balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Şükür ki yaşıtlarına tecavüzün falan yasal olduğu bir ülkede yaşamıyoruz, ortaya çıkıcak manzarayı düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 DynamicK said: Turkceplease said: bir bayanın göüs,kalça kısımları yada neresiyse en belirgin şekilde(dekolte ile yada değil) görünce şehvetlenip onu arzulamıyormusunuz?Zerre şekilde hiç bişi hissetmiyormusunuz? yada onu(dekolteli kıyafeti) giyen bayan,erkeklerin onu arzuladığını,erkekleri tahrik ettiğini bilmiyormu? gerçekten efendi efendi bana açıklasın bir arkadaş. Aynen oyle. Bayanlar disiligini on plana cikarirlar. Erkekler de dogalari geregi kendilerine seksi gelen bayanlari arzularlar. Lakin bu iki unsur da dogal ve yasal oldugu halde tecavuz etmek yasal degildir. Ha her dekolte giyen bayan gel bana tecavuz et demek icin dekolte giymez. Hatta sanmiyorum ki bir bayan bile bu nedenle dekolte giysin. Dekolte giymenin tecavuz etmeye bahane oldugunu soyleyen kisi ise asil kendisi sapik fikirlidir. Kendine hakim olamayan da bugun tecavuz eder yarin adam oldurur. Özet: Dekolte giymenin tecavuz etmeye bahane oldugunu soyleyen kisi ise asil kendisi sapik fikirlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ardeth said: yasal izin alınmayan kamusal alanlarda çıplaklık yasak mesela. Joker said: senin dediğine göre ben hergün evimden çıkıp çırılçıplak bi şekilde işime gidip gelebilirim? bu benim yasal hakkım? *!facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Turkceplease said: bir bayanın göüs,kalça kısımları yada neresiyse en belirgin şekilde(dekolte ile yada değil) görünce şehvetlenip onu arzulamıyormusunuz?Zerre şekilde hiç bişi hissetmiyormusunuz? yada onu(dekolteli kıyafeti) giyen bayan,erkeklerin onu arzuladığını,erkekleri tahrik ettiğini bilmiyormu? gerçekten efendi efendi bana açıklasın bir arkadaş. bak ayet cuk die oturmus Nur;30-Mü'min erkeklere söyle, gözlerini sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar. Bu, onlar için daha temizdir. Muhakkak Allah, bütün yaptıklarından haberdardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Turkceplease said: Başlık açanın niyeti belli zaten.Yazıdaki puntosu değişmiş kısımlar,başlığın kendisi.Adamın demek istediğini nasılda çarptırmışsınız. şakirt,dinci diceksiniz ama birşeyi bana iza edin. bir bayanın göüs,kalça kısımları yada neresiyse en belirgin şekilde(dekolte ile yada değil) görünce şehvetlenip onu arzulamıyormusunuz?Zerre şekilde hiç bişi hissetmiyormusunuz? yada onu(dekolteli kıyafeti) giyen bayan,erkeklerin onu arzuladığını,erkekleri tahrik ettiğini bilmiyormu? gerçekten efendi efendi bana açıklasın bir arkadaş. Abim az evril artık ne biçim adamsın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ama huriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 arzulamak ayrı ama tecavüz ayrı. haklı kılınacak bir tarafı yok. adamın yazısı baştan sona fail. ama her bu tarz başlıkta yapılan din düşmanlığı daha büyük fail. inanan inanır inanmayan inanmaz ama bütün müslümanları aynı kefeye sokmaktanda vazgeçseniz iyi olacak. çünkü karşı olduğunuz insanlarla aynı durumda oluyorsunuz sadece diğer kutupta. önemli olan da kutuplarda olmamak zaten. yazan adama sövün geçin çok mu zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 "açıkta para sayınca hırsızlığı teşvik ediyorsunuz. hırsızlık tabi çok büyük günah ama bunun kaynağı paranın ulu orta sayılmasıdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yazanın yanında savunana hak verene de sövüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aluriel said: yazanın yanında savunana hak verene de sövüyoruz bu yazıyı savunana da sövebilirsin onu demek istemedim zaten. adam müslüman diye müslümanlara, adam kürt diye kürtlere vsvs gibi durumlar için diyorum. dahil olduğu ırkı, sosyal ortamı, dini vs komple temsil etmez kimse. her başlık bir süre sonra ırkçılığa, din düşmanlığına fln bağlıyor. benim dikkatimi çeken bu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 facebukta grup açsak bu adam gibi düşünen kaç yüz kişi buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sonra grubun adını değiştirsek malız biz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Hayır Türkiye'nin gündemi bu oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Turkceplease said: vede yılbaşında taksimi hatırlayın.Mini etekli bir kızın 91278312 erkeğin olduğu yere göz göre göre girmesine herkes eleştirmedimi.biraz böyle bakın işte allah seni kahretsin. umarım ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi yılbaşında taksime recep ivedik tipli bi erkek olsan bile gidilmez :) yani kadın oraya etekli eteksiz hangi şekilde giderse gitsin sakat taksim etek biraz daha sakat adam donunu bile indirir o gazla.pantalon daha güvenli belki ama taciz kaçınılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 alla alla, ben kimseye tecavuz etmedim, yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 köylüleri niçin öldürmeliyiz isimli güzide şiirden birkaç mısra paylaşmak istiyorum. dindardırlar ahiret korkusu içinde ama bir kadının topuklarından memelerini görecek kadar bıçkındırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 turkceplease kardeşim hadi bi gez bak havalar çok iyi şubata göre sıkma burda kendi canını da insanların canını da. dışarda hatun görünce düşünürsün, bu hatunlar benimle yatmak istedikleri için mi böyle giyiniyor diye.. iyi gelir temiz hava zihni açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aluriel said: sonra grubun adını değiştirsek malız biz diyeDeğiştirmesen de mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dekolte giyenlerin %90ı atansiyon hor olduğu için bi sorun görmedim ben. kurunun yanında yaş da yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 süper yaftalama :) bence pijamayla gezelim eğer güzel ve biraz çağdaş giyinen herkes attention whore olacaksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bella said: Turkceplease said: vede yılbaşında taksimi hatırlayın.Mini etekli bir kızın 91278312 erkeğin olduğu yere göz göre göre girmesine herkes eleştirmedimi.biraz böyle bakın işte allah seni kahretsin. umarım ölürsün. ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bella said: Turkceplease said: vede yılbaşında taksimi hatırlayın.Mini etekli bir kızın 91278312 erkeğin olduğu yere göz göre göre girmesine herkes eleştirmedimi.biraz böyle bakın işte allah seni kahretsin. umarım ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sen ummasan da olucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar