Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mosfantıd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 MW. 4 te olabilir, kariyer modu çok kraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 reyou said: Silphatos said: nfs 2 SE eksik, en sevdiğim o. hala şu müziğin ötesinde birşey gelmedi, artık random rap müzikleri soundtrack diye dayadıklarından gelmez de http://www.youtube.com/watch?v=6z_D6B-Nt7w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 müzik süper hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Abiiiiiiii müzik. Bu müzik rüyalarıma girebilir. Süper off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 müzik harbi çok iyi. nfs 2 yi de çok severim ama nfs4 her türlü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bi de direksiyon görüşü seçemediğimiz nfs leri anketten çıkarırsanız sevinirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 2se, 3, Unleased / Porsche, Most Wanted çok güzeldi ama 2 ayrı güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bittus said: en son most wanted oynamistim. en iyisi de oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 porşe tabiki ondan öncekilerin de ayrı anısı var ama porşeye hakkını vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 porche tabikide test driver olarak oynamak çıldırmak saçımı başımı yolmak offf hala kabus gibi düşündükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 NFS 2'yi aldığım günü hayatta unutamam, 5 dk yol yürüdükten sonra tam dükkana 100m kala burnum kanamaya başladı. Ama siklemeden burnuma bir parmağımla bastırıp cd'yi alıp eve geldiğimde annem çığlık attı =) Burnumdan bildiğin böyle çeşme gibi kan akıyordu, durdurcaz diye 10dk falan uğraştılar tabi de. Onlar onunla uğraşırken ben oyunu install etmeye calişiyordum sdfs. Harbiden oynadığım en zevkli yarış oyunuydu ama, oturup defalarca jaguar ile mclarenin videolarini izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 oncelikle araba konseptinden ve yaris oyunlarindan tiksinen ve son derece anlamsiz ve zevksiz bulan bir bunyeye sahip oldugumu soyliyim, GT filan max 15dk dayanabiliyor porche ama BAYA BAYA iyi bir oyundu, araba yarisi olayindan tiksinen beni bile WOAAAAWW modunda agzimdan salyalar akan hale getirip factory driver modunda sac bas yoldurdu porche ilk goz agrisi gerci, ondan daha iyisi tam tuningin yeni populerlesmeye basladigi donem dusen underground 1 dir muzikleri, o donem icin devrim olan kisisellestirme secenekleri, farkli yaris modlari filan cidden devrimdi ug1, muzikleride harbi efsane idi baskada bi cacik olmaz bu seriden, bu iki oyun disinda kendini oynatan diger yaris oyunuda test drive unlimited idi, simdi ikincisi cikinca onuda oynarim kesin ilkindeki o zevki koruyabildilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sırayla nfs2 high stakes most wanted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 nfs 3 de polis olabiliyordun.2 kişi aynı pc den oynardık ekran 2 ye bölünürdü yola dikenli tel filan çekerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Most Wanted dan önceki NFS'ler bir şekilde baya oynanmıştır ama MW den sonrakiler tamamen yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 mokoko said: ankette yok diye sırf marjinallik olsun diye high stakes falan ... (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 2 ve hot pursuit dönemlerinde çok imbaydı ama most wanted açık ara en iyisi bence, geçen ay yine oynadım, 3-5 sene sonra bile tekrar oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Jaxx said: http://www.youtube.com/watch?v=6z_D6B-Nt7w görüyorum ve arttırıyorum http://www.youtube.com/watch?v=_YJ0eJjVuWc&feature=related şu ikisi ve fifa 98-99 şarkıları beni geçmişe götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 en guzel araba yarısı lotus'tu. disket forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bu arada ciddi ciddi NFS oyunları içindeki ilk devrimi porsche ile yaptı. ondan sonra da underground ile 2. devrim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Silphatos said: nfs 2 SE eksik, en sevdiğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 toggie said: en guzel araba yarısı lotus'tu. disket forever.2 player vardı ya daha noolsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 high stakes cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 NFS4'ün yeri ayrıdır bende, çocukken oynamayı çok isteyip de beceremediğim bi oyundu. Ama en uzun süre oynadığım Most Wanted'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar