dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bir şeyler belli olacak gün içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Defiant oynayacak arkadaşlara ben de katılabilirim. :) 3 başlıkta herşey karman çorman oldu. Kesinleşmiş 2 guardian guildi var. 1 tane de defiant guildi kursak, tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 aranizda DEF rouge icin bir yer daha ayirin :D gerci pati nerde bende orta biterim yeterki buraya hangi sv de hangi kisim oldugu yazilsin ben orda biterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 arkadaslar düzeltme yapayim dedim ben zerg hostile adli guilde kendi istegimle girmiş bulunmaktayim.iyi eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ne kampanya yapıldı, ne guild miş kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 said: Sagespire EU English PVP DEFIANT http://meowcheese.com/files/lolpics/2008/05/is-there-a-problem-officer-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Zerg'de toplanma? olmuyu mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bende organize eksikliğinden dolayı adımı pati'den sildiriyorum. hala ne bir websitesi var ortada, ne de kimin gelip ne rol oynayacağı. 62 kişi oy vermiş, 20'si oyunu almaz, 20'si başka guilde girer/girmiştir/değiştirmiştir. yine yabancılara kaldık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 e kaç kişi olacak bu guild, anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bu arada, Guild imiz casual bir guild olacak, saatlerce oynamanızı beklememekle birlikte, guild a karşı sorumluluklarınızdan haberdar olmanızı bekliyoruz. Nedir? Birbirinize ve diğer oyunculara karşı saygılı olun, mümkün olduğu kadar küfür etmemeye çalışın gc de, rahat olun, sinir yapmayın, item`ın değil, muhabbetin önemli olduğunu bilin. Budur. Server ımız şimdilik yukardaki gibidir, önerilere açığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 semi tank/support healer here. http://rift.zam.com/en/stc.html?t=00nre.Vxdz.EuMo0eckoR.xEb0o Casual olayı iyi olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bingildak said: bende organize eksikliğinden dolayı adımı pati'den sildiriyorum. hala ne bir websitesi var ortada, ne de kimin gelip ne rol oynayacağı. 62 kişi oy vermiş, 20'si oyunu almaz, 20'si başka guilde girer/girmiştir/değiştirmiştir. yine yabancılara kaldık gibi. Websitesi nasıl yok, aha da var. http://pati.guildlaunch.com/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ahaha iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bende düşünüyorum 1 haftadır oyunu alsammı almasammı diye hoşumada gitti aslında ama ömrüm level kasmakla geçdi sıkılırım 20-30 lvl da bırakırım korkum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Valla wowdan baymamın tek sebebi düz lvl kasma mantığı. Bunda lvl kasarken ota boka rift açıldığı için hiç mi hiç sıılmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Guard oyladım ben, bi 1 ay içinde falan başlamayı düşünüyorum, patiyle başlamayı tercih ederim ama pati def olursa yolumuz ayrı düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Şimdi bu konuyla ilgili benim fikrim şudur; eğer defiant tarafında ayrı bir pati guildi açılırsa, bu guildin üye sayısı taş çatlasa 15-20 olur. 1 aydan sonra ortalama online sayısı yarıya düşer, zaman geçtikçe daha da düşer. haliyle fazlasıyla inaktif, dağılmaya mahkum bir guild olur. ayrıca defiant tarafında olduğumuz için oynamaya devam edecek olan diğer arkadaşlar bi bakıma sap gibi kalacaklardır, çünkü diğer guildler guardian tarafında. yabancı bi guilde gitmeleri gerekicek yani. dün ve bugün, zerg hostile'lı arkadaşlarla konuştum ventrilodan. guildlerinin belli bir çizgisi var, bazı kuralları var ki çok temel şeyler aslında. Küfür-kavga istemiyorlar, bir de guild içinde bi karar alınacaksa üyelere sorulmaz, direk alınır, bunları kabul ediyorsanız başımızın üstünde yeriniz var diyorlar. guildte bi hardcore'luk mevcut ama anladığım kadarıyla hardcore oyuncu olma zorunluluğu yok. gayet casual oyunculara da sahip bi guild. o yüzden hardcore-casual anlaşmazlığı olacağını düşünmüyorum. sadece yukarıda dediklerim sizlere uyarsa pati guildi adı altında olacak arkadaşlar, zerg hostile'a geçelim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ben olur diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bi defiant ben olucam bu gidişle=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Abi class farkı yok, faction önemli değil sallayın, def yanlısı rp si yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 benim guild def olucak ya, yoksa ben de patiye ayak uydururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 guild'in adı da müsait def. yanlısı rp yapmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 dreagloth said: Ben olur diyorum yemedimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 şimdi durum nedir? edit: zerg hostile ın başlığındaki ilk sayfaya bakarsanız günde 4 saat online olunsun diyorlar. casualdan öte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar