını dikmeye ant içmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Her yer annen diye inleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bence almamış hiç ss koymuyor. millet alsın diye suni hype yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Şu şüphe bile almak için yetmez mi? *hype hype hype* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Sabah işe giderken bıraktım download'a eşşek herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Oyuna 170 dolar verecek para kolay mı kazanılıyor ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Oyunu ilerde oynamak istiyenler icin : Kesinlikle 4 gün önce başlıyacak bir paket alın . Şu an oyunda bir tane ev koyucak çıftlik kuracak nokta yer yok gibi . Yeni gelen herkes , kıvranıyor. 500 altına yer satanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Beta olayı limitli olacakmış bu arada, sadece hafta sonları yada belirlenen sürelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar