Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 said: AK Parti'nin hazırladığı yasa teklifiyle, Türk Ceza Kanununun, çocuklara karşı işlenen cinsel suçlar hakkındaki ve Cinsel Dokunulmazlığa Karşı İşlenen Suçlarla ilgili maddelerde değişiklik öngörülüyor.Yasa teklifine göre, tecavüz suçu birden fazla ise zanlı ilaçla hadım edilebilecek. Öneriye göre: Teklife göre, tecavüz suçu birden fazla ise zanlı ilaçla hadım edilebilecek Mağdurun defalarca Adli Tıp'ta muayene olması önlenecek Zorla evlilik suç kapsamına alınıyor Kadına da tecavüz suçlaması getiriliyor Cinsel suç işleyenlere daha önce verilen hapis cezaları iki katına çıkarılıyor. akepe böyle bi tasarı sunmuş. ben eksisini artısını daha tam çıkartamadım ilk kulağa gelince beter olsunlar diyor insan ama bireyin bedenini kullanarak ceza uygulamak doğru olmayabilir aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Beter olsunlar diyerek gayet mantıklı dedim ama, hadım etmek diyoruz. İnsan hakları, demokrasi falan yalan olur, geçmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bence doğru bir hareket. ilaçla değil kesme yoluyla yapsınlar public ortamda taksim meydanında falan. başka türlü önüne geçilmez. gerçi hapse atınca içeridekiler hadım ediyor zaten çocuk tecavüzlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hadım etmek ne ya şeriat resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 idam diyorum ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 huseyin uzmezden baslarlarsa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hadım olmaktansa idam edilmeyi tercih ederim. çok ağır. diyipte gittim çok mantıklıyı işaretledim dfafasafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Sağlam bir hukuk sisteminde isterim tabi beter olsunlar.. Ama adalete güven yoksa, yarın öbür gün seni haksız yere tutup hadım etme ihtimali olduğu için bence hayır.. Ha ankete evet dedim yanlışlıkla o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 adam öldüreni öldürelim. hırsızında kolunu keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 İran'daki taşlama vakaları gibi bir duygu uyandırdı. Önce "yuh nasıl yapılır" diyorsun, sonra "taşlanan adam 2 çocugu yapa yapa öldürmüş" diyorlar, "beter olsun" diyorsun. Yanlış tabi, hatalı yargılamada geri dönüş imkanı yok. Hapiste giden senelerde gelmez ama aynı şey değil. Suçunu çektikten sonra diye bir kavram ortadan kalkıyor, amaç ıslah olmaktan cıkıyor. Gerçi bu sonuncusu bizde amaçlanan şey midir ayrı edit. her de/da ayrı yazılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 çükünü keselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 21. yy'da ne hadimi arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tunca said: hadım etmek ne ya şeriat resmen Aynen. Çocuk tecavvüzü hassas konu ya, ya tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Cezaların suç işlemeyi önleyecek kadar caydırıcı olması lazım. Şeriata geçelim demiyorum ama, şu ankiler caydırıcı mı ? Bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 cap... senin yerine hayır oyu verdim hacu, eşitlendi. yalnız ilaçla hadım etmek de garip. yani hala tecavüz edebilecek ama sadece çocuğu olma ihtimali 0 olacak. garip bi' şey. meşrulaştırıyolar mı tecavüzü ? nedir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 penissiz bir dunya hayal edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sucun o adam tarafindan yapildigi kesinse bence boyle yapilabilir de bu adami sokaga salmayacaklari herhalde yaptiktan sonra? sapik her zaman sapik bu sefer gider sopa falan sokar cocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sonra travesti olurlar, yol kenarlarından polisler toplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ahmedinejad said: sucun o adam tarafindan yapildigi kesinse bence boyle yapilabilir de bu adami sokaga salmayacaklari herhalde yaptiktan sonra? sapik her zaman sapik bu sefer gider sopa falan sokar cocuklara Sokağa salmayıp ömür boyu içerde tutarsan hadım etmenin ne anlamı kaldı ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Hüseyin Üzmez den başlasınlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fede said: çükünü keselim Frantic said: penissiz bir dunya hayal edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 o zaman bi manasi yok ki hadim etmenin. adamin aklini hadim etmedikten sonra penisinin ne sucu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 güzel, ek olarak zorla evlilik suç ve kadın tecavüzü de suç güzel şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi de şu var hadım edilince hormonda salgılanmıyo eski gözü dönmüş sapığı bi çiçek çocuğa dönüştürme imkanı da var. sopa takar diyenlere bu sözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar