DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 gelecek ay insanlı space-x uçuşu var,2020 yine proclayip kazaya sebep olur,insanlar ölürse yahut elon yine 2-3 sacma tweet atarsa,tsla 400-500e düşerse,çok eğlencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Onceki mesajinda dun dedigin 21 nisan’da $686 mis selam yazdigin s&p’nin yokat yedigi gun duse duse $706’ya dusmus. Yol yakinken yatirim tavsiyesi degildir de bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 yillardir 200-250 arasi gidip gelen hisse, 750'den 500'e dusse cok koymaz herhalde. mantigin bittigi bir ekonomideyiz. rezerv para birimliginden dusmeli USD kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Elon Musk sosyal medya hesabından tüm mülkünü satacağını ifade eden tweetler attı. Tesla'nın kurucusu olan Elon Musk'ın dün attığı tweetlerden sonra Tesla hisselerinde düşüş görüldü. Tesla'nın piyasadaki değerinin çok yüksek olduğunu yazan Elon Musk'ın açıklamalarından sonra hisseler yüzde 9.3 değer kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 3 saat önce, DoruK dedi ki: Onceki mesajinda dun dedigin 21 nisan’da $686 mis selam yazdigin s&p’nin yokat yedigi gun duse duse $706’ya dusmus. Yol yakinken yatirim tavsiyesi degildir de bence 730du ben girdigimde dedigim gibi opsyon almaya param yok,olsa cok iyi param kazanmistim su an,aaah 600da olsa shortluyacam,bence elon hakli,tsla is overvalued. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) yani put satarsan 10$k falan ister (zaten put ve satmak = long pozisyon ve sinirsiz risk) put satin alabilmen lazim. (short) Mayıs 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 işte 10k fln bile yok,en azindan risk edebilcegim bi 10k yok. ufak ufak shortcallara yetiyor sadece yüregim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 (düzenlendi) sirket / hisse arastirmasi yapmak isteyen ama anlamayanlar icin guzel okuma koyuyorum: The Investment Checklist: The Art of In-Depth Research burdan finansallara ve diger metriklere bakicaksiniz: https://finviz.com/ https://stockrow.com/ bonus okuma: The Most Important Thing Illuminated - Uncommon Sense for the Thoughtful Investor Mayıs 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 bist orta ölçek gıda şirketleri patladı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 çünkü temettü oranında hisse değer kaybediyor üstüne temettüden kesinti yapılıyor borsaya ilk defa girenler temettü verecek diye hisseyi yüklenince satış verip, ertesi gün almak daha mantıklı siyasetin, ekonominin, sanayi ve teknolojinin sürekli değiştiği/geliştiği bir dönemde sabit bir şirkete yatırım yapmak anlamsız takip edip gerektiğinde satmak, sektör değiştirmek gerekli böyle yaparsan zaten bir işte çalışmana da gerke kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 (düzenlendi) temettü emekliliğinde ciddi boyutta bir para bağlamanız gerekiyor. Evet, iyi güzel, bağlayalım devlet gibi şirket di mi? Değil... Son 3 yıldır endeks değer kazanırken dikkat edin hep yan kağıtlar. Bist30 yükselmezken bist100 120bini gördü. Bu ne demek peki? Türkiye pazarı koca bir balon. Bakın bu pazarda gerçekten hiçbir inovatif şirketin, girişimin şansı yok. 450 küsür hisse var 85 şirket brüt takasta. eline 1 milyon alan hisseyi istediği yere çekiyor saçma sapan şirketler prim yapıyor. Çok canlar yanıyor. ayrıca şirketlerin verdiği temettüler de çok az. 1 milyon para bağlayacağım yıllık 40-50 bin lira para kazanacaksın. onu da mecbur porftöy büyütmek için kullanacaksın. 70 yaşında güzel bir emeklilik olabilir. kaldı ki reisin canı ister kayyım atar şirkete kalırsınız bön bön Mayıs 4, 2020 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 türk borsası iyidir belki almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 https://www.garantibbvayatirim.com.tr/tr/ucret-ve-komisyonlar gerçi çok abartı değilmiş komisyonlar 10.000 $ a 180 lira komisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 http://gayrimenkuldesertifika.com/ şöyle bir şey de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Goering üstadın dolar yorumu/hedefi tutacak gibi duruyor (7.20).gerçi öm ye bakmadın ama soyliyim şu an 3k kadar dolar.cok az miktar gümüş.goreceli buyuk miktarda altına gömdüm parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 yani evet, OM'den 1'e 1 yatirim tavsiyesi vermiyorum cunku banane bir fikrim varsa yaziyorum, yoksa yazmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Altın düşer diye beklemek hayalperestlik mi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 (düzenlendi) yani hayalperestlik olmaz; illa bir sey almak istersem benim dusunce akisim soyle oluyor: 1680-1675 destek olarak gozukuyor.o araliktan kafamda 1000$ alicaksam 50$ 50$ almaya basliyorum. 1675'e yakin iste daha buyuk alislari koymaya calisiyorum. 1674 altina gelirse zararla pozisyonlari kapatiyorum, beklemiyorum. (stoploss kullanmasam da dusuncesi hep var ) olmadi sonraki destek seviyesini bekliyorum. Risk Reward Ratio genelde cok ise yariyor. ben 4:1'den ufak trade bakmiyorum, gunluk ve haftalik chart'ta planliyorum. edit: 1695-1700$ saglam gibi yine kiramadi asagi. Mayıs 5, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 niye stop loss kullanmiyorsun boyle tetikte olmak yerine otomatige biraksan daha konforlu olmaz mi? sonucta poz acarken direnci biliyorsun ve poz acikken SL degistirebiliyorsun sartlar degisirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 scale-in scale-out kullaniyorum, pozisyon arttirarak veya kuculterek ortalama fiyati iyilestiriyorum. tabii dedigim gibi tek pozisyon butun hesabin max 4-5%'i, tek pozisyonu da tek seferde almiyorum 10-15'e boluyorum. bir de ben momentum falan trade ediyorum, 1-2 gun icinde hareket olmazsa cikmis oluyorum zaten (stock) maks da 10 isgunu falan tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 On 02.05.2020 at 18:53, DoGMeaT dedi ki: 730du ben girdigimde dedigim gibi opsyon almaya param yok,olsa cok iyi param kazanmistim su an,aaah 600da olsa shortluyacam,bence elon hakli,tsla is overvalued. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Plot Twist, Tesla buyback yapmaya basliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 yabancı borsalar için en düşük komisyonları garanti bankası mı veriyor benim aklıma yattı aslında para dövizde duruyor şirket analizleri yapan, borsa kurallarını anlatan nereleri var, nereden başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 ikinci dip dedikoduları başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar