Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Bir şeyi çok merak ettim .Akıncılar , ismi ile neden bu kadar alay etttiniz ?
Açıklarsanız sevinirim . Hayır ben dünya gazetesinde ekonomi cevirisi yaptım .3 çıkan dergi bana baglıydı . Sonra yeni şafak gazetesi Genel müdürlük sekreterligi yaptım. Bu kadar yazar arasında çalıştım ama Akıncılar kelimesinin nesiyle hala dalga gectiniz anlıyamadım .Bilmediğim bir anlamı varsa ögrenmekten mutlu olurum .
Sosyal ağlarda paylaş

1999 da ayrıldım ordan hocam. Ve dikkatlice okursan orada Genel Müdür sekreterliği yaptım .Bir millet vekili ve bir okulda dekandı . bu yüzden idari işlerle ben ilgilendim .gazeteye başlıgı yazı işleri ve editörler .yaptıgım işi yazmıştım. Dikatlice okursan , Öyle bir başlıgı atmaya yetkim olmadıgını görürsün. Ben bir gazeteci degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Degerli @kanuni Ben londrada çok yaşadım. Kadıköy anadolu lisesi mezunuyum . Şunu belirtmek isterim .Londrada yaşadıgım mütdetce tek kelime ingilizce konuşmadım .Onlar benim dilimi ögrensin. Ayrıca bildigim diger dilleride diger ülkelerde hic konuşmadım .

ingilizceyi türkiyede kullanıp londrada adamlara siz türkçe öğrenin diye trip atman iyiymiş abi
Sosyal ağlarda paylaş

Konu ile pek alakalı değil ama bende yutdışında yaşadım hatırı sayılır bir süre. Oranın dilini orada konuşmamak gibi bencilce ve saçma bir düşünce malesef olamaz, buna katılmıyorum. 50 yıldır orada olup iki kelimeyi bir araya getiren Türkleri gördüğümde bir tarafımla gülüyordum malesef. Tembellikten başka birşey değil...

Ayrıca yurtdışına yaptığım seyahatlerde hep çok iyi ve yardımsever insanlara denk gelmişimdir. Ama nedense ülkeme geri dönünce ilk dakikadan insanlarla dalaşmaya başlıyorum bir şekilde..

Neyse çok uzatmayalım bence oyun konusuna dönün :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...