tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 varmıdır patilerden kiev'e maça gidecek olan :) gidenler varsa organize olalım... ben 24 şubat öğlen gidiyorum, gücümüze güc katalım patiler.
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ölmeden önce elbet bi deplasmana gidicez oraya
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 çüş daha ankara maçını yapsa idik keşke
tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 organizasyon için açayım dedim konuyu erkenden:) varsa kiev e gidecek yada gitmeyi düşünenler toplanalım dedim
Burax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hacı öğrenciye sponsor olmak isteyen varsa gidebilirim :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bende gidebilirim ama maça değil kiev'e maçıda izliyeceksem kievlilerle izlerim
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 organizasyon potansyeli/çabası varmış diye konunun erken açılmasını normal karşıladık, ama lütfenx erken açılmasını fırsat bilip ileriki mesajlarda konunun ırzına geçmeyin.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Biraz erken olmadı mı? Ne bu heyecan
Burax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 adamınbiri said: bende gidebilirim ama maça değil kiev'e maçıda izliyeceksem kievlilerle izlerim biz organizasyon yapan şirketlerle konuşmayı düşünüyoruz, hatta ucuz olsun diye maçın biletini almayın biz orada tv den izleriz dicez.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo faydali bilgiler
tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yaw bak video felan atmışlar , yaw valla ırzına geçmeyin konunun harbiden maça gidecekler toplanalım kievde bir arada maç seyredelim diye açtık konuyu, zaten fb lı gsli arkadaslar bile bizde gelelim sabaha kadar besıktas dıye bagırırız modunda dolanıyor çevremde , ben önceliği gerçekten beşiktaş olan arkadaşları bulmaya çalışıyorum lütfen saptırmayalım konuyu :)
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yav konunun irzinda bir sorun yok. 0-7 yazan adamdan daha önemli bu videoda söylenenler. kiev'e gidip kilise gezecek hali yok insanlarin. konusun siz elinizi tutan yok.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 rakipte shevchenko paşanın olması korkutuyor ne kadar 35 yasında olursa olsun oynayıp oynamadıgını bile bilmiyorum
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ukrayna'ya vize istiyolar mıydı? gidebilirim vize istemiosa
tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 şu an için istiyorlar, ama kalkacak yakın bir zamanda, ben viking tur la gidiyorum, ucak bileti gidiş dönüş 644TL
benjani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yunanistan deplasmanı olsa kimse gitmez, kiev olunca insanlar nasıl atlıyor hemen
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şu videodaki muhabbet için gidiyosanız kıbrısa gidin uçak bileti daha ucuz :P
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yok benim ukraynaya ulaşımım rahat olurdu ama vize istiolarsa uğraşamam onla bi de gs maçı olsa giderdim tabii
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ligin son macina da acin konu cok gec olmadan.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aquila said: ligin son macina da acin konu cok gec olmadan. tinu said: organizasyon için açayım dedim konuyu erkenden:) varsa kiev e gidecek yada gitmeyi düşünenler toplanalım dedim
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Evet organize olun patiler size mac turu ve vize konusunda kolaylık sağlamaya hazırım :) Bir göz atın bahalım :)
mascio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Aradığınız kriterlere uygun 0 tur bulunmuştur. bu arama şeysilerine BULUNAMADI yazmak bu kadar zor mu ya merak ediyorum.
Öne çıkan mesajlar