BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Suark said: israil olayı şu ya "bakın biz aslında çok iyi insanlarız ama bu araplar hep bela hep pis" sinemada çeviride hep ortadoğu yazıyordu. Vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sen git koskoca duvarı çek, dingil dingil tipler barış ve kardeşlik şarkıları söyleyecez diye o kadar zaman korunmuş şehri silkeleyip atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bence en iyi zombili film 28 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 brad pitt şu filmden sonra gidip kendini bir yerlerden aşağı atsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuldu mu bilmiyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ben gayet eğlenerek izledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BiTcH_oFBaT said: Konuldu mu bilmiyorum: yok abi öyle birşey filmin posterinde. İnternetteki kedi manyaklığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 orjinal posterler http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2013/03/World_War_Z_Poster_3_24_13.jpg http://www.thesobremesa.com/wp-content/uploads/world-war-z-poster031.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 zaten geyiğine yapmışlar abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/wwz/wwz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 http://www.wired.com/underwire/2013/07/wwz-digital-zombies/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 DÜŞTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 goldbären said: DÜŞTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ bilginize. Eyvallah (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 goldbaren sayesinde artık takip etmiyorum beklediğim filmlerin düşüp düşmediğini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 allaahhhhh saol goldbaren. 720p veya 1080p'dir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 720 unrated gördüm ben. 1080 yoktu henüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu arada filmin en saçma yerini belirtmemişim. yazmazsam içim rahat etmez tamam zombiye inandık. adamın uçaktan kurtulduğu falanda alışkın olduğumuz hadiseler filmlerde. peki o last of us kıvamında güzel giden lab sahnesinde , ilaç odasında kağıt kalem olduğu halde neden kağıda hangisini içeyim lan diye sormadın ?. kamera var. adamlar ışığı kapatıp açabiliyor. öyle bi numara çekebilirdin. random ilaç içmek nedir. ordaki eleman sağ taraftakileri içerse ölür dediydi mesela. bi de çatıya çıkarken ispanyol köylü çocuğunun rahatça arkadan gelmesi. koyma işte öyle bi sahne. siz oraya çıkana ananız ağladı. bi tane velet tek başına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Gece yarısından sonra TV de verilen ucuz aksiyon filmlerinden pek bi farki olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 araplar yaptı yine yapacağını izrail o kadar duvar ördü elin arabı şarkı söledi duvar muvar kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yukardaki kitapla arasındaki farklara değinen resim iyiymiş, ben kitabı olduğunu bile bilmiyodum gerçi Red said: bu arada filmin en saçma yerini belirtmemişim. yazmazsam içim rahat etmez tamam zombiye inandık. adamın uçaktan kurtulduğu falanda alışkın olduğumuz hadiseler filmlerde. peki o last of us kıvamında güzel giden lab sahnesinde , ilaç odasında kağıt kalem olduğu halde neden kağıda hangisini içeyim lan diye sormadın ?. kamera var. adamlar ışığı kapatıp açabiliyor. öyle bi numara çekebilirdin. random ilaç içmek nedir. ordaki eleman sağ taraftakileri içerse ölür dediydi mesela. bi de çatıya çıkarken ispanyol köylü çocuğunun rahatça arkadan gelmesi. koyma işte öyle bi sahne. siz oraya çıkana ananız ağladı. bi tane velet tek başına geldi. belki o çocukta da ölümcül bi hastalık vardı ama eğer öyle bişey varsa bile belirtilmesi lazımdı haklısın ha film kötü değildi bu arada, yani "bakın zombiler ne biçim yiyor insanları" değildi sadece, sıkıldım artık o zoraki gore sahnelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi kitabını okuyun o zmn çıldırırsınız filme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi zombi saçmalığı azalarak bitsin. bıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Makaryos said: araplar yaptı yine yapacağını izrail o kadar duvar ördü elin arabı şarkı söledi duvar muvar kalmadı İsrail değil, ortadoğu. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mr_Hand said: abi zombi saçmalığı azalarak bitsin. bıktık. abi zombie franchise'ı son 10 yılda iyi para kastı, Türkiye'de bile belki para yapar düşüncesiyle sikko bi zombi filmi çekildi. Bana göre zombie apokalips insanı kendine çeken bir plot, tatile giden gençleri öldüren katili değil de, onları yiyen zombileri her zaman tercih ederim. take my money. http://i.imgur.com/eLMeCyF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 zombi niye bitsin yahu. romantik komedi bitsin bende onları sevmiyorum o zaman sdfs hepsi birbirinin aynı onların da. zombi güzeldir. ben seviyorum insanların yokolmasını. walking dead zombileri boktan ama.o dünyada babannem bile hayatta kalır. eline bi tane sopa alan bin tane zombi yok ediyor. bu arada devam filmiyle ilgili düşüncem bu şekilde devam etmeyecektir. virüs dünyaya henüz yeni yayıldı. bu hasta numarası işe yaradı ama şuan zombiler yemek yemiyorlar. açlık hisleri bastırdığı zaman hasta masta ayırt etmeyip tekrar saldırmaya başlayacaklar herhalde. başka mantıklı yol bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar