Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 single oynanmaz yani bayar hemen, arkadaşın varsa ama oynayacak al eğlendirir (public coop da yalan, arkadaş lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 coop partner(ler)i araniyor o zaman bastan oynayacak :) benim arkadas askere gitti ne yazik ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 oynarımben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 alınır mı bu ya halloween sale'de? bütün dlc lerle? yokhsa başka fırsatlardan mı istifade edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 coop baştan başlamak isteyen varsa pm atsın lütfen indirdim dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yok mudur coop bastan baslamak isteyen, oyunu aldim kaldi oyle tek basima oynamak istemiyorum bayiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bende aldım daha yüklemedim bile oynamayı düşünüyorsan akşama indireyim 20mbit ile 1 saatte iner zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 olur baya uyar steamden eklesene "cemposta" id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 basladik katilmak isteyenler varsa daha oyunun basindayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 chapter 2 deyim var mı oynamak isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Yahu yeniden başlıyayım şu oyuna dedim fps bi düşüyor bir artıyor eski pcde yoktu böyle şeyler optimizasyon fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Riptide da çöp çıktı gerçi başka birşey beklenmezdi . Oynanış hissi çok garip , DI deki gibi MP oynayınca herşey çok karışık oluyor. Tek güzel yanı DIdaki gibi enfes kan şiddet entrika var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 who do you voodoo osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ikincisi baya kotu olmus. En fazla 1 saat falan dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ikinci oyun değil ki baya 5 dolarlık dlc'yi aynı görevleri c/p'leyip uzatıp oyun fiyatına satıyo çakallar. zaten dead islandda hafif coop zevki bi de zombileri pataklamanın verdiği haz dışında pek bi olay yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dead island arıyorum beyler indirimli var mı bildiğiniz yer satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bingildak said: dead island arıyorum beyler indirimli var mı bildiğiniz yer satan? http://www.nuuvem.com.br/produto/830-dead-island-game-of-the-year-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 tişikkirlir xinis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bingildak said: dead island arıyorum beyler indirimli var mı bildiğiniz yer satan? bundle oyunu olduğundan trade fiyatı falan çok düşük olması gerek, bilgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 2. oyun gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=DutlVwyEcr8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 zombieler yine BOOOOOOOOOOOOORRRRRRIIIIIIINNNNNNNGGGGGGGGGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 who do you voodoo biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 tanıtımda gösterdikleri gameplay videodaki berbat animasyonlar. neyse, en azından dürüst firmaymış, önden demo show hazırlayıp onu oynamak yerine varolan kötüyü oynamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 lol baya placeholder assetli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar