Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 onu biliyorum sadece geyük yapıyorum salak saçma şeyler yapıyorlar yakında buna benzer paralı binekte satarlar yaptıkları at gibi uçarız kaçarız çakma al'ar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 glyph yaparlar druidlere özel 50 euro veriyorsun, cat form'u aynı bu şekil yapıyor sadgse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Pipet said: video'nun sol üst köşesine bişeyler olmuş tam göremedim ne yazıyo orda ?! mount ya da druid form değil dio. sadece boss modeli olduğunu sölüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kusasım geliyo artık wowla ilgili yeni bişi gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ne işin var o zaman bu başlıkta, mazohist misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 eski bi oyuncu olarak arada merak edip bakıyorum. blizzardı pohpohlamanın dışındaki mesajlar yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Pointless post is pointless o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 fail troll is fail daha makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 soruna cevap olumlu olmuş gang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 eleştirilere katlanamamak en zavallısı o kesin. neyse bi daha yazmam buraya kusura bakmayın. kendi aranızda sevinmelere devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ya ister yaz ister yazma da; madem wow gorunce ksuasin geliyor, niye gelip okuyorsun ? kilo mu vermeye calisiyorsun kusarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 mankenler wow oynuoerr !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 forumu okumadığı kesin ama , blizz şubesi sanıyor bizi ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ne zaman geliyor ulan bu patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 mmo da bu hafta gelecek gibi bişiler okuduğumu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 deadwoll said: Ya ne faillemesi, patide tüm heroic content'i bitiren kaç adam var? Patiyi geçtim; Türkiye'de, dünyada kaç kişi; kaç guild var? Normal raidleri bitirip 6-7 heroic boss kesince content bitmiş, yeni content geç kalmış olmuyor. Biz alıştık artık. Haftada 2 gün 20:00-24:00 arası 13/13 hc yapıp bitiriyoruz. 2. gün erken bile bittiği oluyor. Ama zor content olduğu aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Valla %20 belki HC deneyebilip başarmıştır 1-2 boss kesmeyi. Bizim 1. raid grubu mesela hemen HC deneyip bıraktılar diye biliyorum. Yani contentin kolay kısmı bitti. Ama şöyle bişi var aynı bossun güçlüsünü kesmekten gına geldi deniyorsa orası doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Snake said: eleştirilere katlanamamak en zavallısı o kesin. neyse bi daha yazmam buraya kusura bakmayın. kendi aranızda sevinmelere devam. Abi burada WoW oynayan adamların çoğu sürekli oyunla ilgili eleştiri yapıyor zaten. Ama kimse çıkıp "Abi benim karnım acıktı" demiyor mesela. Aynı gereksizlikte bir post seninki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Absolut said: Valla %20 belki HC deneyebilip başarmıştır 1-2 boss kesmeyi. Bizim 1. raid grubu mesela hemen HC deneyip bıraktılar diye biliyorum. Yani contentin kolay kısmı bitti. Ama şöyle bişi var aynı bossun güçlüsünü kesmekten gına geldi deniyorsa orası doğrudur. Herkese göre değişiyor bu. Aynı bossu, çok az farklılık ile, daha fazla efor harcayarak, daha önceden aldığın lootun daha iyi hali için öldürmek bana saçma geliyor; başkasına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Yetemiyorum demiyorsun da kangiren sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Gangren said: Herkese göre değişiyor bu. Aynı bossu, çok az farklılık ile, daha fazla efor harcayarak, daha önceden aldığın lootun daha iyi hali için öldürmek bana saçma geliyor; başkasına gelmiyor. o zaman raid bosslarıyla hiç uğraşma, daha iyisini almak saçma geliyosa 5m heroiclerden topla üstünü başını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 oysa ki cata ilk çıktığında böyle miydi burası.. herkes karakter kasıp mutlu mesuttu , kimse birbirine çatmazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Sertcocuk said: Gangren said: Herkese göre değişiyor bu. Aynı bossu, çok az farklılık ile, daha fazla efor harcayarak, daha önceden aldığın lootun daha iyi hali için öldürmek bana saçma geliyor; başkasına gelmiyor. o zaman raid bosslarıyla hiç uğraşma, daha iyisini almak saçma geliyosa 5m heroiclerden topla üstünü başını? Çünkü 5m heroiclerdeki bosslar ile raid bossları aynı. "Ha 1080p izlemişim, ha 720p izlemişim abi" diyen adama, "Die Hard izleyeceğine Amelie izle o zaman" diyorsunuz. Yazmadan önce düşünüyor musunuz acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Amelie güzeldi ama Güneş, öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 amelie de olsa 1080p olduktan sonra sorun yok. 720sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar