Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Bu borsalarda circuit break muhabbeti yokmuydu. Hani bi hisse %20 artış veya düşüş yaşadığında devlet alim satimi durdurup manipulasyon varmi yokmu diye kontrol etmiyomuydu Bitcoin borsalarinda millet bundan yakiniyodu. Alt coinler 1 gunde 100 den 0.1 e indiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Elon etsy diye twit attı şirketin degeri 1 milyar dolar arttı. Bu adamı ABD'nin spk'sı hoplatmasin spekülasyon yapıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 5 dakika önce, Pordakal dedi ki: Bu borsalarda circuit break muhabbeti yokmuydu. Hani bi hisse %20 artış veya düşüş yaşadığında devlet alim satimi durdurup manipulasyon varmi yokmu diye kontrol etmiyomuydu Bitcoin borsalarinda millet bundan yakiniyodu. Alt coinler 1 gunde 100 den 0.1 e indiğinde. yapiyorlar zaten, dun son 3 saat neredeyse hic trade edilemedi GME son 1 haftada her gun 4-5 kere durdurdular ama ona ragmen millet dahada aldi dahada yukseltti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 450'lerden shortlayan parayı vurdu GME veya tepeden opsiyon yapan PUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 7 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: Elon etsy diye twit attı şirketin degeri 1 milyar dolar arttı. Bu adamı ABD'nin spk'sı hoplatmasin spekülasyon yapıyor diye. hoplatmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 2 dakika önce, Goering dedi ki: 450'lerden shortlayan parayı vurdu GME veya tepeden opsiyon yapan PUT 4 dolardan call alanlar bu hafta emekli oldular. yat seciyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 ben onu herkes yakalayamaz diye yazdım (4$ call'u) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 (düzenlendi) oo çakılıyo gme Ocak 28, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 veriler iyi geldi, işsizlik vs. borsa yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 1 saat önce, Fistan dedi ki: oo çakılıyo gme Alim durduruldu devlet el attı hisseye sadece satabiliyorsun. Satin alinamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 devlet degil broker sirketler durdurdu, robinhood'a falan ates puskuruyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 31 dakika önce, Valvyn dedi ki: Alim durduruldu devlet el attı hisseye sadece satabiliyorsun. Satin alinamiyor. 10 kez yaptılar bunu açıldı şu sıralar sanırım yoksa artmazdı sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 (düzenlendi) 2 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Elon etsy diye twit attı şirketin degeri 1 milyar dolar arttı. Bu adamı ABD'nin spk'sı hoplatmasin spekülasyon yapıyor diye. bu saklabani coktan 10 kere hapse atmalari lazimdi ama iste wild west, sen public bi company'nin ceo'susun tweet atmadan once bi suzgecten gecirmen lazim. aynisini trump icin de yazabilirdim mesela. Ocak 28, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 2 saat önce, Goering dedi ki: ben onu herkes yakalayamaz diye yazdım (4$ call'u) 4, 14, 40 , 60 , 100 , 150 , 200 , 250 buralardan yakalananlar da kazandı, 300den girip sakin olanlar kazandı Çok acayip oldu, bı sürü insan kazandı, melvin captial kaybetti, çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 4 saat önce, Pordakal dedi ki: Bu borsalarda circuit break muhabbeti yokmuydu. Hani bi hisse %20 artış veya düşüş yaşadığında devlet alim satimi durdurup manipulasyon varmi yokmu diye kontrol etmiyomuydu Bitcoin borsalarinda millet bundan yakiniyodu. Alt coinler 1 gunde 100 den 0.1 e indiğinde. valla ben de tam bunu yazıp sildim cahil bi soru diye ama iyi sormuşsun. ben de bunu anlayamıyorum açıkçası bistte de oldu birkaç kere sanırım. aşırı artış düşüş olduğu zaman müdahale edeceksen borsanın manası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Destek vermeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 butun dunya digitale akarken, netflix gibi hamle yapmayip, stadia tarzi bir hareket baslatmadan mal gibi yerinde duran gamestop'a mi destek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 (düzenlendi) he ona destek. atla deve güreşiyor sen diyosun atın kuyruğu uzun sdfgd. kimsenin umrunda değil gamestopun durumu Ocak 28, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Robinhood milletten izinsiz hisseleri satıyormuş düşük fiyattan. Dava açılmış güney ny mahkemesinde. şu video süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 2 saat önce, roket adam dedi ki: valla ben de tam bunu yazıp sildim cahil bi soru diye ama iyi sormuşsun. ben de bunu anlayamıyorum açıkçası bistte de oldu birkaç kere sanırım. aşırı artış düşüş olduğu zaman müdahale edeceksen borsanın manası ne? panigi durdurmak icin, herkes bir nefes alsin ve olayi analiz etsin diye. cok mantiksiz degil. ben de GS hisseleri tutarken olmustu 2-3 gun %25 artinca durdurmuslardi bir sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Alım satımı durdurmak mantıklı ama sırf alımı durdurmak müdahale etmek demek. Hisseyi emir vermeden sattığı kısmı yazış bence. Robinhood aracı kurumlara bağlı bir aracı, çünkü komisyon almıyor, komisyon almamasına rağmen işlem yapabilmesi yatırımcı getirdiği için aracı kurumlardan aldığı bonuslar sayesinde. Dolayısıyla onlar keserse robinhood da kesmek zorunda. Sonuncusu benim yorumum ama öyledir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 citadel bankasina bagli araci kurumlarin hepsi satmayi kesmis, RH de onlardan biri. citadel olayda en cok para kaybeden hedge fund olan melvin capital in ortagi gibi(bu olay sirasinda 2.7 milyar usd kredi actilar melvine) dolayisiyla baya kendi gotlerini kurtarmak icin durdurmuslar gme satisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 51 dakika önce, eldar dedi ki: Alım satımı durdurmak mantıklı ama sırf alımı durdurmak müdahale etmek demek. Hisseyi emir vermeden sattığı kısmı yazış bence. Hisseyi alan adam marginle satın aldıysa, platformun margin policy'si dahilinde senin adına satabiliyorlar. Burada hisseyi satın almayı kaldırmayla eş zamanlı olarak margin requirementları yükseltme operasyonu çekiliyor. Sonra platform dipten elden çıkarıyor hisseleri. Doğru o olay ama bugün yaşananlar arasında çok da skandal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2021 yarin saticaz diye mail atti robin hood ya arada dun bloklanan hisselerden birisi SNDL, benim urunlerine olan guvenimden dolayi yatirim yaptigim bi weed firmasi acayip underperformerdu stocklari, findik fistik gibi topluyordum bende, ama sektorde rakipleriyle arasindaki farki ben size nasil tarif etsem, adamlar bildigin cuaranin apple i gibiler, cok kaliteli ve user friendly herseyleri, customer care fln iyi, fiyatlari uygun, cuaralar zehir, herkesin tercihi, hic yaniltmadilar beni bu gune kadar. burda bu markalari manyak gibi lab teste yollayan nerdler var, onlar da onayliyordu bu firmayi hep, o yuzden gozum kapali aliyordum ucuz stocklarini, dun blok yedi hic sasirmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar