Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YENİ UYANDIM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ÇOK KÖTÜYÜM ÇÜNKÜ ÇOK TATSIZ BİR RÜYA GÖRDÜM.

rüya şu; uçaktayım, yan koltuğumda ADRIANA LIMA oturuyor. Nedense o da Türkiye'ye gidiyor. Acun falan çağırmıştır herhalde :/ Abi aramızda bir aşk doğuyor öyle böyle değil. Bütün yol öpüşmeler koklaşmalar bir birşeyler uçaktan iniyoruz aynen devam, sonra gitmem gerek falan diyo yollarımız ayrılıyo böyle AĞLICAKTIM RÜYADA.

Uyandım ilk tepkim şu oldu 1-2 sn sonra, AK.
Mesaj tarihi:
:( cidden mutsuzum abi şaka gibi hahahaha. Çünkü gerçekten hissediyosun rüyada yaşadığın duyguları, çok merak ediyorum şu beyindeki rüya dinamiklerini. Çok Fringe izliyorum bu aralar ondan da olabilir, neyse. Sağlıcakla..
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Millet rüyasında adriana lima'ya çakar ben aşk yaşıyorum tövbe estafurullah.
öhhh be ne biçim ağrına gitmiş adamın sen direk kasımda aşk başkadır tribine girmişsin :)sana tavsiyem akşam yediklerine ve izlediğin filmlere dikkat etmen.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Çünkü gerçekten hissediyosun rüyada yaşadığın duyguları, çok merak ediyorum şu beyindeki rüya dinamiklerini.

mmorpg gibi.

çoğu kez uyandıktan sonra pestilim çıkmış gibi oluyor.
sürekli uçmalar, kendini kasarak yürümeye çalışmalar, bir kapı kulbunu açmaya çalışıp becerememek felan.
normal rüyalar zevkli oluyor, adam gibi iletişim kuruyorsun etrafınla...

bir de "mükemmel kızı görmek" meselesi var. onun kadar güzelini göremeyeceğini sana ifade ediyor rüya, bir yandan mutluluk bir yandan hüzün.
dünyayı kurtarmalı rüyaları tercih ederim.
Mesaj tarihi:
kermit said:

sipeyskeyk said:

hayır abi ıslak rüya değil sorun orada, sadece AŞK.

git bi ingiliz karı bul evde çürüme gerzek
Abi Kari var merak etme, hatta kiz arkadasim bile var, AMA olay Adriana...
  • Yeni Oluştur...