apple Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Masquerade said: arena olmasa çoktaaaan bırakmıştım da işte casual arena yapmak rl arkadaşlarla çok keyifli. yoksa pve kısmı tbcden sonra hiç tat vermedi bana. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 arena ve pvp çok çok çok çok bayık şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 PvP bayıl derken senin classın mı zevk vermiyor anlayamadım. Ben gayette zevk alıyorum PvPden ki öyle iddialı dahi degilim PvPde ama hepinizi yerim o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bilmiyom ya benim için zevkli. arena sırasında çevirdiğimiz geyikten de olabilir. oynadığımız ratingde öyle çok yüksek değil şu anda işte. 2100-2200 MMR'da oynuyoruz ama keyifli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya oyundan zevk almak icin binbir turlu is var, o yuzden herkes hala bu oyunu oynuyor baska oyunlar yerine. ben bu aralar tbc achievementlarina sardim mesela, onlarla ugrasiyorum. shattrath city replerinin hepsi tamam, netherwing falna yapiyorum simdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ona biz işsizlik diyoruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aynı bossları koymak yerine neden invasion falan yapmıyor blizz anlamadım. Noldu neltharion deprem yapınca bosslar lvl mi xp mi aldı ? bu arada warriora nerf mü geliyo gene !?'!^!EWWEASAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 knox said: ona biz işsizlik diyoruz ama Oyunda yaptığın bişeyin diğerinden daha gereksiz olduğunu düşünmek çok komik ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 samaella said: aynı bossları koymak yerine neden invasion falan yapmıyor blizz anlamadım. benim hep wowun en büyük eksikliği dediğim şey bu. çok nadir event oluyor, holidayleri saymıyorum onlar baydı artık. şöyle uo tarzı random eventlar olsa hatta unannounced falan, harika olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 unannounced olmaz, "1 gun girmedim kacirdim, digerlerinden geride kaldim, goremedim vs... neden onceden haber vermediniz?!!11!!" seklinde topiclerle dolar wow forumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fizban said: ya oyundan zevk almak icin binbir turlu is var, o yuzden herkes hala bu oyunu oynuyor baska oyunlar yerine. ben bu aralar tbc achievementlarina sardim mesela, onlarla ugrasiyorum. shattrath city replerinin hepsi tamam, netherwing falna yapiyorum simdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xunn ahahah. abi sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bırakın şu oyunu artık darkfall dan sonra wow da pvp demeniz beni çıldırtıyor resmen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/february/ragnaros2.jpg raggy yi su hale soktularya, birakiyorum oyunu bu ne lan, bide utanmadan penis seklinde zirh etegi koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ayaklari yerine alev hortumu olsa fena degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ahaha o ne be, belden aşağısı hortum olsa yine belki kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dugune gidiyo olm ragnaros takim elbise giymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahhaahh AGA BU NE demedinizmi tipe gel pikacü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Viktor said: http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/february/ragnaros2.jpg swe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Marty said: unannounced olmaz, "1 gun girmedim kacirdim, digerlerinden geride kaldim, goremedim vs... neden onceden haber vermediniz?!!11!!" seklinde topiclerle dolar wow forumlari in game pet falan verir, geri de kalıcak şeyler değil bunlar. yada pot vs, 80 olunca rhonin'in yolladıı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sub cancel vakti geldi gene, bu sefer erken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sdsgrsefdgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Zuhahaha çığlık atarak güldüm dfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 cataclysm fail oldu gibi artık son demlerinde wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hakkar efsane olmuş ya @bloodjackal : Çok güzel lan başla falan diye gazlıyordunuz lamerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar