dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 simply paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Archage de ineklerin binek olarakda kullanılabildigini biliyormuydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 yerinde duruyorlarsa nasil binek onlar :P takrar baslamasin inek olayi kapa konuyu kapa kapa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 akirafes said: Archage de ineklerin binek olarakda kullanılabildigini biliyormuydunuz ? http://i61.tinypic.com/iclc9v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bir şeyi çok merak ettim .Akıncılar , ismi ile neden bu kadar alay etttiniz ? Açıklarsanız sevinirim . Hayır ben dünya gazetesinde ekonomi cevirisi yaptım .3 çıkan dergi bana baglıydı . Sonra yeni şafak gazetesi Genel müdürlük sekreterligi yaptım. Bu kadar yazar arasında çalıştım ama Akıncılar kelimesinin nesiyle hala dalga gectiniz anlıyamadım .Bilmediğim bir anlamı varsa ögrenmekten mutlu olurum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Noktayı yanlış koymuşsun, "anlayamadım" kelimesini yanlış yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Align text left aradı gözlerim. O kadar eğreti duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bu başlığı sen mi atmıştın panpa? Türkün güçünü dünyaya göstermişsiniz HELEL https://armstrongwilliam.files.wordpress.com/2013/03/yeni-safak_2013-03-23.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Invaders vs olmalydi biz burda turkce kelimeleri pek sevmeyiz yanki. Benim nickde en boktan secim bu ust insan forumunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bu yeni bilmem ne gazetesinde görev alan arkadas. .yazı dilin kötüler kotusu,ibretlik paylaşımlar için ise ne diyim bilemedim..fatal error 32..Loading. .lisesi found.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 1999 da ayrıldım ordan hocam. Ve dikkatlice okursan orada Genel Müdür sekreterliği yaptım .Bir millet vekili ve bir okulda dekandı . bu yüzden idari işlerle ben ilgilendim .gazeteye başlıgı yazı işleri ve editörler .yaptıgım işi yazmıştım. Dikatlice okursan , Öyle bir başlıgı atmaya yetkim olmadıgını görürsün. Ben bir gazeteci degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Beyler sanırım akirafesi buldum. http://kehaber.files.wordpress.com/2013/10/ihh10102013.jpg Archagede aranızda yaşayan siyonistleri hakettikleri gibi kesiyor musunuz? Yoksa siyonizlerin hepsi peke mi? =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Degerli @kanuni Ben londrada çok yaşadım. Kadıköy anadolu lisesi mezunuyum . Şunu belirtmek isterim .Londrada yaşadıgım mütdetce tek kelime ingilizce konuşmadım .Onlar benim dilimi ögrensin. Ayrıca bildigim diger dilleride diger ülkelerde hic konuşmadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 BRAVO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Allahuekber demeyene selam da vermeseydin keşke. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/50239/bes-kelimeyle-almanca-konusmak-das-unfall-kaza Ya bide 40 yıldır almanyadayım bi kelime bile öğrenmedim diyen gururlu amca vardı bulamadım onu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Umarım modorötör geregini yapar burada archage konusundan çok sapma var . Sizin Bir mmorpg forumunda yazdıklarınızı görünce . Ben yalnızca basit bir soru sordum . Kanuni de cevap verdi .Biz Türkçe kelime kullanmayı sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 abi lutfen duzgun yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 akirafes said: Degerli @kanuni Ben londrada çok yaşadım. Kadıköy anadolu lisesi mezunuyum . Şunu belirtmek isterim .Londrada yaşadıgım mütdetce tek kelime ingilizce konuşmadım .Onlar benim dilimi ögrensin. Ayrıca bildigim diger dilleride diger ülkelerde hic konuşmadım . ingilizceyi türkiyede kullanıp londrada adamlara siz türkçe öğrenin diye trip atman iyiymiş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Degerli @µh , çok basit bir mantık. Oraya para harcamaya gidiyorsunuz. Bırakın ,onlar size hizmet etsin ne dediginizi anlamaya çalışsın . Gidenler bilir .çok fazla kasıntılardır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 konu boka sardı :D janissaries, kızıl elma, ottomans, akıncılar, lağımcılar, the turks... vs tarzı guild isimleri bazı topluluklar arasında salakça bulunur. ( ben dahilim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Invaders la akıncılar çok farklı kelime anlamları iceriyor. Zaten guildi rusyadan gelen çocuklar kurdu . 30 yaşlarındalar daha gencler. Yazık burayı okusalar üzülürler. Kurdukları guild ismi benim yüzünden ti ye alınmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konu ile pek alakalı değil ama bende yutdışında yaşadım hatırı sayılır bir süre. Oranın dilini orada konuşmamak gibi bencilce ve saçma bir düşünce malesef olamaz, buna katılmıyorum. 50 yıldır orada olup iki kelimeyi bir araya getiren Türkleri gördüğümde bir tarafımla gülüyordum malesef. Tembellikten başka birşey değil... Ayrıca yurtdışına yaptığım seyahatlerde hep çok iyi ve yardımsever insanlara denk gelmişimdir. Ama nedense ülkeme geri dönünce ilk dakikadan insanlarla dalaşmaya başlıyorum bir şekilde.. Neyse çok uzatmayalım bence oyun konusuna dönün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 madem konuya dönmesini istiyorsun neden konuyla tamamen alakasız yorumlar yapmaya devam ediyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar