Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Emaleth said: alalalaaaa... sanitarium beğenmeyip yarım bıraktığım nadir adventure oyunlarından biri. neden ben anlayamamışım acaba kıymetini. TOMI bitince bunu mu şeytsem ben yine acaba? günah ya ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Emaleth said: alalalaaaa... sanitarium beğenmeyip yarım bıraktığım nadir adventure oyunlarından biri. neden ben anlayamamışım acaba kıymetini. TOMI bitince bunu mu şeytsem ben yine acaba? boşver ya, sanitarium berbat oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hala oynamadım lan. sene oldu 2010 ben geldim 21 yaşına, hala oynamadım. iyi hatırlatma oldu kuruyorum an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bone said: Emaleth said: alalalaaaa... sanitarium beğenmeyip yarım bıraktığım nadir adventure oyunlarından biri. neden ben anlayamamışım acaba kıymetini. TOMI bitince bunu mu şeytsem ben yine acaba? boşver ya, sanitarium berbat oyun zaten. çifte ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Emaleth said: alalalaaaa... sanitarium beğenmeyip yarım bıraktığım nadir adventure oyunlarından biri. neden ben anlayamamışım acaba kıymetini. TOMI bitince bunu mu şeytsem ben yine acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Anubisath said: "sanitarium" ve "beğenmemek" nasıl aynı cümlede kullanılır ya? tez vurun kellesini !!! çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Şunun kickstarterla falan yenisini yapsa ya biri. Asc Games kalmadı tabii ama ne bileyim. Olsa olurdu yani. Topic hortlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=msPlIlvSmlc&feature=player_detailpage#t=45s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Xenocide said: hala oynamadım lan. sene oldu 2010 ben geldim 21 yaşına, hala oynamadım. iyi hatırlatma oldu kuruyorum an itibariyle. hala oynamadım lan. sene oldu 2013 ben geldim 24 yaşına, hala oynamadım. iyi hatırlatma oldu kuruyorum an itibariyle diyerek de yalanın allahını söylemişim. kurmuş olsam oynamış olurdum. hala oynamadım demek ki kurmamışım. yalancıyım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yılbaşında arkadaşlar alıp gelmişti sanitariumu ilk böyle başında sabahlıyoruz, bulmacalara kafa patlatıyoruz falan ben de gameshowun tam çözümünden bakıp bakıp söylüyordum takıldıkları yeri çaktırmadan. OHA HARBİ OLDU LAN HELAL İYİ DÜŞÜNDÜN ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 youth is the key to salvation ne oyundu be. bundan ne film olur var ya şöyle guillermo del toro veya lynch falan çekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 lynch çekerse hiç güzel olmaz da o film oyunu mundar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 adam misler gibi dune çekmiş, çekim senaryosunu yazsın demiyorum zaten yönetsin sadece eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Xenocide said: Xenocide said: hala oynamadım lan. sene oldu 2010 ben geldim 21 yaşına, hala oynamadım. iyi hatırlatma oldu kuruyorum an itibariyle. hala oynamadım lan. sene oldu 2013 ben geldim 24 yaşına, hala oynamadım. iyi hatırlatma oldu kuruyorum an itibariyle diyerek de yalanın allahını söylemişim. kurmuş olsam oynamış olurdum. hala oynamadım demek ki kurmamışım. yalancıyım ben :/ oynasana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bu topik uplandığından beri x kez dinledim ne kadar iyi ya, hala iyi http://www.youtube.com/watch?v=E1WAA1lQ6vQ bu arada niyetlenenleri uyarayım, let's playlere bakınca hatırladım, bu oyun epik çöküyordu yeni windozlarda. bol bol save alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Torment tier bi oyun bu, torment bile rez yemişken sanitarium niye KSlanmasın diye düşünüyor insan, ama ekipten kimse endüstride değil artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aynen ana karakteri seslendiren adamın adını yazıyorsun hoca olmuş lecture veriyor falan ahaha. bir hd remake iyi gider. hatta enhanced edition diye cinematicleri elden geçirseler falan of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Tanıdık bi yapımcı olaydı (:p) da uyandırsaydık birilerini. Muazzam bi' proje olurdu KS ile. ASC Games diye bir şey yok tabii artık. Zaten adamlar bir Sanitarium, bir de ilk GTA'yı yapıp kapadılar dükkanı. İlk GTA da nasıl süperdi, böyle tepeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ASC sanırım yapımcı değil yayıncıydı. Dreamforge olması lazım sanitarium yapımcısının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 uplaninca yenisi sandim atladim.. 10/10 nadir oyunlarimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hay be..bir an sandim ki.. neyse. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ulan beeee KS var kesin dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hayir abi olmasin ks filan,bunye kaldirmaz bu kadar iyi yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 steame gelmiş aldım gördüğüm gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar