Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 martta yeni çıkan oyunlardan ilginizi çeken veya tavsiye edeceğiniz neler var? steam'de rift, dawn of war retribution, dragon age 2, shogun 2, crysis 2 gözüküyor. retribution aldım ama rift 50 dolara değer mi onu merak ediyorum. marttaki oyunlar ilginizi çekmiyorsa şubat ayından hoşunuza giden oyun varsa o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sen bizden iyi bilirsin ya, bizim sormamiz gerekir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 topicin açılmasındaki niyet farklı gamerım gamersın gamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 pc için en kalburüstü oyunları yazmışsın sanırım, şahsen shogun 2 ve dragon age 2'yi bekliyorum bu ay. pc'me geri dönmem gerek tabii önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 brink vardı bi de sanki 2011'in başında çıkacaktı diye hatırlıyorum ama ne zaman çıkacak daha belli değil herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 mmo seviyosan -wow tarzı mmo seviyorsan- yeni bi dünya, yeni bi hikaye, wow tarzı mmolarda olan tüm content + ek content bana uyar diyorsan Rift şu anda tam aradığın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oyun moyun yok okullar basladi, mart ayinda bol bol ders caliscaz tdu2 beni 2-3 ay daha idare eder zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 solitaire, azcik wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 8k ram + sağlam ekran kartı yoksa zorlama hiç cryssis derim shogun ve dragon age güzel o tarzları seviyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 rift 50 dolar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben zoo tycoon 2 oynucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Regalya said: 8k ram + sağlam ekran kartı yoksa zorlama hiç cryssis derim shogun ve dragon age güzel o tarzları seviyorsan 8k biraz abartı bence. 4k yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ben Crysis 2 bekliyorum şahsen. Ha Rift te alacağım o ayrı zaten. Zaten saymışsın çıkacak iyi olması muhtemel oyunları. Mart ayında seni idare ederler bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 total war ve m&b yi bekliyorum, zaten başkası pek sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dragon age 2,crysis 2 ve brink'i bekliyorum ben bu sene.başka neler çıkacak bilmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 shogun 2 ve crysis 2 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 crysis demosu bu gece cıkıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Crysis 2'yle Dragon Age 2'yi oynarım herhalde. The Witcher 2'yle Portal 2 çıksa da bi kendime gelsem. =/ 2222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 mart'ta bi seks yapalımda oyunları sora düşünürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 crysis mart'ta mı çıkıyor? Türkçe demo da yayınlarlar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Deus Ex patladı gibi. Kalanların hiçbirini beklemiyorum ama Shogun'a (tu) veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 assassin's creed 18 martta geliyor, diğer bütün oyunlar çöplük zaten. da2 sevip severek oynayana moron gözüyle falan bakıyorum. bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 shogun 2 limited edition alsam mı acaba şimdiden 49 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Crysis 2 sistem gereksinimleri nedir ideal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bir an tiyatro konusu sandım başlığı güncel'de okuyunca amma velakin paticik'te olduğumuzu unutmuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar