Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Begendim baya.. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ya böyle zombi filmi iyi hoşta, kitapla harbi alakasız olmuş. Brad Pitt'in ordan oraya koşturmasını seyretmektense http://www.youtube.com/watch?v=w4T2OffjhCA http://www.youtube.com/watch?v=LGBN7IPkgGg şu sahneleri görmeyi tercih ederdim hani. Adamın kendini vurması çok salakçaydı ya, birde harbi o kağıda la hangisini basayım kendime yazmaması da saçmaydı. Birde filmin başında Matthew fox'u niye öle figuran yapmışalr dediydim, orjinal sonu okuyunca anladım. Bu sonu daha güzeldi yannız harbi, orjinaline göre ama yine de böyle zombi tsunamilerinden sonra 5-10 tane ile kalmaları baydı. 6/10'luk film. Last of Us'ın ilk 15 dakkası şu filmin tamamından daha iyiydi asfd Şunun yerine HBO kitabın dizisini çekseydi Walking Dead'den on kat daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ana matthew fox'mu varmış hiç dikkat etmedim. orj sonu okumuştum. madem öyle yapmayacaklardı fox'u niye koymuşlarki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Laorx said: Mr_Hand said: abi zombi saçmalığı azalarak bitsin. bıktık. abi zombie franchise'ı son 10 yılda iyi para kastı, Türkiye'de bile belki para yapar düşüncesiyle sikko bi zombi filmi çekildi. Bana göre zombie apokalips insanı kendine çeken bir plot, tatile giden gençleri öldüren katili değil de, onları yiyen zombileri her zaman tercih ederim. take my money. http://i.imgur.com/eLMeCyF.gif şukunu verdim ama %50'si evil abed için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mr_Hand said: abi zombi saçmalığı azalarak bitsin. bıktık. Aynı fikirdeyim. Ama piyasası iyi, arkadaşım var mesala illa zombili fps oynayacak veya zombili olursa td oynuyor falan. Bir 10 sene daha bitmez zombiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Red said: ana matthew fox'mu varmış hiç dikkat etmedim. orj sonu okumuştum. madem öyle yapmayacaklardı fox'u niye koymuşlarki sdfs Orjinal sonu çekmişler de sonradan değiştirmişler. Orjinalinde moskovada savaşıo brad diyordu. Filmin sonundaki montajda vardı o sahneler işte hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tatbikat amaçlı izliyorum ben. olası zombi apo durumunda lazım olacak bu tecrübeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Olası derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 apo derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 biji zombi serok beyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hani o kadar çok kötü dendi ki, ne kadar beklentimi düşürdüysem artık. hoşuma gitti hani ama kitaba haksızlık edilmiş olabilir yani bilmiyorum orasını tabii. segen karakteri çok iyiydi. femme commando lee everett styla gitti. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 10.adam kuralı çok hoşuma gitti benim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sam said: segen karakteri çok iyiydi. femme commando lee everett styla gitti. (tu) filmle ilgili tek begendigim nokta su karakter oldu. yahudiler nasil oluyorda hem bu kadar akilli ve bu kadar aptal olabiliyorlar anlamis degilim. ha birde o tecavuz sahnesi neydi filmin basinda ki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Film cok kotu degildi fakat kitabin yaninda cok ezik kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=I2cS5Fv5xIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Baya baya iyi filmmiş yeni fırsat oldu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Film iyi değil. Henüz izlememiş olanlar izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 South Park s17e03 filmi itin arkasına sokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Ahahahah south parkın son bölümü acayip iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Film tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Yalnız South Park filmi değil ABDdeki ırkçılığı, haksızlığı eleştiriyor daha çok, yani bu film amaç değil araç. Ve evet film güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kitabı okuyanların filmi beğenmemesini anlarım. hiç alakası yokmuş kitapla. ama objektif bakarsan iyi film yani abartmayın. ha ama o matthew fox'lu olayı yapsalarmış daha iyi olurmuş. sırf başrol bradpit diye sanırım küçük düşürmediler karakteri sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Film hiç güzel değildi. İçi boş ekşın muvi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bu filmi silkip atanlar arasında jj abrams da mı vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=wgOl__h_WXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar