Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arkadaş saolsun flash disk getirdi mahfetti makineyi. ilk önce nod32 yükledim olmadı. onu sildim kaspersky yükledim. şaka gibi makinede ne yaparsam yapim kaspersky uyuyor. ben bi ayar yapıyorum örn. sistem dosyalarını göster diyorum. 1 sn içinde virüs geri kapatıyor. kaspersky uyuyor. virüsün dosyalarından birini buluyorum kasper 'e diyorum scan et şunu diyorki bi sorunu yok dosyanın. kasper gözümden düştü iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Geçeceksin artık bunları bence. MSE kullan. 7 ay oldu W7 yükleyeli, daha bir problem çıkmadı. Dikkatli filan da kullanmıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 nod32 de de olmamış,neden direk kaspersky a yükleniyorsunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arkadaş flash diskleri terör estiriyor yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 antiviruslerde bir problem var nedense. alakasiz dosyalari "VIRUS BU!!!" diye siliyor, viruslere dokunmuyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Geçeceksin artık bunları bence. hiçbişey kullanma. 7 ay oldu W7 yükleyeli, daha bir problem çıkmadı. Dikkatli filan da kullanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 başlat çalıştır > cmd j: (j yerine flash disk sürücüsü) attrib -s -h -r del autorun.inf del *.exe dir virüs böyle silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 temp dosyama ve user dosyama dadanıyor. task mngr dan kill edemiyorum. taskmngr kill oluyor :D elle silemiyorum kullanılıyor diyo. ne yapmam lazım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levrek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 combofix kur safemode ile aç çalıştır düzelir garantisini veriyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 aha somon. aman levrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Combofix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 format go go.bide artık antivirüse para verilmez ya MSE var iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 format atacam az sonra nod32 vardı hep ne yüklesem bu sefer, orj win7'm de var artık MSE'mi çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 tabiki MSE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 O bişey mi ben bir anti virüs programı yuklemiştim hatta o sene en başarılı falan seçilmişti. Onu kurdum nete girmiyordu. Güzel yöntem ne geliyorsa netten geliyor nete girme virüs mirüs gelmez diyordu heralde. Neydi ya adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Geçeceksin artık bunları bence. hiçbişey kullanma. 7 ay oldu W7 yükleyeli, daha bir problem çıkmadı. Dikkatli filan da kullanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yükle MSE rahat rahat kullan abi ya.antivirüse para verilmez diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Geçeceksin artık bunları bence. hiçbişey kullanma. 7 ay oldu W7 yükleyeli, daha bir problem çıkmadı. Dikkatli filan da kullanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu ne lan herkes aynı yorumu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yükle MSE rahat rahat kullan abi ya.antivirüse para verilmez diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu ne lan herkes aynı yorumu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 O bişey mi ben bir anti virüs programı yuklemiştim hatta o sene en başarılı falan seçilmişti. Onu kurdum nete girmiyordu. Güzel yöntem ne geliyorsa netten geliyor nete girme virüs mirüs gelmez diyordu heralde. Neydi ya adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://www.techizat.net/wp-content/uploads/2011/01/microsoft-security-essentials.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Clones Detected!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar