Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Revangelis said:

öbür videodaki mesafenin gerçekçi bi mesafe olduğunu kabullenemedin mi hala?

aslında fanboi lerle uğraşmaktan büyük keyif alıyorum ama sabah erken kalkıp bu serverlar hala niye açılmadı diye küfür etmem lazım.

1. video yu koydum bik bik ettin. range i beğenmedin ok.
2. videoyu koydum fezadan adam vurdurdum, vik vik ediyorsun.

söylediklerinin bir dayanağı yok, 2. videodaki adamın hala fezadan insan vurmadığını nasıl kanıtlayacaksın merak ediyorum.

Ortada tek bir gerçek var o da 2 gün öncesine kadar birilerinin halen shotgun ile sniper modunda takılıp adam vurduğu,1. videodaki adamın 200 yarddan daha uzun mesafeli bir atış koymamış olması böyle bir atışın oyunda mümkün olmadığı anlamına gelmiyor. "Olm oyun lan bu adam yapmış, vuruyor, oturmuş nelerle uğraşıyorsun, yat zıbar yarın kalk oyununu oyna" diyecene sen nelerle uğraşıyorsun.

Ben kaçar zira sabah M4A1 ile çok ateşli bir randevum var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Revangelis said:

öbür videodaki mesafenin gerçekçi bi mesafe olduğunu kabullenemedin mi hala?

aslında fanboi lerle uğraşmaktan büyük keyif alıyorum ama sabah erken kalkıp bu serverlar hala niye açılmadı diye küfür etmem lazım.

1. video yu koydum bik bik ettin. range i beğenmedin ok.
2. videoyu koydum fezadan adam vurdurdum, vik vik ediyorsun.

söylediklerinin bir dayanağı yok, 2. videodaki adamın hala fezadan insan vurmadığını nasıl kanıtlayacaksın merak ediyorum.

Ortada tek bir gerçek var o da 2 gün öncesine kadar birilerinin halen shotgun ile sniper modunda takılıp adam vurduğu,1. videodaki adamın 200 yarddan daha uzun mesafeli bir atış koymamış olması böyle bir atışın oyunda mümkün olmadığı anlamına gelmiyor. "Olm oyun lan bu adam yapmış, vuruyor, oturmuş nelerle uğraşıyorsun, yat zıbar yarın kalk oyununu oyna" diyecene sen nelerle uğraşıyorsun.

Ben kaçar zira sabah M4A1 ile çok ateşli bir randevum var.

vik vik vik
ilk videodaki adamın yaptığı atışlarda 2. videodaki olan kurşunun aşşağı eğim alması, tek kurşun olarak ilerlemesi olayının olmadığını bir gör öncelikle. oyunu oynamadan bunu iddaa eden kişi olarak, söylediğinin bir dayanağı olmayanın sen olduğunu farkına var sonra. 2. videodaki adamın fezadan adam vurmadığını söylemiyorum zaten, videonun beta halinde olduğunu, bunun şu an olmadığını söylüyordum, ki haksızmışım, slug ile mümkünmüş halen ama damage çok düşürülmüş

bright ile yaptığımız 300 metrenin biraz üstünden 6x scope ile yaptığımız slug atışı denemelerinden gördük ki, vurmak imkansız değil ama aşırı zor
scope en yukardayken vurabiliyodu o mesafeden ve yapılan isabetli atışlar 30 civarı vuruyo ki 3-4 kez adamı vurabilmek lazım öldürebilmek için

http://www.youtube.com/watch?v=nNTyCcip-ks

buyrun slug ile uzun mesafe yapılan bir atış daha
gayet buna benzer şekilde ilerliyo oyunda da
Sosyal ağlarda paylaş

uu mw3 ile her silaha ayrı xp olayı geliyomuş, sonundaki 3 rakamını hakediyor. hemen 70$ vermeliyim, sonra gidip 50$'a yıllık elite almalıyım, sonra 80$'a mw3 gözlüğü alıp herkese fark atmalıyım. eve de doritos ve mountain dev stoklayayım ki herkesten fazla xp toplayayım. sonuçta satışların patlaması amerikalı genç parıltıların sayesindeyse bi bildikleri vardır, zeki amerikalılar, hemen onlara uymalıyım. amerika fuck yea.

benim oyum melih gökçek'e, yaşasın büyük başgan.
Sosyal ağlarda paylaş

Grafiklerde bir sıkıntı var. Her şey kök oynuyorum ama her şey böyle bi' "kirli" duruyor. Depth katalım ayağına mı böyle yaptılar yoksa ilaçtan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama BF3'ün HD kalitesinden sonra şu bayağı tatsız.

Yalnız oyun yine klasik MW tadında başladı. Hemen içine çekmeyi o kadar iyi beceriyor ki bu herifler, korkuyla karışık takdir ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

cod4 ün competitive oynanan modu promod dısında hepsi noob oyunu zaten , 2 yılımı verdım clanbase zamanı , zaten eger ısmını hatırlamıorm promodu yapan herıf olmasaydı cod4 de competitive olamazdı ımkanı yoktu , ozellıkle mw serisının mw1 den sonra gelenlerı dırek dumbed down , oyuzden bunları tartısmak falan yersız. binbir türlü aim kolaylaştıran scopelarmıs fln ki buna bf3 de ekleyin , ben iron sight oynuyorum adam ir la oynuyor wallhackin bi radde altı , yetemezler tabi o ayrıda , one shot one kill grenade launchermıs falanda filanda bf3 de aynı bokun soyu , 2 side dumbed down , 1+1=2 , ama en azından bf3 de bıseyler yapıyorsan kendın ve/veya squadın bıseyler yapıyor , soteleyıp streak alıp steroid basmıosun oyunda veya cagırdıgın ai kontrollu heli senin yerıne domine etmıyor oyunu...... neyse abicim isteyen istedigi oyunu oynar . ama yetenegin one cıktıgı oyunlar olarak kategorılendırırsek uzgunum ama bf3 kesınlıkle daha ıyı mw2 3 b.ops dan.. ha tabı cs / cod4 promod / cod 1 falan bunlar gercekten skill isteyen seyler

ne kadar güzel bir post ya
Sosyal ağlarda paylaş

cod fanboyları coddan soğutuyor ya

bu arada bf3 normal moddan ben de zevk almamaya başladım

bi iki silah daha açıp hardcore oynarım artık. çok saçma çünkü adamı sniperla vuruyorum hop git köşeye saklan health doldur geri gel vuruyorum hop dön can doldur başka sipere kafadan vurmadıkça böyle gidiyor.

canının gözükmemesi, merminin ne kadar kaldığını kendin hesaplamak zorunda olman, düz görüntüde abuk gerçek dışı turuncu spot üçgeninin olmaması falan olması gereken hali.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

cod fanboyları coddan soğutuyor ya

bu arada bf3 normal moddan ben de zevk almamaya başladım

bi iki silah daha açıp hardcore oynarım artık. çok saçma çünkü adamı sniperla vuruyorum hop git köşeye saklan health doldur geri gel vuruyorum hop dön can doldur başka sipere kafadan vurmadıkça böyle gidiyor.

canının gözükmemesi, merminin ne kadar kaldığını kendin hesaplamak zorunda olman, düz görüntüde abuk gerçek dışı turuncu spot üçgeninin olmaması falan olması gereken hali.

sniper riflela vuramiyorsun demek ki. git köşeye saklan health doldur geri gel vurül hop felan olmuyor, one shot one kill.

başlangıç silahını diyorsan, millet onu mid range taramali tüfek tadında kullanıyor.

bi de belli belirsiz gözüken minicik turuncu üçgen yerine cod/cs gibi düşmanların isminin koca kırmızı harflerle yazması daha iyi aslında.
bf3te düşman zeminle aynı renk oluyor, görmeyip ölüyorsun. kötü bi durum tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...