Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Bugün sanırım 23 kişiye ulaştık . Traktör yapmaya calışıyoruz.
Bunun icin elektirikli odun lazım .Agaclar yetiştikten sonra şansa üzerlerine yıldırım düsmesi lazım.
Beta olayına gelince arch age betaya hafta sonraları gecicek . hafta başı tekrar alpha ya dönücek .Ve beta takip eden her hafa olmıyacak . En azından açıklamalarından anladıgım bu.
Rus kanallarında bir chat dikkatimi cekti .
üst kanalda biz varız . alt kanalda Rusyada oynıyanlar var
- yukarıda araba parası var..
Bu arada crafting random mavi mor yeşil verebiliyor . Ama legendary icin cok iyi skill lazım.
Level 20 bir mor itemi hala level 41 de kullanıyorum yesil 41 itemler 20 mor dan daha kotu.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Xenus said:

totemic said:

sallanan inek memesi görmek isteyen mandıraya gitsin..

https://www.youtube.com/watch?v=akPhBNktf5I#t=39

inek memesi görmek isteyenlere

Çok başarılı bence bu? Bi bakmak lazım buna da :)

başarılı ama daha kore'de bile closed betada. eu/na publisherı bile belli değil.
başlıkta pre-hype yapıyorum bende işte
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Bizim guild bölümüne de yazdım, baya sorunlu oyun.

Day-1 farmer botlar var. Crafting(miş denilene bakılırsa) en baba item kaynağı. Bu botlarla falan yalan oyun.

İşin komiği botları engelleyemiyorsun. Diğer oyunlardaki gibi öldürsen PK ve hapis mapis geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=z7nlbubJV-8&feature=player_embedded

Adamlar bu sorunları gidereceğine, oyuna hayvan çiftleştirme koydular..... Fakin koreans

http://www.mmoculture.com/2013/03/archeage-breeding-feature-added-into-game/

nordlydian said:

XLgames önce 10500 geçenlerde de 22000 hesap banladı oyundan ama ne kadar da uğraşsa da önune geçilemiyor. combat konusunda diğer asya mmolarından farklı değil.

Mc_Lovin said:

şimdi bu trion'un sunucularında cash shop itemla craft yapılmayacak, oyun subslı gibi mi oynanacakmış? birisi özet geçebilir mi pls?

Şunlara oyunu bilen birileri kısaca cevap verebilir mi acaba şu anki durum hakkında
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima günleri nasıl anılır?

Şöyle;

Quest vereceğim köye doğru yol almışken, yol üzerinde yetişkin ağaçları itina ile kontrol ederek ilerliyorum (odun deyip geçmeyin çok kıymetlidir). Köyün yakınında güvenli tarım alanının yanında "kazılabilir - kesilebilir" "owner"'ı olan bir ağaç gördüm. (belliki sınır dışına bırakmış yer bulamamış :D)

Başkasının ağacı olduğu için evet çalmış olacaktım ama 1 crim puan nedir ki diyerek hiç acımadım :), ağacı yerinden söktüm (gençti, kesilecek kadar yetişmemişti) altından fidanı çıktı ve attım çantaya.

Önemli bir nokta;
Çaldığınız için ayak iziniz orada görünüyor, üstünde isminiz yazıyor "aha hırkız bu diye".

Günün beleş ağacını götürdük edası ile köyde dolaşırken, adamın teki yanıma gelip;

"Hulen herif, benim ağacı çaldığın için teşekkür ederim" diyerek (ultima edası ile) ağladı.
not: adam beni aramış...

Biraz durdum bu herife ne denirki diye, tesrlemek de istemedim adam haklı vs.

- Sen korkuluk kullanmayı öğren dedim (yersen nasihat veriyorum kim inanır ?? :) )

Hoş bir olaydı, bu tarz şeylerin yaşanması bile bana yetiyor şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Benzeri de benim başıma gelmişti ama tersi :D

Korkuluğu ilk diktiğimde, daha ayrıntısı öğrenemeden Twitch de canlı yayın yapan BikeMan ın benim malları çaldığını gördüm. yanına gittim "huuoop ne ayaksın lannnn" diye peşinden 5 dk. koşturdum o da kaçtı.

Sonradan öğrendim ki adam twitch'de baya da seyircisi olan bir canlı yayıncıymış.

Sağlam rezil olduk (td)
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Abi dalamıyor musun malını çalan adama ?

Player to player combat yapılamayan safe kısımlar var, özellikle başlangıç mapleri. Buralarda saldıramıyorsun, gözünün içine baka baka çalınabiliyor, tabi crim puanı göze almanız gerekiyor.

Tabi önemli bir noktayı tekrarlamak gerekiyor, korumalı alana dikilmediği için çalınabiliyor. Aslında milletin görebileceği biryere o şekilde dikmek söz meclisten dışarı "hödüklük" :).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...