Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 EA' 8 milyon satarsak bizim için inanılmaz bir başarı derken activision'ın ortalama satış beklentisini 24 milyon açıkladığı bir dünyada istediğiniz kadar konuşun. Baksanıza bf oynamak yerine forumda dolaşıp cod u kötülemeyi tercih ediyorsunuz; bu şartlar altında bf ne kadar iyi olabilir ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Dünyada bilmam kaç milyar müslüman bilmem kaç milyar hristiyan var. Ben ikiside değilim. Mesela sizde hristiyan olun daha fazla satıyor bible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mighty_THoR said: EA'in , cod serisi ile boy ölçüşmek haddimize değil dediği bir dünyada bu çok doğru iksbakscı 13 yaşındaki americunt veletler olduğu sürece de doğru olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 angry birds 200 milyondan fazla indirilmiş. istatistiklere göre cod ezilmiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mighty_THoR said: EA' 8 milyon satarsak bizim için inanılmaz bir başarı derken activision'ın ortalama satış beklentisini 24 milyon açıkladığı bir dünyada istediğiniz kadar konuşun. Baksanıza bf oynamak yerine forumda dolaşıp cod u kötülemeyi tercih ediyorsunuz; bu şartlar altında bf ne kadar iyi olabilir ki . istediği kadar satabilir COD u 13 yaş ergen gençlik alsın napalım ağlayalım mı... BF3 e gelmesin 13 yaş kitlesi zaten hepsi gidip COD alabilir ben BF3 ten de kitlesinden de memnunum zaten... (hoş sızdırıla sızdırıla MW3 dende birşey kalmadı ya rezil oldu iyice activision) wii-fit 50 milyon satmış bu arada COD u ezmiş ezmiş skajldhajkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 OsManiaC said: Red said: 2011 yılında oturup quake oynayanlar,eğer turnuva murnuva ödül vs yoksa, salaktır bence AYNAA AYNAA AYNAA ÇELİK AYNAAA asfaf konsolcular için aynı yaşa ineyim dedim ama kötü durdu ya en iyisi aç mario kapışalım. qomiq chocuq:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mighty_THoR said: EA' 8 milyon satarsak bizim için inanılmaz bir başarı derken activision'ın ortalama satış beklentisini 24 milyon açıkladığı bir dünyada istediğiniz kadar konuşun. ak parti %50 oy aldı istediğiniz kadar konuşun diyenlerle aynı troll oluyo bu da :D bir de bazı arkadaşlar ısrarla KILLSTRIKE diyor killstreak yerine, uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bir kez daha söylüyorum madem bf o kadar iyi cod öyle kötü böyle kötü; burada işiniz ne niye oyunda değilsiniz. activison bir sene içinde satış rakamını bir bf3 kadar arttırmayı planlıyor diyorum hala neler diyorsunuz. Herkes 13 yaşında herkes kötü oyuncu, kimse oyundan filan anlamıyor bir siz biliyorsunuz ama çok süper oyununuzu oynamıyorsunuz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi argümanın bu mu? niye oyunda değilsiniz mi? herkes her an oyunda mı olması lazım? oyun sırasında map aralarında yüklerken patiye bakıyorum mesela ben, ne diyeceksin buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 goldbären said: bir de bazı arkadaşlar ısrarla KILLSTRIKE diyor killstreak yerine, uyarayım. quote'lasaydın daha iyi olurdu be lol. kasamadım o kadar. ama olsun same shit different colour misali işte ^^ bu arada büyük haterlıklar dönmüş. herkes kendi oyununa beyler dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mighty_THoR said: EA' 8 milyon satarsak bizim için inanılmaz bir başarı derken activision'ın ortalama satış beklentisini 24 milyon açıkladığı bir dünyada istediğiniz kadar konuşun. Baksanıza bf oynamak yerine forumda dolaşıp cod u kötülemeyi tercih ediyorsunuz; bu şartlar altında bf ne kadar iyi olabilir ki . Call Of Duty oturmuş bi isim. adamlar neredeyse her sene bir oyun daha yapıyor. her sene bir 5 milyon daha arttırsalar 5 oyun desek otomatik 25 milyon ediyor, iyi rakam. öte yandan Battlefield 2 taa kaç sene önce yapılan bir oyun, Bad Company gibi yan ürünleri sayma, onlar alternatif oyun olarak amaçlanmıştı. Battlefield 2 oyuncularına hitap eden ama öte taraftakilerin tanımadığı bir oyun için 8-10 milyon iyi bir rakam. bunlar da her sene yeni bir Battlefield yapıyor olsa daha fazla kişiye satıyor olurlardı. ayrıca şunu da hesaba katmak gerek, Call Of Duty serisi "FUCK YEAH AMERICA!" tribi üstüne bir oyun. otomatik olarak Amerika'daki tüm oyunculara hitap etmiş oluyor. Amerika da geniş popülasyona sahip bir ülke. Eh, 25 milyon CoD gibi bir oyun için hiç bir şey. öte yandan BF3'ün singleplayer campaign'de, "şavaş kötü şeydir, amerika teröristtir, Amerika Irak'ta işgalci konumundadır" mesajı veren bir çok yer gördüm ve oha "adamlar aşmış" dedim o kısımlarda. yani hakikaten risk almışlar, mainstreamde gördüğümüz senaryolardan daha komplike bir şey sunmuşlar. ama tabii satış grafikleri açısından büyük bir dezavantaj bu. Mighty_THoR said: bir kez daha söylüyorum madem bf o kadar iyi cod öyle kötü böyle kötü; burada işiniz ne niye oyunda değilsiniz. activison bir sene içinde satış rakamını bir bf3 kadar arttırmayı planlıyor diyorum hala neler diyorsunuz. Herkes 13 yaşında herkes kötü oyuncu, kimse oyundan filan anlamıyor bir siz biliyorsunuz ama çok süper oyununuzu oynamıyorsunuz bile. eh, robot değiliz be Mighty, 24 saat oyun oynayamayız herhalde, reva'nın dediği gibi oyun oynamadığımız zamanlar gelip bakıyoruz işte foruma hehe. öte yandan bu topicte işim ne? şu, daha önce defalarca dediğim gibi MW1 singleplayer olarak çok hoşuma giden ve eğlendiren bir oyun olmuştu. MW3'te de bir şeylerin değişip, "seriyi sömürmek" değil, "daha iyi bir oyun yapmak" için uğraştıklarını görmek istiyorum. burdaki mesajlarım da onun üzerine. bu arada bir oyunun daha iyi olması nasıl satış rakamlarına bağlı olur yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mighty_THoR said: bir kez daha söylüyorum madem bf o kadar iyi cod öyle kötü böyle kötü; burada işiniz ne niye oyunda değilsiniz. activison bir sene içinde satış rakamını bir bf3 kadar arttırmayı planlıyor diyorum hala neler diyorsunuz. Herkes 13 yaşında herkes kötü oyuncu, kimse oyundan filan anlamıyor bir siz biliyorsunuz ama çok süper oyununuzu oynamıyorsunuz bile. Revangelis said: abi argümanın bu mu? niye oyunda değilsiniz mi? herkes her an oyunda mı olması lazım? oyun sırasında map aralarında yüklerken patiye bakıyorum mesela ben, ne diyeceksin buna? ne diyecek abi, görmezden gelicek mesajını :) biraz daha gözüne sokmak için alıntıladım zaten. aptal aptal argümanlar sergilemeyin, küçük düşürüyorsunuz kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 mw3 aptal oyunu da bf3 oynayanlar sanki fritz 13 oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 selam http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2011/03/someone_is_wrong_on_the_internet1.jpg bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://oyungezer.com.tr/haberler/45-oyun-dunyasinda-olup-bitenler/7208-modern-warfare-3-multiplayer-haritalari-ortaya-cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 o degilde amerikadan 59 a alip burdan 69 a almak ne mal bisey ya yok mu bunun yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 cod'de iyi bf'da. biz her ikisini de oynarız ama forumda ille bi kutuplaşma olması lazım o yüzden kavgalar normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 rusçu grubu oluşturalım hakikaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 maplere bak lan. bf3 ün yanında paintball haritası gibi kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 biz konsolcular olarak üç acre'den sonrasını tartamıyoruz kafamızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 quick scope action için oynanır ya daima cod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ben GL için oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Bi süredir Black Ops oynuyorum da hiç wager oynamamıştım, dün iki üç video gördüm çok zevkli duruyodu. MW3'te olcak mı wager? Bi de adamlar her oyunda bi şey ekleyip çıkarıyolar, Black Ops'ta da dedicated serverları geri koyup bu sefer round aralarında create a class yapabilmeyi kaldırmışlar. MW3'te geliyo mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Metallica-megadeth bitti bu başladı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mighty_THoR'u ciddiye almanıza gerek yok. Kendisi CS başlığında CS'de ironsight olmazsa batacağını savunmuş bir kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar