Zep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Sorieno said: Trias said: habertürk durmadan niye altın almayın, düşüyor vs diye haber yapıyor? bugun altın arttığı halde sitesinde düştü gözüküyor. var bir numara http://ekonomi.haberturk.com/para/haber/862660-altinin-sonu-mu-geldi Geçen hafta da söyledim. Habertürk resmen 2 aydır spekülatörlük yapıyor. Özellikle dikkat ediyorum. Devamlı boka buluyorlar altını. Turgay Ciner "Hacıt 70'e düşsün, 1000 liralık altı alıcam, 75'e yükseldiğinde de vururum satışı" kafasında kesin. şu postu yeni gördüm de baya komik olmuş. altın piyasası habertürkün falan speküle edebileceği bir piyasa değil arkadaşlar. fiyatı etkilecek şekilde volumlarda alış- yada satış yapabilcek bir kaç kuruluş var ki bunların yüzde 90'nını merkez bankaları oluşturur bullion piyasasında. paper marketta ise JPM gibi bankaların böyle bişey yaptığı/yapabildiği biliniyor ama habertürk ulaşabilceği etkiyelebilceği kitleyle olabilcek işler değil bunlar.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ya ne zamandır takip ediyorum bu başlığı da yok, pati bu konuda sınıfta kalmış. takip ettiğim kapalı bi grup var mesela, goldman sachs'ın raporlarını falan paylaşıyorlar, buraya bakıyorsun, yok seksen binde omuz verirse kaldırır, yok elli binde çanın öbür tarafına geçiyo, yok altmış beş bini zorlar ama geçerken nefes nefese kalırsa bi el atarlar falan, olmuyor. döküman paylaşın pls, rapor paylaşın. eksiğimiz var o konuda.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 raporları paylaşsaydık işletme iktisat okurduk kardash
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 bir sorum var gyo ların bir farkı var mı diğer şirketlerde borsa da işlem görme açısından şimdi &70 i hisseli %30 halka açık şirket bazen kap'ta alım satım açıklamaları oluyor bu durumda şirket hissedarının borsada işlem gören hissesini satması ya da borsadan alım yapması durumu oluyor? bir de kendi hissesinden (borsada işlem görmeyen) direk satabilir mi? satmak isterse biz nasıl alabiliriz
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Fark yok diye biliyorum. Alım satıma ilişkin KAP üzerinde bilgi yayınlanmasının sebebi pay miktarı ile alakalıdır. Sanırım %5 üzeri hisse değişiminin bildirilmesi gerekiyordu. Dolaşımda olmayan hisseyi satın alabilirsin. Hisse sahibi kimse gidip konuşacaksın.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 tşkler --- bimas yunsa sise trakya SAF gymo sahol kchol ekgyo ENKA sepet yapın en az %25
Editor Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Yarın artıcağını hiç sanmıyorum yarın düşüş sürecek... Hatta yarın doların 2.70 olmasını ön görüyorum şuan
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 zarar açıkladı üstüne de uçak alırsa baya uzun vadeli kalır elinde
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ben zararı temettü karına sayıp bnakitte bekleyeyim diyorum daha çok pompalıyacaklar seçime kadar 12312 tane bahane bulurlar 70e inecek garanti
Auril Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 2,64 ü geçti bi ara dollares yeni rekor geldi
Auril Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 çanakkale falan anlatıyordu her kanalda sonra cnbce ye geçtim dolar izlemek daha zevkli sdf
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 daha düşecek galiba borsa herkes satışa vermiş
traptorex Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Yeni sağlam haberler piyasada uçuşuyor, temettüler, bedelsizler ama konuda hareket yok.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 çuahadaroglu girmiştim halka arzda 1.5 ay bekledim bi bok olmadı aldığım fiyattan verdim. dün+bugun %30 çıktı teşekkürler şansım.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 çuhadaroğlu ne lan anadolu beyliği hissesi mi?
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Hakikaten en civcivli olması gereken konu bomboş, herkes kendine saklıyor anlaşılan :>
Öne çıkan mesajlar