Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

mw2de host olmak baya iyi bişeydi, adamlar yüzümüze bakarken taraya taraya gider sonra da keserdik. şimdi onu dengelemek için bir şey yapmışlar ama overkill olmuş sanırım. hep host oluyorum hep laglı gibiyim diye şikayetler var.

said:
it's called lag compensation. Basically the game puts artificial lag on people with good connections in an attempt to even the playing field. Most of the time it ends up overcompensating, which is what's happening when someone turns a corner and kills you in a quarter of a second, then you watch the killcam and they turn the corner, see you, aim, and fire over the course of a few seconds and kill you.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

sdufsdg şey komik oluyor, herkesin nick yabancı gözüküyor, içlerinden biri dayanamayıp küfrediyor, sonra birden herkes sövmeye başlıyor sdgsdg.

asdafsfdsf ya hele Türk'e ingilizce küfür edince süper oluyor MW2de hile açan apaçiye motherless demiştim ne diyon bilader dedi annesizsin dedim sonra :|
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

örnek var işte tfc-tf2 iki farklı oyun nerdeyse.
ki tf2 kendi içinde bile cod serisine göre 3-4oyun çıkardı.
ama konu bu değil zaten. olay adamların bu işi hamburger satar gibi satması. bir ara sinemada remake filmler tavan yapmıştı. arada yüzlerce çöp çıkmıştı o filmlerin. mw serisi bana göre bu. al işte 2012 de bir oyun daha çıkarıcaklarmış. mw2 ile bo arasında ne kadar fark var unuttum ama o da baya yakın ki arada satılmaya çalışılan map pack filan var. nasıl saçma gelmiyor bunlar size anlamıyorum. bilinçli tüketim artık oyunlar içinde geçerli çünkü sektör büyük çöp çok fazla artık. ki bu yüzden de oyunlarda da remake ler çıkmaya başladı. oyun zevkli evet ama zaten mwlerin hepsi zevkliydi yani aksiyon vur kaç koş vs. ama bir süreklilik yok. hemen yenisi çıkıyor ve ne yazık ki tüm kitle yenisine koşuyor. işin acı tarafı bu strateji küçük büyük çoğu şirket tarafından benimseniyor. bu tip seri üretim oyunlar ya da f2p yapıp store mantığı. bizim gibi dinazorlarda haklı olarak konsollara ve sektörün geldiği noktaya lanet ediyor.

tl;dr ama, abi sana saçma da gelse, zevkler ve renkler. Sizi oynayın doye zorlamıyoruz. Siz niye "oyun kötü" ye ikna etmeye çalışıyosanız :)
Sosyal ağlarda paylaş

tl:dr yaptığın ne kadar belli. adam bilinçsiz tüketimden bahsediyor. oyun kötü falan demiyor. sizler böyle aynı dalavereye her sene her sene 60 70 dolar verdiğiniz sürece yapımcılar da götlerini kaldırıp bişeyler yapmakla uğraşmıcak çünkü zaten aynı boku 3 kere 4 kere 5 kere satabiliyorlar. bu da oyun sektörünü aşırı yavaş ilerleyen ve tamamen parasal bi sektör haline getiriyor.

şaka maka, TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

tl:dr yaptığın ne kadar belli. adam bilinçsiz tüketimden bahsediyor. oyun kötü falan demiyor. sizler böyle aynı dalavereye her sene her sene 60 70 dolar verdiğiniz sürece yapımcılar da götlerini kaldırıp bişeyler yapmakla uğraşmıcak çünkü zaten aynı boku 3 kere 4 kere 5 kere satabiliyorlar. bu da oyun sektörünü aşırı yavaş ilerleyen ve tamamen parasal bi sektör haline getiriyor.

şaka maka, TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?

Abi evlendim oyunculuk hayatım zaten sekteye uğradı lol
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca, gidişatin birine saçma gelip diğerine gelmemesi de doğal. Ben bu oyunu bu haliyle beğenip oynuosam benim beğenime hitap ediodut. Demek ki firma belli bir kesimin zevkine hitap edebilmiş. Bu kesim içinde yer almamanız bu durumu saçma yapmaz. Sadece "size göre değildir" o kadar.

Ve yine diyorum, eski oyunu ama yeni özellikler ile oynamak istiodum hc hq hariç elde ettim. Gayet mutluyum. Size göre ben beyinsizce bana verileni oynayıp kabulleniyorum gibi gelio galiba ama aksine, adamlar "bir kesimin" tam da istediğini verdi.

Ha bu kesim giderek ufalırsa, o zaman emin olun yeni şeyler denerler. Sonuçta onlar da kar ile varlar. Şu an için tatminkar bir gelirleri olmasa durum çok farklı olurdu zaten

Cepten anca bu kadar uzatabildim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için şudur online gaming. Gece evde stres atmak için arkadaşlarla buluşup eğlenmek. Zamanında wowu da ultimayı da bundan oynadım.

Yani bazıları için oyunun kalitesi, grafikler, ai, zeka gerektirmesi, freeplay fln önemlidir ki o kesim mw den zevk almayabilir. Ama baziları için de, o oyunu arkadaşlarla oynarken keyif almak o arada yapılan muhabbet ve oyunun hem basit hem eğlenceli olması yeter.

Ha ben bu mantikla bf3 den de çok keyif alırım ama makinem o oyunu keyifle oynamamı engelliyor işte :)

Bi de nieyse bf3 oynarken internet daha çok kesiliyor deliriyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

hardcore attım bir kaç oyun. çıplak bir ekranla oyuna başlamak cidden süper bir his. friendly fire var o da harika, ks rewardları cidden önem kazanıyor. herkes daha bir ciddi oynuyor o karambol havası yok.

ama hayvan gibi herifler var, allahın sub machine gunıyla herif bilmemkaç yarddan headshot atıyor. ya hayvan gibi cheat var ya da bende fena lag var.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kişinin oynaması iyi demek değil her zaman. farmville dünyanın en çok oynanan oyunu belki de, iyi mi farmville?

bf3 takım oyunu gerektiriyo, ramboluk yapamıyosun, single'ı boktan(dı bu güne kadar). haliyle 12-22 yaş aralığındaki heyecanlı gamerlar çok da fazla yüzüne bakmıyor oyunun diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...