akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Bugün sanırım 23 kişiye ulaştık . Traktör yapmaya calışıyoruz. Bunun icin elektirikli odun lazım .Agaclar yetiştikten sonra şansa üzerlerine yıldırım düsmesi lazım. Beta olayına gelince arch age betaya hafta sonraları gecicek . hafta başı tekrar alpha ya dönücek .Ve beta takip eden her hafa olmıyacak . En azından açıklamalarından anladıgım bu. Rus kanallarında bir chat dikkatimi cekti . üst kanalda biz varız . alt kanalda Rusyada oynıyanlar var - yukarıda araba parası var.. Bu arada crafting random mavi mor yeşil verebiliyor . Ama legendary icin cok iyi skill lazım. Level 20 bir mor itemi hala level 41 de kullanıyorum yesil 41 itemler 20 mor dan daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Benden 150+25 dolar almıştı ... 25 dolarını iade etti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 http://i.imgur.com/q681Gc4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 İzleyin de kakanız gelsin https://www.youtube.com/watch?v=NuhRw558IHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 BlackRose said: Xenus said: totemic said: sallanan inek memesi görmek isteyen mandıraya gitsin.. https://www.youtube.com/watch?v=akPhBNktf5I#t=39 inek memesi görmek isteyenlere Çok başarılı bence bu? Bi bakmak lazım buna da :) başarılı ama daha kore'de bile closed betada. eu/na publisherı bile belli değil. başlıkta pre-hype yapıyorum bende işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Xaenin said: İzleyin de kakanız gelsin https://www.youtube.com/watch?v=NuhRw558IHE zuhahuauha gemiyi karada o müzikle birlikte görünce yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Gangren said: Bizim guild bölümüne de yazdım, baya sorunlu oyun. Day-1 farmer botlar var. Crafting(miş denilene bakılırsa) en baba item kaynağı. Bu botlarla falan yalan oyun. İşin komiği botları engelleyemiyorsun. Diğer oyunlardaki gibi öldürsen PK ve hapis mapis geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=z7nlbubJV-8&feature=player_embedded Adamlar bu sorunları gidereceğine, oyuna hayvan çiftleştirme koydular..... Fakin koreans http://www.mmoculture.com/2013/03/archeage-breeding-feature-added-into-game/ nordlydian said: XLgames önce 10500 geçenlerde de 22000 hesap banladı oyundan ama ne kadar da uğraşsa da önune geçilemiyor. combat konusunda diğer asya mmolarından farklı değil. Mc_Lovin said: şimdi bu trion'un sunucularında cash shop itemla craft yapılmayacak, oyun subslı gibi mi oynanacakmış? birisi özet geçebilir mi pls? Şunlara oyunu bilen birileri kısaca cevap verebilir mi acaba şu anki durum hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Kanuni said: Canims hala umitle bekliyor :) 2014 mayis oynarsin.. :P ahahaha kanuni'deki foresighta bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 sen bu kaka gelmesiyle ilgili bi piskologa mi gorunsen napsan acaba. Xaenin said: İzleyin de kakanız gelsin https://www.youtube.com/watch?v=NuhRw558IHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 BEYLER BEN Bİ BOK YEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 eyvah kıydı 150 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 salak yemin ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 pahali pok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 valla level kasmak ne güzelmiş .46 oldum . hadi ismini vermiyeyim nasıl bıktırmıştı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Mortis said: eyvah kıydı 150 dolara 150 değil 176$.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 üstteki vid bombamyış ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Biri Balıkmı dedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 balıkçı teknesi ne güzelmiş ya. saatlerce balık tutabilirim o şekilde.. off gene gaza geldim vericem 150 (vergilerle 176) doları o olacak.. beni vazgeçirecek birşeyler söyleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 1-2 ay içinde beta başlayacak o zaman alırsın işte 49 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 oha 150 dolar ne. tam hayatsiz kitleyi hedef almis adamlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Ultima günleri nasıl anılır? Şöyle; Quest vereceğim köye doğru yol almışken, yol üzerinde yetişkin ağaçları itina ile kontrol ederek ilerliyorum (odun deyip geçmeyin çok kıymetlidir). Köyün yakınında güvenli tarım alanının yanında "kazılabilir - kesilebilir" "owner"'ı olan bir ağaç gördüm. (belliki sınır dışına bırakmış yer bulamamış :D) Başkasının ağacı olduğu için evet çalmış olacaktım ama 1 crim puan nedir ki diyerek hiç acımadım :), ağacı yerinden söktüm (gençti, kesilecek kadar yetişmemişti) altından fidanı çıktı ve attım çantaya. Önemli bir nokta; Çaldığınız için ayak iziniz orada görünüyor, üstünde isminiz yazıyor "aha hırkız bu diye". Günün beleş ağacını götürdük edası ile köyde dolaşırken, adamın teki yanıma gelip; "Hulen herif, benim ağacı çaldığın için teşekkür ederim" diyerek (ultima edası ile) ağladı. not: adam beni aramış... Biraz durdum bu herife ne denirki diye, tesrlemek de istemedim adam haklı vs. - Sen korkuluk kullanmayı öğren dedim (yersen nasihat veriyorum kim inanır ?? :) ) Hoş bir olaydı, bu tarz şeylerin yaşanması bile bana yetiyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Benzeri de benim başıma gelmişti ama tersi :D Korkuluğu ilk diktiğimde, daha ayrıntısı öğrenemeden Twitch de canlı yayın yapan BikeMan ın benim malları çaldığını gördüm. yanına gittim "huuoop ne ayaksın lannnn" diye peşinden 5 dk. koşturdum o da kaçtı. Sonradan öğrendim ki adam twitch'de baya da seyircisi olan bir canlı yayıncıymış. Sağlam rezil olduk (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Abi dalamıyor musun malını çalan adama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 reampage said: Abi dalamıyor musun malını çalan adama ? Player to player combat yapılamayan safe kısımlar var, özellikle başlangıç mapleri. Buralarda saldıramıyorsun, gözünün içine baka baka çalınabiliyor, tabi crim puanı göze almanız gerekiyor. Tabi önemli bir noktayı tekrarlamak gerekiyor, korumalı alana dikilmediği için çalınabiliyor. Aslında milletin görebileceği biryere o şekilde dikmek söz meclisten dışarı "hödüklük" :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 anlatmayın daha fazla nolur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar