Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

elite dangerous ile kıyaslamak baya yersiz yalnız. çünkü elite zaten kickstater ile fundlanmış, niche bir oyun. kurup kurabileceği community belli yani arkasında öyle dev bir firma yok. star citizen da 225$'a gemi satıyor ona bakarsan.

archeage'de 150$'ı aslında bedava olan bir oyuna vereceksin, tamam 75$'lık cash shop credit veriyor tamam ama ne işe yarayacak ,bu kadar credit bir işe yarayacak mı hiç bir fikrin yok ki p2w olacağına eminim neyse. oyun p2p olsa digital deseler 50$ fiyat çekseler normali o zaten

şimdi tekrar baktım beta access'in üstüne gelince closed beta olarak geçiyor eğer closed beta da wipe gelicekse bu paketleri almanın hiç bir esprisi yok benim için. open betayı beklerim subslarım keyfime göre cash shop credit alırım sonra aksi bir durumda buyer remorse çekmeme gerek kalmaz

tl;dr burdaki sıkıntı paket fiyatları, p2p oyunmuş gibi satıyorlar founder packleri ama oyun f2p. hesabını yaptım işte 20$ credit, 15$ subs desen 35$'a geliyor ilk pack için. resmen pre-order zımbırtılarına üstüne 15$ fiyat eklemişler. onları bedava ver ki bu paketler satılsın. ne biçim pazarlama bu anlamadım. bargain deal değil yani. warz mesela çok akıllı davrandı bu konuda, rezalet oyunu deli sattılar doğru hareket yapınca pre-orderda

100$/60$/30$ falan yap o zaman ses edilmez paketlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus patron status olman lazim oyunda.. Aylik odeme yapman lazim.

Niche miche ks bilmem ben alphaya 240 euro diyor adam. Oda manyakca buda.. buyuk sirket olmasi birsey degistirmiyor sonucta sirket para kazanacak her seyinden urunun.

Archeagede f2p gorunsede aylik uye olmak gerek aslinda tam keyif icin. Arti ingame parada kasilir belki ama goze sokulduguna gore o 75 dolar ingame para kesin vardir bir hikmeti..

Wipe olacak her phasede, rus serverine bakmamin tek sebebi o zaten.

en pahali olayda sunlar var:

INCLUDES:
Alpha Access (while supplies remain): Preview ArcheAge even before Beta!
Access to all Beta Events
4 Day Pre-Launch Head Start
Exclusive Title: "Trailblazer" (+3 to all stats)
Exclusive Glass Phoenix Glider
Exclusive Founder’s Cloak (+3 to all stats and customizable)
Exclusive Desert Assassin Plate Costume
Reagents to put your own crest in-game
6 Daru Chests with a chance to get a mount!
10 Pet Healing Potions
10 Evenstones
10 Hereafter Stones
11,250 in-game Credits ($75 value)
90-Day Patron Status ($45 value)

bolda aldigim yerler icin veriyor millet genel olarak , uzun vadede oyunu cok begenmissen onden odeme gibi bir sey deniyor.

once rus serverinde gormek mantikli. cok begendim bekler oyuna girer sonra kendim teker teker alirim daha mantikli bence. misal ben gordum oynuyorum rusda vermem o kadar para :)
Sosyal ağlarda paylaş

questlerde cok guzel bir detay :

10 tane mob kes deniyor ornegin 5 tane kesipte bitiriyorsun istersen 30 tane kesipte. birinde xp az digerinde cok daha fazla yardim ettigin icin daha cok xp.

guzel bir dusunce su. ister grindden hoslan abart ister quest bayik yarida kes bitir.

cok fazla interaktif olay var birde ortamlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

bende basindayim daha :)

ama yapilacak cok sey var etrafta. ev ciftlik, gemi kil tuy mevcut. sandboxdan kasit nedir zaten ben bir turlu anlayamiyorum onu. sandbox bir ruya sanki :)

her racein bir kitasi var orada levelliyorsun, pvp flagin aciksa baskalari sana dalabiliyor ama kapali ise takiliyorsun kendine kendine. klasik wow burasi. onlarin zone a gecincede herkes sana daliyor falan. daha cok basindayim ve oralari gormem sanirim. klasik ne nedir oynanis nasil bakiyorum ben.

ev yapma ciftlik hayvan yetistirme crafting gemi, balikcilik vs vs vs hersey gorunuyor oyunda.

bende fazla yardimci olamam herhalde bu konularda. daha cok twitch den falan stream izlesen ya da wikisine baksan cok daha cabuk ve daha dogru bilgiye ulasirsin mortis.
Sosyal ağlarda paylaş

http://alttabme.com/forum/index.php?threads/archeage-don%E2%80%99t-believe-the-hype.2702/

okumadim hepsini ama agir elestirmis surada birisi, bayagi yogun ve uzun yazi, yardimci olur sana. tabi kisiyi baglar zevke bagli onuda goz onune almak lazim.

buda daha olumlu sanirim.

http://games.on.net/2014/04/archeages-alpha-impressions-the-freeform-korean-mmo-that-might-just-live-up-to-its-promises/
Sosyal ağlarda paylaş

http://archeagesource.com/topic/1804-56kphone-warning-personal-review-what-you-should-know-about-archeage/

buda baska bir review. breh breh.. bunu oku aksama kadar :D

So... Is it a sandbox?

