erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hala mı topuz olayındasınız abi ya ahah
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bende pişman oldum açtığıma konuyu :) kapayalım en iyisi topuz mevzuunu.
knox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 galatasaray şampiyon oldu,aziz görevi bırakıyorum diye medya da gündemi değiştirdi.beşiktaş şampiyon oldu topuz olayı patlak verdi gündem gene değişti.olay bunun gibi birşeydi galiba lol
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Birde fener şampiyon olamadı suçlu rüştü oldu gündem değişti, onuda unutmayalım =P
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bir insanın (kim olursa olsun) hareketlerini ve icraatlarını sevmeyebilirsiniz. Bunu eleştirebilir, olumsuz şekilde yorumlayabilir hatta gerekli olduğunu düşünüyorsanız sert bir dille de belirtebilirsiniz. Ama bunu belli sınırlar içinde yapma şartı var, hiçkimseye hakarete izin vermiyoruz diye defalarca belirttik.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Hilbert'in burada hakkı yeniyor. Ekrem'in gollerini (2) göz ardı etmek mümkün değil ama Hilbert girene kadar Simao'ya top ulaşmadı. Hilbert iyi orta kesemiyor diye eleştiriliyor ama Ekrem'in iyi pas verememesi gibi bir eksiği var. Hilbert bek oynadığı maçlarda takım için daha faydalı. Her ne kadar orada aynı verimi veremese de sıkışınca açık olarak oynatmak da mümkün.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 O değilde haftanın, hatta ayın olayı şudur ya http://rutube.ru/tracks/4156020.html?v=608b0432a829726bdcf651c894a215ee&autoStart=true&bmstart=15511 SDSAAS Bu ömer'deki özgüven, hani kendini bir bok sanması falan Öyle boşluk bırakırsın atar Guti oraya, orta keseceğinden ve kendisinin onu yumruklayacağından o kadar emin ki oysa ki, ZAAAA diyorum ömer salağına
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 birde milli takıma kadar yükselmişti bu mal evladı
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bu beşiktaş taraftarı hakikaten bi garip. Arkadaş siz Ersan'ı kiraladınız, Adanaspor istediği takıma satma hakkına sahip ama ne dedi adamlar önceliği Beşiktaş'a vericez. Bu demek değil ki daha fazla para teklif etseler de biz ucuza Beşiktaş'a veririz. Fener 7 teklif ediyorsa Beşiktaş'a 2 ye verirse bu şerefli davranış değil gerizekalılık olur ki altında her türlü pisliği ararım. Mehmet Topuz olayında da büyütüldü bu, kardeşim parayı fazla veren satın alır olay bundan ibaret. Futbolcu da kim fazla para verirse yada kariyeri hangi takımda daha iyi ilerleyecekse o takıma gider. Kim suçlayabilir Mehmet Topuz'u? Beşiktaş'ın hali ortada Fenerbahçe'nin hali ortada, biri lider diğerinin soyunma odasında insanlar yumruk yumruğa... Ben Ersan'ın yerinde olsam kalmam Beşiktaş'ta, ülkenin en kararsız takımı Beşiktaş bugün göklere çıkarıp yarın bidaha oynamamak üzere kesilebilir adam...
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mehmet Topuz'da yaşanan sorun kameralar önünde yaptığı açıklama. Tutamayacağı sözler vererek boş yere kendini küçük düşürmüş olması. Görüntüleri tekrar izledikten sonra anlıyorum ki menejer gazıyla böyle konuşmuş. Nasıl bir adam o ahah. Ersan'ın Galatasaray yerine Beşiktaş'ı seçmiş olmasına çok üzüldünüz, anlıyorum ama Beşiktaş'da şans bulmuş, parlamışken, milli takımımızı seçmişken abartmak yersiz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ersan beşiktaşlı burdan avantajımızı var. Başkana der zaten, ben Beşiktaş'da kalmak istiyorum, yaparlar bir kıyak. Bu arada necip'e centilmenlik dışı hareketten ekstra ceza gelebilir diye yazıyor milliyet. Şaka olsa gerek bu? Millet sahada çiftelerle giriyor, kart görmüyor, centilmenlik dışı hareket olmuyor da bilerek kırmızı kart görünce mi centilmenlik dışı oluyor? Lol
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 iblameadmins said: Bu beşiktaş taraftarı hakikaten bi garip. Arkadaş siz Ersan'ı kiraladınız, Adanaspor istediği takıma satma hakkına sahip ama ne dedi adamlar önceliği Beşiktaş'a vericez. Bu demek değil ki daha fazla para teklif etseler de biz ucuza Beşiktaş'a veririz. Fener 7 teklif ediyorsa Beşiktaş'a 2 ye verirse bu şerefli davranış değil gerizekalılık olur ki altında her türlü pisliği ararım. Mehmet Topuz olayında da büyütüldü bu, kardeşim parayı fazla veren satın alır olay bundan ibaret. Futbolcu da kim fazla para verirse yada kariyeri hangi takımda daha iyi ilerleyecekse o takıma gider. Kim suçlayabilir Mehmet Topuz'u? Beşiktaş'ın hali ortada Fenerbahçe'nin hali ortada, biri lider diğerinin soyunma odasında insanlar yumruk yumruğa... Ben Ersan'ın yerinde olsam kalmam Beşiktaş'ta, ülkenin en kararsız takımı Beşiktaş bugün göklere çıkarıp yarın bidaha oynamamak üzere kesilebilir adam... yet another crybaby
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 DarKRideR said: O değilde haftanın, hatta ayın olayı şudur ya http://rutube.ru/tracks/4156020.html?v=608b0432a829726bdcf651c894a215ee&autoStart=true&bmstart=15511 SDSAAS Bu ömer'deki özgüven, hani kendini bir bok sanması falan Öyle boşluk bırakırsın atar Guti oraya, orta keseceğinden ve kendisinin onu yumruklayacağından o kadar emin ki oysa ki, ZAAAA diyorum ömer salağına bartez omer diyorlardi buna bir donem :D of abi ya.. hani tam zaaaa mis durum :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 iblameadmins said: Bu beşiktaş taraftarı hakikaten bi garip. Arkadaş siz Ersan'ı kiraladınız, Adanaspor istediği takıma satma hakkına sahip ama ne dedi adamlar önceliği Beşiktaş'a vericez. Bu demek değil ki daha fazla para teklif etseler de biz ucuza Beşiktaş'a veririz. Fener 7 teklif ediyorsa Beşiktaş'a 2 ye verirse bu şerefli davranış değil gerizekalılık olur ki altında her türlü pisliği ararım. Mehmet Topuz olayında da büyütüldü bu, kardeşim parayı fazla veren satın alır olay bundan ibaret. Futbolcu da kim fazla para verirse yada kariyeri hangi takımda daha iyi ilerleyecekse o takıma gider. Kim suçlayabilir Mehmet Topuz'u? Beşiktaş'ın hali ortada Fenerbahçe'nin hali ortada, biri lider diğerinin soyunma odasında insanlar yumruk yumruğa... Ben Ersan'ın yerinde olsam kalmam Beşiktaş'ta, ülkenin en kararsız takımı Beşiktaş bugün göklere çıkarıp yarın bidaha oynamamak üzere kesilebilir adam... Futbolcuyu hiçbir güç istemediği takımda oynatamaz, fazla para veren alır diye birşey yok. Ersan'ın çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğu biliniyor zaten de Aziz'in yarım saatlik görüşmeleri meşur tabi. Arda'yla da yarım saat görüşmek istemişti bu, görüştürmediler, ne söylüyosa, ne veriyosa artık...
Wispy Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Aziz başkan aslında http://www.youtube.com/watch?v=rS4b7KKNHDQ
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Fenerlilerin parayı veren düdüğü çalar politikasına hastayım, sanki futbolcular mal, adamların isteiğinin önemi yok kukla gibi oynasınlar anca =)
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Çok ilginç adamlarsınız evet mehmet çıkıp öyle dedi ancak arkasından da söyledi adam bana zorla söylettiler bunları diye artık kim söyletti bilemem menajermi demirörenmi eee kimse çıkıp yok öyle bi şey dedimi kardeşim? Ersan olayındada ersandan şüpheleniyorsanız bırakın adamı o zaman kimse kimseyi zorla bir yere götüremez. Dört dörtlük takımın taraftarı olarak mantığınız düşmüş.
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 parayi veren dudugu calar; cunku futbolcular da genel olarak paraya gidiyorlar. adamlarin meslekleri bu. bir takim 1 milyon euro, 1 takim 2 milyon euro veriyosra; 3 yillik sozlesmede 3 milyon euro fark eder bu. tabi ki de daha fazla veren takimi tercih ederler. (eger kariyer gelisimi olarak ayni noktalarda kalacaklarina inaniyorlarsa). ama ben olsam bjk'yi tercih ederim; fenerbahce kulturunde yerli stopere pek anlayis yoktur, ilk hatasinda asilir kesilir. 15 yillik fenerbahceli rustu etmedi mi ? 10 yillik besiktasli sergen, tumer tercih etmedi mi ? kefen giyerim diyen balic etmedi mi ? adamlar taraftarin gozune girmek icin boyle aciklamalar yapiyorlar (genel olarak; ne biliyim sabri, tuncay, volkan, ibrahim uzulmez gibi adamlar kaideyi bozmaz), siz de kaniyorsunuz.
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 fizban said: (genel olarak; ne biliyim sabri, tuncay, volkan, ibrahim uzulmez gibi adamlar kaideyi bozmaz) onları zaten isteyen çıkmaz aksdhasd
Leadman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aktiftablet said: Bir kere Ekrem > Hilbert. Ersan da geldiğinde yine bir numaralı stoper olacak. ki Ersen Sivok'tan da Toraman'dan da iyi, her açıdan. Toraman nispeten hızlı stoper TR şartlarında, ikisi oynayaiblirler gayet. Sivok ağır kalıyor BJK sisteminde.OHA. Sivok Türkiye'deki en iyi stoperdir şu an.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Darksun said: Fenerlilerin parayı veren düdüğü çalar politikasına hastayım, sanki futbolcular mal, adamların isteiğinin önemi yok kukla gibi oynasınlar anca =) çuvaldızı kendimize de batırmamız lazım bu noktada. Çünkü bizde koray'ı, fahri'yi filan sorgusuz sualsiz gönderdik. Adama fikrini bile sormadık. Adam başkalarından öğrendi filan.
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Leadman said: OHA. Sivok Türkiye'deki en iyi stoperdir şu an.WOT? EHEHEHEHEHEH
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Klübe verilen para futbolcuyu niye bağlasınki Fizban =P 3 büyükler aşağı futbolcuya aynı parayı vaad ederler zaten. Sırf bonservis konusunda uçuk rakkamlar çıkıyor. Kayseri bundan iyi nemalandı mesela, etik değerler diye diye parayı götürüp başkasının futbolcunu kaçırmadımı, hemde o sezon =P
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben direk futbolcuya onerilen maaslari dusunmustum; ama sunu da dusun darksun; ersan'i iki kulup istiyor, biri 5 biri 7 veriyor. adanaspor 7 verene satmak istiyor, oyuncu 5 vereni istiyor. adanaspor diyor ki, arkadas; 7 verene git, ya da oturursun bak burada satmam seni hic bi yere.
Öne çıkan mesajlar