Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaspersky şaka gibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaş saolsun flash disk getirdi mahfetti makineyi.
ilk önce nod32 yükledim olmadı. onu sildim kaspersky yükledim. şaka gibi makinede ne yaparsam yapim kaspersky uyuyor. ben bi ayar yapıyorum örn. sistem dosyalarını göster diyorum. 1 sn içinde virüs geri kapatıyor. kaspersky uyuyor. virüsün dosyalarından birini buluyorum kasper 'e diyorum scan et şunu diyorki bi sorunu yok dosyanın.

kasper gözümden düştü iyice.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Geçeceksin artık bunları bence. MSE kullan. 7 ay oldu W7 yükleyeli, daha bir problem çıkmadı. Dikkatli filan da kullanmıyorum hiç.
Mesaj tarihi:
temp dosyama ve user dosyama dadanıyor. task mngr dan kill edemiyorum. taskmngr kill oluyor :D elle silemiyorum kullanılıyor diyo. ne yapmam lazım sizce?
Mesaj tarihi:
O bişey mi ben bir anti virüs programı yuklemiştim hatta o sene en başarılı falan seçilmişti. Onu kurdum nete girmiyordu. Güzel yöntem ne geliyorsa netten geliyor nete girme virüs mirüs gelmez diyordu heralde. Neydi ya adı
Mesaj tarihi:
O bişey mi ben bir anti virüs programı yuklemiştim hatta o sene en başarılı falan seçilmişti. Onu kurdum nete girmiyordu. Güzel yöntem ne geliyorsa netten geliyor nete girme virüs mirüs gelmez diyordu heralde. Neydi ya adı
  • Yeni Oluştur...