No.
It's not that simple, but it is no sandbox. If anything, it is a sandpark(term coined by Fido). What this means is that yes, you have sandbox elements. You can craft stuff, have housing, destroy other player's stuff but it is really limited. Everything can be repaired and only the newest additions (high gear upgrading, cars) can really break. The other big part of the game is made a thempark, where you can do it, but don't have to do it and don't lose anything if you fail. You have your instances, dungeons and you never need to do any of the crafting or housing. You can complete the game with just rushing through quests and doing the instances: And you WILL have fun with that if you like themepark-games.

So, ArcheAge is a hybrid. It has major sandbox elements, major themepark elements and combines them into a new type of game. A sandpark.
Sosyal ağlarda paylaş

Hep eleştiri bi güzel yorum duymadim arkadaş :) Gidip elder'e 100 küsür liraları veriyorsunuz sonra bug mug du diyorsunuz koskoca archeage'e o paralari veremiyorsunuz ha yazik be ne diyeyim abi pahali olabilir krediler ne işime yarayacak diyen arkadaş rift oynadiysa kredilerin ne denli önemli olduğunu da bilirsin bilip bilmeden sallayıp durma ay ne işime yaricak ay neydi suydu buydu wow'un expansionu olmuş 130-140 lira sen hala pahali diyorsun yazik gerçekten yazik abi. Ben rus serverinda da oynadim ne paralar dönüyor ortalikta.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gidip elder'e 100 küsür liraları veriyorsunuz sonra bug mug du diyorsunuz koskoca archeage'e o paralari veremiyorsunuz ha

Eso'yu hiç sevmememe ve ArcheAge'i bu rezilliklere inat beklememe rağmen kusura bakma ama Eso'nun en azından ismi var. Gidip herhangi biri Elder Scrolls diye bile gözü kapalı o paraları verebilir. Kore'de adı sanı duyulmamış bir şirketin yapımını üstlendiği, çıkalı 1,5 yıl olmuş, uzak doğuda zaten patlamış, p2w olacam ben diye bağıran bir oyuna mı güvenip 300 lira bayılacak insanlar yani? Peki oldu o zaman...
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach said:

said:
Gidip elder'e 100 küsür liraları veriyorsunuz sonra bug mug du diyorsunuz koskoca archeage'e o paralari veremiyorsunuz ha

Eso'yu hiç sevmememe ve ArcheAge'i bu rezilliklere inat beklememe rağmen kusura bakma ama Eso'nun en azından ismi var. Gidip herhangi biri Elder Scrolls diye bile gözü kapalı o paraları verebilir. Kore'de adı sanı duyulmamış bir şirketin yapımını üstlendiği, çıkalı 1,5 yıl olmuş, uzak doğuda zaten patlamış, p2w olacam ben diye bağıran bir oyuna mı güvenip 300 lira bayılacak insanlar yani? Peki oldu o zaman...

Arkadaş patlamişsa patlamiş. Oyunu oynamadan yorum yapiyorsunuz ya en gıcık olduğum şey bak rusya serverinda oynadim oyun 10 numara eso'ya 10 bile basar. Skyrim oynamiştim zamanında skyrim 'e laf edemem zaten. O zaman ismi var diye alip oyna sende sonra .... edeyim aklımı.... edeyim dersin. Knightinda ismi var türkiyede git knight oyna o zaman. Şaka gibisiniz abi.
Sosyal ağlarda paylaş

darkageman said:

Hep eleştiri bi güzel yorum duymadim arkadaş :) Gidip elder'e 100 küsür liraları veriyorsunuz sonra bug mug du diyorsunuz koskoca archeage'e o paralari veremiyorsunuz ha yazik be ne diyeyim abi pahali olabilir krediler ne işime yarayacak diyen arkadaş rift oynadiysa kredilerin ne denli önemli olduğunu da bilirsin bilip bilmeden sallayıp durma ay ne işime yaricak ay neydi suydu buydu wow'un expansionu olmuş 130-140 lira sen hala pahali diyorsun yazik gerçekten yazik abi. Ben rus serverinda da oynadim ne paralar dönüyor ortalikta.

gördüğümüzü eleştiriyoruz. oyunu değil, founder packleri, ticari modeli eleştiriyoruz zaten. open beta çıksın oynayalım oyunu o zaman eleştiririz gerekirse. sen istersen 320 lira verip, tonla credit alıp, 3 aylığına bağlanabilirsin oyuna. normalde edeceğinin üstüne 30$ para verip stat veren pelerin, title almak için. archeage bile demişsin archeage'in marka değeri ne bir kere? birkaç ayda f2p dönmüş bir oyundan bahsediyoruz. rift'in cash shop'undan bana ne? bu oyunu koreli devler yapıyor, trion yapmıyor, cash shop'u da içindeki ürünleri de dizaynı adamların keyfine kalmış.

ne paralar dönüyor diyorsun zaten creditlerin harcayabilineceğine eminim çünkü oyun credit satın almayana bildiğin eziyet olacak. korelilerin oyuncuları cash cow'a çevirme mantığı yüzünden.. sandbox sandbox diyorsun labor points diye bir kısıtlama koyuyorsun sandbox unsurlara ama 5 dolarese labor points potion alırsan, 1000 labor points ekleyip, sandboxa devam edebilirsin. he oldu tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...