Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bir süredir şu topiği açmak istedim, bakalım insanlar ne yapıyor... anketim iki maddesi var. 1) hangi şehirde yaşıyorsunuz: şu an kaldığınız şehir ne? sürekli gidip geldiğiniz iki şehir varsa iki tanesini de yazabilirsiniz. 2) ne işle uğraşıyorsunuz: okuyorsanız, hangi okul ve hangi bölüm? "boş gezenin boş kalfası"ysanız, ne yapmayı planlıyorsunuz? çalışıyorsanız, hangi firma/kurum ve ne üzerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sürekli istanbul, il dışına çıkmıyorum desem yeridir. istanbul üniversitesi, amerikan edebiyatı. bi de kısa süre öncesine kadar catering firmasında çalışıyodum part time olarak. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1)İstanbul 2)I.T. Samsung, yakında NTV inşallah... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1-székésfehervar 2-okunuş olarak sz = s, aksanlı e'ler i'ye yakın, gerisi olduğu gibi okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- izmir 2- is verenim, millete nasi pes oynanir ogretiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- şarköy 2- namık kemal üni, turizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ist, e-ticaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bursa bursadan kaçmayı planlıyorum. dershane kurmayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- İstanbul 2- Gemicilik/Broker ajansı 3- İstanbul Üni Fransız Edebiyatı, bırakıyorum Mimar sinan resim falan kasıyorum. FML. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 FromTheHell said: sürekli istanbul, il dışına çıkmıyorum desem yeridir. istanbul üniversitesi, amerikan edebiyatı. bi de kısa süre öncesine kadar catering firmasında çalışıyodum part time olarak. o kadar. Sizin fakültede de laleli dimi? O kadar alakasızım ki bi bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Karşıyaka'da yaşıyorum Anadolu Ünide-Radyo TV okuyorum gelecekte .................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ankara ; tobb etü'de bilgisayar müh. okuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İstanbul, bi yazılım firmasında juniorumsu C++ programcısı olarak çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Kojiroh said: İstanbul, bi yazılım firmasında juniorumsu C++ programcısı olarak çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) Londra 2) İşsizlik Sektöründe faaliyet gösteren bir firmam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Abi jünyor olmasam böyle durabilirdim yazarken de işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1.Ankara İstanbul Van 2. Taahhüt, Kendi firmamız, Enerji üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- İstanbul. 2- Boğaziçi Üniversitesi bitecek bu yaz. 3- Reklamclık/Pazarlama. Bir interaktif pazarlama ajansında işe girdim birkaç hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Absolut said: 1.Ankara İstanbul Van 2. Taahhüt, Kendi firmamız, Enerji üzerine. kafamda Enerji Sektörü= Zengin diye bir imaj var doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) istanbul... is sebebiyle bolca seyahat etmem gerekiyor genelde. 2) Bilgi guvenligi danismaniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1- Seattle 2- Yazilim gelistirme muhendisi olarak calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İstanbul Havacılık ve Enerji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar