bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 irkildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Saeros said: ahah "PİÇLEERRR" iyiymiş ama ilk dinlediğimde UUUUUAU BİHTERRRRRR diye anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 AHAHAHHAHA ÇOK İYİ OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 El kol hareketleri direk "Ceza orc olmuş" dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oleeeeey oley oley oley ?! wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 offf abi seslendirme zaten baslı basına facia da, karakter animasyonunu niye fifty cent'ten almıslar onu anlamadım. rapci orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7yuCFnTUMeM#at=14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "Hedef çok uzak" dendi ve kapattım o ne lan nasıl bir seslendirmedir öyle sdkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 wow'da that is too far away falan diyince iyi ama türkçe diyince komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fena olmamış aslında. ben beğendim. diğer oyunlarda da başlar umarım yakında. zamanla daha iyileri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 1,35 de auaaarrhhhggg picler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 SoulCube said: wow'da that is too far away falan diyince iyi ama türkçe diyince komik. Kurduğum cümleyi tekrar okur musun kurulan cümleye değil söyleyen sese lafım sende baban seslendirmiş gibi dalmışsın olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 said: jedijedi 24.02.2011 22:44 arka sokaklardaki bereli elemanı hatırladım bir an. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ad3m said: SoulCube said: wow'da that is too far away falan diyince iyi ama türkçe diyince komik. Kurduğum cümleyi tekrar okur musun kurulan cümleye değil söyleyen sese lafım sende baban seslendirmiş gibi dalmışsın olaya. ya bırak kıvırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Seslendirme olarak bence iyi ama seçilen kalıplar daha düzgün olabilirdi ve Allah razı olsun tam bir facia yani oyun içeriginde orclar allaha inanıyorsa bilemem ama bizim orklar shamanizm yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 orclar degil hepimiz allaha inaniyoruz. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 SoulCube said: ya bırak kıvırma Ahaha bu ne şimdi cümlem yukarıda aynen duruyor ama ciddi ciddi seslendiren senmisin yada sana yakın birimi iyice şüphe eder oldum :P Ama said: "Hedef çok uzak" dendi ve kapattım o ne lan nasıl bir seslendirmedir öyle sdkjf Cümlenin devrikliği çizgili bölümü gözünden kaçırmış sanırım. PS : ulan şu kadar şey yazdırdın ya neyi kanıtlamaya çalışıyorsam bok gibi işte ktnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "Piçleeeerr T_T" kısmı çok iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 BU NE LAN MANAM KALMADIAĞAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ad3m said: SoulCube said: ya bırak kıvırma Ahaha bu ne şimdi cümlem yukarıda aynen duruyor ama ciddi ciddi seslendiren senmisin yada sana yakın birimi iyice şüphe eder oldum :P Ama said: "Hedef çok uzak" dendi ve kapattım o ne lan nasıl bir seslendirmedir öyle sdkjf Cümlenin devrikliği çizgili bölümü gözünden kaçırmış sanırım. PS : ulan şu kadar şey yazdırdın ya neyi kanıtlamaya çalışıyorsam bok gibi işte ktnx. he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bence çok iyi olmuş ya, daha ne olacaktı sevgili forumun en iyi ingilizce anlayanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aquila said: Dynun said: "Yeşil adamlar güneşe tapanların dilini konuştuğunda isa yer yüzüne inecek." Genesis 1:20 genesiste isa yok hacit. ne bileyim abi bilim kurgu ile aram kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben de bilmiyorum zaten, salladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 seslendirmeler yapmacık durmuş bide. bir crysis değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aeuaeheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar