Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Düz 8 de işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hehe peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XCHuSKnFYzY&feature=feedrec_grec_index Mary Elizabeth (tu) Adebisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi fan-made o silent hill'dan falan sahne koymuş sadgeasdfefgr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Off direk sonunda Dead Space 2'den sahne görünce bittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Txjm94GnrPA müziği almışlar. (tu) potansiyel var gibi ama yönetmen sıfır deneyim. görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Fragmana 10 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 şu filmi mağfetmezler umerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Filmden memnun kaldim. Yaratik tasarimlarini falan guzel yapmislar. Diger filmle olan baglantilari da iyi ayarlamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 hayatta en cok korktugum filmlerden biridir küçüktüm izlediğimde ve çaresizlik,kaçıcak yer olmaması beni en etkileyen şeylerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bunun orijinalinde hatun yoktu sanki ya ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yoktu ama günümüze dilli öpüşme sahnesi ve sevdiğini kurtarken ölen erkek koymazlarsa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 lan dilli öpüşme diyince yaratıkla öpüşmesi canladı bi an gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Film teknik olarak remake degil zaten, Carpenter'in filmindeki olaylarin oncesini anlatiyor. Aslinda Carpenter'in filmi de orijinal degil, ellilerde yapilan bir filmin remake'i. Fakat pratikte bu filmi Carpenter'inkinin remake'i gibi de dusunebiliriz, cunku iki filmin hikayesinin genel hatlari ayni. Antarktika'daki izole bir bilim ussunde uzaydan gelen canavarin yarattigi dehset... Bu arada bir devam filmi icin de acik kapi birakiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi suna bulasmasalardi bare fail bisi olcak yine... hadi biz eskileri biliyoruz da, yeni nesile the thing dedin mi bu gelcek akillarina, ardindan dandiri bi oyun yaparlar zaten tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 işin içine illaa kadın katacaklar arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Kadin bence filmde hic siritmamis. Herhangi bir sex sahnesi veya romantik iliski turu bir sey yok filmde. Dilsiz opusme bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 gemide ve kutuplarda kadının işi yok. mutfak dahi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Kutupta, icinde kadin olmayan bir usde uzun sure gorev yapsan bu konudaki goruslerin degisebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 komutan spoiler verip durmasana ben dilli öpüşme vardır diye gidecektim filme:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 film remake değil prologu olmuş. bir de ilk filmin tadını vermiyor diyorlar. ilk the thing daha paranoyak ve planlı iken, bunda daha arcade aksiyon olmuş diyen bir yorum görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 adebisi o mr.eko değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 İlk filmi izlemeden izlesek olurmu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 sen direk ilkini izle bunu hic izleme. bildigin gerzek tv filmi, tek farki the thing ismini kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 izleme bence bu film olayların başlangıcını anlatıyor çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar