Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Dekolte giyene tecavüz ederler'

mokoko

Öne çıkan mesajlar

DynamicK said:

Turkceplease said:

bir bayanın göüs,kalça kısımları yada neresiyse en belirgin şekilde(dekolte ile yada değil) görünce şehvetlenip onu arzulamıyormusunuz?Zerre şekilde hiç bişi hissetmiyormusunuz?

yada onu(dekolteli kıyafeti) giyen bayan,erkeklerin onu arzuladığını,erkekleri tahrik ettiğini bilmiyormu?

gerçekten efendi efendi bana açıklasın bir arkadaş.

Aynen oyle. Bayanlar disiligini on plana cikarirlar. Erkekler de dogalari geregi kendilerine seksi gelen bayanlari arzularlar.

Lakin bu iki unsur da dogal ve yasal oldugu halde tecavuz etmek yasal degildir.

Ha her dekolte giyen bayan gel bana tecavuz et demek icin dekolte giymez. Hatta sanmiyorum ki bir bayan bile bu nedenle dekolte giysin.

Dekolte giymenin tecavuz etmeye bahane oldugunu soyleyen kisi ise asil kendisi sapik fikirlidir.

Kendine hakim olamayan da bugun tecavuz eder yarin adam oldurur.

Özet:

Dekolte giymenin tecavuz etmeye bahane oldugunu soyleyen kisi ise asil kendisi sapik fikirlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

bir bayanın göüs,kalça kısımları yada neresiyse en belirgin şekilde(dekolte ile yada değil) görünce şehvetlenip onu arzulamıyormusunuz?Zerre şekilde hiç bişi hissetmiyormusunuz?

yada onu(dekolteli kıyafeti) giyen bayan,erkeklerin onu arzuladığını,erkekleri tahrik ettiğini bilmiyormu?

bak ayet cuk die oturmus
Nur;30-Mü'min erkeklere söyle, gözlerini sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar. Bu, onlar için daha temizdir. Muhakkak Allah, bütün yaptıklarından haberdardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkceplease said:

Başlık açanın niyeti belli zaten.Yazıdaki puntosu değişmiş kısımlar,başlığın kendisi.Adamın demek istediğini nasılda çarptırmışsınız.

şakirt,dinci diceksiniz ama birşeyi bana iza edin.

Abim az evril artık ne biçim adamsın sen?
Sosyal ağlarda paylaş

arzulamak ayrı ama tecavüz ayrı. haklı kılınacak bir tarafı yok. adamın yazısı baştan sona fail. ama her bu tarz başlıkta yapılan din düşmanlığı daha büyük fail. inanan inanır inanmayan inanmaz ama bütün müslümanları aynı kefeye sokmaktanda vazgeçseniz iyi olacak. çünkü karşı olduğunuz insanlarla aynı durumda oluyorsunuz sadece diğer kutupta. önemli olan da kutuplarda olmamak zaten. yazan adama sövün geçin çok mu zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

yazanın yanında savunana hak verene de sövüyoruz

bu yazıyı savunana da sövebilirsin onu demek istemedim zaten. adam müslüman diye müslümanlara, adam kürt diye kürtlere vsvs gibi durumlar için diyorum. dahil olduğu ırkı, sosyal ortamı, dini vs komple temsil etmez kimse.

her başlık bir süre sonra ırkçılığa, din düşmanlığına fln bağlıyor. benim dikkatimi çeken bu en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yılbaşında taksime recep ivedik tipli bi erkek olsan bile gidilmez :)

yani kadın oraya etekli eteksiz hangi şekilde giderse gitsin sakat taksim

etek biraz daha sakat adam donunu bile indirir o gazla.pantalon daha güvenli belki ama taciz kaçınılmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...