Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto 5

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
sa:mp serverlarındaki gibi olur herhalde. 100 kişilik odalar olur. free roam gibi gözüküyor zaten. mapte belli aralıklarda görevler çıkar. street racing, deathmatch, robbery olur. bankada para spawn olur, parayı alan 4-5 dakika içinde sağ kalmaya çalışır adrenalin doruklara çıkıyor bu durumda. san andreas'ta oynarken dağa kaçıyordum ordan beni alıyordu arkadaşlarım :)

onun dışında gang vs polis gibi oyun modları olur. grieflara önlem almak için free roamdayken silah kullanılmasına izin vermeyebilir bilemiyorum yada full deathmatch serverları açılır ama bu şekilde olursa bir süre sonra bayar.

ama hackerlara karşı nasıl önlem alınır bilmiyorum. private server olunca, modlar anlık ban atabiliyorlar. gerçi burda ban yersen cd keyin gg oluyor o da doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Multiplayer'ı nasıl olacak bunun?

PC için çıkar da kim bilir ne zaman. Son dönemde PS3 almanın iki getirisi: GTA V ve Last of Us.

bende son dönemde aldım, iyi fiyata aldım hemde exclusive oyunların fiyatlarıda yerlerde 35 liraya rdr game of the year aldım ikinci el misal tertemiz cd.

bence şu aralar tam zamanı eğer ikinci el ps3 bulursanız alın 3-4 tane oyun için değer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...