Turti_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Combat rog gören oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 halfus hc de rog lar combat oynuyor genelde onun dışında göremezsin pek combat rog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 oyunda her hangi bir class'ın her hangi bir spec'inin başarılı olması neden saçma olsun ki ? Amaç zati bu değil mi ? Hani şimdi elemental oynanmaz halde iken bunu billz bir başarısı olarak mı algılamam gerekiyor. Burda anlaşılmayan şu. Ben demiyorum ki benim spec'im herkezi dövsün çıplak uzansın bütün classlar önümde. İstenilen oyunda tutunabilmesi ki para veriyorum hali ile bu kadarını istemekte hakkı oyuncuların. Heleki balance classlarda yukarda yazdığım nedenden dolayı çok daha önemli. Ben şuanda spec değiştirmek istesem şuana kadar yaptıklarımın hepsine sil baştan başlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 4.1 ile alakası yok ama; the Fire Cat form of Fandral Staghelm! uşşşş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Lan biz niye böyle shapshift olamıyoruz? Yanar döner bir ayı olsam mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 OHAA DO WANT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 adam archdruid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UVtvA6rgQ-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 işte o cinematicleri yapan takım http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/april/QDYNFKMP96OC1303232351098.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aferin cocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Wolfsoul said: oyunda her hangi bir class'ın her hangi bir spec'inin başarılı olması neden saçma olsun ki ? Amaç zati bu değil mi ? Hani şimdi elemental oynanmaz halde iken bunu billz bir başarısı olarak mı algılamam gerekiyor. Burda anlaşılmayan şu. Ben demiyorum ki benim spec'im herkezi dövsün çıplak uzansın bütün classlar önümde. İstenilen oyunda tutunabilmesi ki para veriyorum hali ile bu kadarını istemekte hakkı oyuncuların. Heleki balance classlarda yukarda yazdığım nedenden dolayı çok daha önemli. Ben şuanda spec değiştirmek istesem şuana kadar yaptıklarımın hepsine sil baştan başlamam lazım. tamamda sorun su healer oynamak ayri bisi dps oynamak ayri bisi kimse zaten elemde enhancede iyi olsun demiyo ki biri iyi olsun bare yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 BonePART said: Wolfsoul said: oyunda her hangi bir class'ın her hangi bir spec'inin başarılı olması neden saçma olsun ki ? Amaç zati bu değil mi ? Hani şimdi elemental oynanmaz halde iken bunu billz bir başarısı olarak mı algılamam gerekiyor. Burda anlaşılmayan şu. Ben demiyorum ki benim spec'im herkezi dövsün çıplak uzansın bütün classlar önümde. İstenilen oyunda tutunabilmesi ki para veriyorum hali ile bu kadarını istemekte hakkı oyuncuların. Heleki balance classlarda yukarda yazdığım nedenden dolayı çok daha önemli. Ben şuanda spec değiştirmek istesem şuana kadar yaptıklarımın hepsine sil baştan başlamam lazım. tamamda sorun su healer oynamak ayri bisi dps oynamak ayri bisi kimse zaten elemde enhancede iyi olsun demiyo ki biri iyi olsun bare yaw Tamamda bende zati farklı birşey demedim ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 blizzardın oyun süresinin %90nında yaptığı şey bu classın içinde healer spec varsa biara dps specinle ağızlara 1 parmak bal çalar sonra healer spece mahkum bırakır pvpde. Eğer healer oynamak istemiyorsanız kesinlikle healer speci olan bi classı main yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 çok failladın blizz çok. content sürünüyor hala patch gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lol sen o nick ile herhangi bir şikayet hakkına sahip degilsin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ya ne faillemesi, patide tüm heroic content'i bitiren kaç adam var? Patiyi geçtim; Türkiye'de, dünyada kaç kişi; kaç guild var? Normal raidleri bitirip 6-7 heroic boss kesince content bitmiş, yeni content geç kalmış olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 10mende cok var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Yok abi çok, naptınız. Ben böyle epey giderim eğer guilddeki elemanlar sıkılmazsa. Gayet zormuş heroic modelar. En azından bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Content'in değeri heroicler değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Contentin değeri şu anki mantıkla heroicler, çünkü çoğunluk heroicleri yapabiliyor duruma gelmeden yeni content geldiğinde heroic raidler, achievementler ve o anki yarış harcanmış oluyor düpedüz. Mesela Ulduar contenti gerçekten eğlenceliydi, benim WotLK'da keyif aldığım tek contentti hatta. Ama ne oldu totc'u getirdiler hop diye, insanlar aylarca 5 tane boss'u farmlamaya yöneldi bir önceki content'i henüz %1'lik dilim bile bitiremeden. (Bu arada ben Twisting Nether'dayım, dünyanın en çekişmeli serverlerinden bir tanesi, content tamamlanma hızını TN'ı baz alarak konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 guıld nekı? bende ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Shine'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=UVtvA6rgQ-8 Buna binebilecezmi herleyi maymun ettiler bari koca fandral da binelimde tam olsun onxyia,al'ar,thrall hepsine binek oh yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 video'nun sol üst köşesine bişeyler olmuş tam göremedim ne yazıyo orda ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar