Regalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 shift tab yap oradan playeri seç steamden rapor et ground warda çok hileci olur ben şahsen domination ve kill confirmed oynarım genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Biz sabahları ofiste kill confirmed oynuyoruz da orda da çok var ya. Şu son 1-2 haftadır özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Oyuncunun hilecisini geçtim geçen gün hileli serverda kill aldım silah son lvl oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Aynı bok bana MW2'de olmuştu, savelerimi silmiştim böyle haksızlık olmaz diye. Ama şu an tüm o silah levelları server tarafında tutulduğu için öyle bi şans da kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ben 38 level iken birden 70'e çıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 mw2'de aynı hikaye bana da olmuştu. Hatta ben deli gibi oynayıp 38 leveldeyken 70'ler doluydu etrafta. Ulan amma fanatik adamlar var, saatlerce kasmışlar falan diyordum. Sonra servera girip bir tane indirince aynı şey bana da oldu, tüm silahlar açıldı. O gün bıraktım oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Her ne kadar BF3 ü çok daha fazla sevsemde böyle girip iki adam öldüreyim dediğim zaman MW3 daha çok keyif veriyor BF3 çok daha ciddi kalıyor yanında. Collection packlerde indirim var 7.5 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Herkese merhaba, Ben PS3'te oynamaya çalışıyorum fakat PS kumandası ile oynayamıyorum, bana çok zor geliyor, arada çok hızlı öldüren adamlar var, eminim onlar klavye mouse ile oynuyor oyunu, ama PS3 kumandası ile harikalar yaratılacağına çok inanmıyorum ya da ben beceremiyorum çok aim almayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 arkadaşlar cd key olarak nerden almalıyım sizce ne tavsiye edersiniz rus filan deniyo sorun oluyormu son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ben rusçudan aldıydım sorun olmamıştı. bu aralar nasıldı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 büyük ihtimal bende alıcan rusçudan fakat bendeki donanımla multiplayer da fps sorun olurmu acaba? amd x4 cpu nvidia gts450 4 gb ddr3 ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 30 doleeera amazondan aldım. SP si klasik tırt CoD bir oturuşta bitiyor lineer oyun yapısı Adan Bye go go go hem iyi hem kötü moduna göre değişiyor . Daha önceki kod deneyimlerime dayanarak MPsini ellememeyi düşünüyorum boş yere para verdik sayılır. CO-OPu güzel ama. MW2 olsun black cocks olsun ücretinin karşılığını coopta almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar