Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome 9

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Google, tarayıcısı Chrome'u yeni sürümlere atlatmak için tam gaz yoluna devam ediyor. Şimdi de tarayıcının dokuzuncu sürümü, yani Chrome 9 hazır ve indirilmeye sunuldu bile.

9.0.597.84 sürüm numarasıyla kullanıcılara sunulan Chrome 9, bazı güvenlik güncellemelerinin yanı sıra, önemli birkaç yenilik de içeriyor. Bu yenilikleri kısaca sizlere tanıtmaya çalışalım...

Chrome 9 ile birlikte, WebGL desteği artık açık olarak geliyor. Bu sayede, WebGL tabanlı pek çok seçeneğe ulaşma şansınız oluyor. Örneğin insan vücüdu için Google Earth olarak tanıtılan Body Browser'a ya da WebGL Aquarium'a mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Diğer bir yenilik ise, aramalarda kullanıcıya yardımcı olmayı amaçlayan Google Instant özelliğinin artık adres çubuğuna da entegre edilmiş olması. Ancak bu özellik başlangıçta açık larak gelmiyor. Açmak için seçeneklere girip ilgili seçeneği aktif hale getirmeniz gerekecek.

Dikkat çeken üçüncü yenilik ise Cloud Print adını taşıyor. Bu özellik sayesinde, doğrudan bağlantınız bulunmayan bir yazıcıdan bile, internet üzerinden çıkış alma şansınız oluyor. Bu özelliğe de yine seçeneklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.chip.com.tr/konu/chrome-9-hazir-indirin_25111.html

iyiymiş hakketten
Sosyal ağlarda paylaş

You can use this extension(FlashGot as core) to make direct calls to an external downloader (such as thunder, flashget and so on.)

Current supported DMs:

BitComet
Download Master
FlashGet 2
FlashGet 3.x
FlashGet Mini
FlashGet
Free Download Manager
FreshDownload
GetRight
GigaGet
HiDownload
InstantGet
Internet Download Accelerator
Internet Download Manager
LeechGet 2002
LeechGet
Mass Downloader
Net Transport 2
Net Transport
NetAnts
Orbit
QQDownload
ReGet
Star Downloader
Thunder (Old)
Thunder Mini
Thunder Web
Thunder
TrueDownloader
WellGet
iGetter
wxDownload Fast

Usage:
Press Ctrl+Alt and use the mouse to click the link you want to download.

şunlardan birini yada jdownloader kullanıyorsan var flashgot extension
Sosyal ağlarda paylaş

yav arkadaş, bilgisayarda benden habersiz kuç uçmaz, bütün net akışı ve program yönetimi en ince ayrıntısına kadar elimden geçer bilgim dahilindedir.

yav bu chromela başa çıkamıyorum. adam çaktırmadan sinsi sinsi update ediyo. lan bi sor ben belki istemiom update hayvan.

ama süper özellikler gelmiş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

LathspeLL said:

Nerde flashgot gibi bişey ben göremedim?

https://chrome.google.com/extensions/detail/lfjamigppmepikjlacjdpgjaiojdjhoj?hl=en

şu extension görmüyormu senin işini şimdi ?

hangi downloaderı kullanıyorsun ?

İşe yaramıyor. Forumlardan toplu linki alamıyor. Tıklanamayan linkleri alması lazım. Flashgot'la seçiyorum linkleri flashgot selection diyosun, orbit'e yada istediğin yerle indir diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...