Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

" trion'un hangi planı takip ettiği açıklandı veya leak oldu mu? alphadakilerin fark edebiliyor olması gerek. "

şu cümle ile oyunu takip etmenin ne alakası var?

orada cash market soruluyor olabilir. Founder packler açıklandı mı o soruluyor olabilir. closed & open beta soruluyor olabilir. kısaca soru çok sakat.
Sosyal ağlarda paylaş

business plan'i sordum ya

f2p mi çıkaracaklar yoksa subs plan mı kullanacaklar onu merak ediyorum.

alpha'daki adamlar şöyle fark ediyor olması gerek, f2p ile gelen sistemler oyunu direkt etkiledi, eğer o haliyle geldiyse f2p çıkaracaktır trion'da.

gameplay'den anlaşılıyor olması gerek reward sistemleri değişti f2p'e geçtiğinde
Sosyal ağlarda paylaş

trion bu oyunu çok geciktirdi. 3 yıl geçti oyunun kore release i üstünden. iki tane korece lafı 3 yılda mı çevirdiler?

oyunu batıya entegre ettik diyorlar bakıyorum kore sürümüne ve na sürümüne neyi entegre etmişler bir türlü anlamadım.

trion'da akıl olsa defiance gibi dandik oyuna zaman ve para harcayacaklarına şu oyunu 2 yıl önce f2p çıkartsalardı varyemez amca gibi para içinde yüzerlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide bu Trion'un suçu değilki. Trion ArcheAge'in yayın haklarını satın alalı 3 yıl olmuyor bir kere. Hadi onu geçtim Kore'de release olalı 3 yıl olmuyor. Suçlu arayacaksan yapımcı şirkete istediğin kadar giydirebilirsin. Onların suçu tamamen. Kore'de 1,5 yıl önce release oldu oyun. Tam 15 ay öncede Trion yayın haklarını satın almış. Ki yapımcı şirket Rusya'ya öncelik verdi release için. Trion'un gecikmesinin en büyük nedeni bu. Gecikti diyorum ama 15 ay bence gayet iyi bir süre. Ben önceki sayfalarda bir post atmıştım 2 yıl gibi bir süre sürecek diye Trion'dan bir çalışanın açıklamalarına dayanarak. Hele ki onla karşılaştırınca çok çok iyi kalıyor bu süre zarfı.
Sosyal ağlarda paylaş

founder packlerden bile p2w olacağı belli oluyor. stat bonusu veren title, random %1 şansla mount çıkan kumar chestler lol. shop nasıl olacak acaba. direk gameplayi etkileyecek potionlar falan olacakmış. subs tarzı vip üyelik olursa sorun değil, bedava oynayan adamla arada gap olabilir ama cash shopla böyle oyuncuğu cash cow niteliğe getireceklerse yalan olur benim için
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...