paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 adamın teki 1k bağışladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Trion'un sürümü alphaya geçti orda oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 trion'un hangi planı takip ettiği açıklandı veya leak oldu mu? alphadakilerin fark edebiliyor olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bingildak kardeş ben senin postlardan hiç bir şey anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 önce oyunu takip etmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 " trion'un hangi planı takip ettiği açıklandı veya leak oldu mu? alphadakilerin fark edebiliyor olması gerek. " şu cümle ile oyunu takip etmenin ne alakası var? orada cash market soruluyor olabilir. Founder packler açıklandı mı o soruluyor olabilir. closed & open beta soruluyor olabilir. kısaca soru çok sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 "alphadakilerin fark edebiliyor olması gerek" dediği için ben direk gameplay olarak yorumladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 business plan'i sordum ya f2p mi çıkaracaklar yoksa subs plan mı kullanacaklar onu merak ediyorum. alpha'daki adamlar şöyle fark ediyor olması gerek, f2p ile gelen sistemler oyunu direkt etkiledi, eğer o haliyle geldiyse f2p çıkaracaktır trion'da. gameplay'den anlaşılıyor olması gerek reward sistemleri değişti f2p'e geçtiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 F2p olacak oyun. Rift tarzı bir model izler sanıyorum. Bu yüzden oyunu takip etmeye devam ediyorum ben. Bide çok olumlu açıklamaları oldu Trion'un sandbox sisteminin devam edip etmemesi konusunda. Umutluyum bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 f2p olacak ama kesinlikle b2p yapmayacaklarını, Rift'ten edindikleri tecrübeyi kullanacaklarını söylediler. Ki rift şuan çok güzel bir f2p sistemine sahipken f2p'i batıracaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 p2w yapmayacaklar demek istedin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 trion bu oyunu çok geciktirdi. 3 yıl geçti oyunun kore release i üstünden. iki tane korece lafı 3 yılda mı çevirdiler? oyunu batıya entegre ettik diyorlar bakıyorum kore sürümüne ve na sürümüne neyi entegre etmişler bir türlü anlamadım. trion'da akıl olsa defiance gibi dandik oyuna zaman ve para harcayacaklarına şu oyunu 2 yıl önce f2p çıkartsalardı varyemez amca gibi para içinde yüzerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 İyide bu Trion'un suçu değilki. Trion ArcheAge'in yayın haklarını satın alalı 3 yıl olmuyor bir kere. Hadi onu geçtim Kore'de release olalı 3 yıl olmuyor. Suçlu arayacaksan yapımcı şirkete istediğin kadar giydirebilirsin. Onların suçu tamamen. Kore'de 1,5 yıl önce release oldu oyun. Tam 15 ay öncede Trion yayın haklarını satın almış. Ki yapımcı şirket Rusya'ya öncelik verdi release için. Trion'un gecikmesinin en büyük nedeni bu. Gecikti diyorum ama 15 ay bence gayet iyi bir süre. Ben önceki sayfalarda bir post atmıştım 2 yıl gibi bir süre sürecek diye Trion'dan bir çalışanın açıklamalarına dayanarak. Hele ki onla karşılaştırınca çok çok iyi kalıyor bu süre zarfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Sodapoppin de ArcheAge'e başladı. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 https://www.archeagegame.com/en/shop/ founder pack ler satılmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 149 çok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Iki kitada oyunu oynayip bitirdiler, adamlarin attigi baslik; BECOME A FOUNDER :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 149 nedir abi? kore'de tekrar baslarım daha ucuza gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Release günü belli oldu mu oyunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Alpha da oynamak istiyorum diyosan 149 closed betada oynim diyosan 49 hem beta olsun hem de şekilli Glider dersen 99. Ya da çıksın zaten oynarım diyosan 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 mezarcı pack koymaları lazımdı. hatta pre-order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 founder packlerden bile p2w olacağı belli oluyor. stat bonusu veren title, random %1 şansla mount çıkan kumar chestler lol. shop nasıl olacak acaba. direk gameplayi etkileyecek potionlar falan olacakmış. subs tarzı vip üyelik olursa sorun değil, bedava oynayan adamla arada gap olabilir ama cash shopla böyle oyuncuğu cash cow niteliğe getireceklerse yalan olur benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 11,250 Credits ($75 Value) Adamlar kafadan , para...para...para...para...para...para Tamam oyun hastasıyız ama keriz değiliz. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 alpha satmakta moda oldu arkadaş. Hem bugları test et, maaşlı işçi gibi rapor et. Üstüne hiç birşey alamadığın gibi birde para öde. aynı şekilde ben de marketinde olabilecek şeylerden korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Bu ne ya adgdagdsa $149 nedir lan yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar