Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Google, tarayıcısı Chrome'u yeni sürümlere atlatmak için tam gaz yoluna devam ediyor. Şimdi de tarayıcının dokuzuncu sürümü, yani Chrome 9 hazır ve indirilmeye sunuldu bile. 9.0.597.84 sürüm numarasıyla kullanıcılara sunulan Chrome 9, bazı güvenlik güncellemelerinin yanı sıra, önemli birkaç yenilik de içeriyor. Bu yenilikleri kısaca sizlere tanıtmaya çalışalım... Chrome 9 ile birlikte, WebGL desteği artık açık olarak geliyor. Bu sayede, WebGL tabanlı pek çok seçeneğe ulaşma şansınız oluyor. Örneğin insan vücüdu için Google Earth olarak tanıtılan Body Browser'a ya da WebGL Aquarium'a mutlaka göz atmanızı öneriyoruz. Diğer bir yenilik ise, aramalarda kullanıcıya yardımcı olmayı amaçlayan Google Instant özelliğinin artık adres çubuğuna da entegre edilmiş olması. Ancak bu özellik başlangıçta açık larak gelmiyor. Açmak için seçeneklere girip ilgili seçeneği aktif hale getirmeniz gerekecek. Dikkat çeken üçüncü yenilik ise Cloud Print adını taşıyor. Bu özellik sayesinde, doğrudan bağlantınız bulunmayan bir yazıcıdan bile, internet üzerinden çıkış alma şansınız oluyor. Bu özelliğe de yine seçeneklerden ulaşabilirsiniz. http://www.chip.com.tr/konu/chrome-9-hazir-indirin_25111.html iyiymiş hakketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sinsice update etmiş yine. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Body Browser WebGL Aquarium başka webgl örnekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Pluton said: 9.0.597.84 sürüm numarasıyla kullanıcılara sunulan Chrome 9 bende .86 beta var http://img534.imageshack.us/img534/9032/googlechrome9beta.jpg sürekli beta kullanıyorum zaten, ne işse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 throine said: sinsice update etmiş yine. sdfg Benimki hala 8 de duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bendeki .84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 flashgot gibi eklenti yapılamıyorsa hala geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bir ton eklenti yapılıyor da, Flashgot eklentisi ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 downloader olarak ne kullanıyorsun LathspeLL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 You can use this extension(FlashGot as core) to make direct calls to an external downloader (such as thunder, flashget and so on.) Current supported DMs: BitComet Download Master FlashGet 2 FlashGet 3.x FlashGet Mini FlashGet Free Download Manager FreshDownload GetRight GigaGet HiDownload InstantGet Internet Download Accelerator Internet Download Manager LeechGet 2002 LeechGet Mass Downloader Net Transport 2 Net Transport NetAnts Orbit QQDownload ReGet Star Downloader Thunder (Old) Thunder Mini Thunder Web Thunder TrueDownloader WellGet iGetter wxDownload Fast Usage: Press Ctrl+Alt and use the mouse to click the link you want to download. şunlardan birini yada jdownloader kullanıyorsan var flashgot extension Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 IDM(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bir eklenti yüzünden browser mı değiştirilmez ya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 var onun için de extension Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 LathspeLL said: flashgot gibi eklenti yapılamıyorsa hala geçmem. Bayadır var o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bone said: sürekli beta kullanıyorum zaten, ne işse... ben de bir ara beta kullanayım demiştim browser çöke çöke başım gözüm dönmüştü artık bıraktım sonra. herhalde idm ile sorunları vsrdı. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 her versiyon icin yeni konu acmayin yahu. adamlar iki ayda bir versiyon yukseltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 browserda app store falan çıkmış fakat appstoredan tıklanılan hiçbirşey açılmıyor http://www.3dtin.com/ bunu açabilen var mı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yav arkadaş, bilgisayarda benden habersiz kuç uçmaz, bütün net akışı ve program yönetimi en ince ayrıntısına kadar elimden geçer bilgim dahilindedir. yav bu chromela başa çıkamıyorum. adam çaktırmadan sinsi sinsi update ediyo. lan bi sor ben belki istemiom update hayvan. ama süper özellikler gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Nerde flashgot gibi bişey ben göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yeni özellik ne var be ya? edit : tabi ilk mesaja bakmak da önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 şu programın gereksiz yediği ramleri nasıl düzene sokabilirm? dinamik sayfaları art arda acınca ciddi derecede ram yiyor. firefoxtan bile rezil duruma düşüyor. şunu bi düzene soksam hemen geçicem ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 LathspeLL said: Nerde flashgot gibi bişey ben göremedim? https://chrome.google.com/extensions/detail/lfjamigppmepikjlacjdpgjaiojdjhoj?hl=en şu extension görmüyormu senin işini şimdi ? hangi downloaderı kullanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 otomatik update iptal edilemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 siliyorum abi chromu benden izinsiz nasıl bişey indirir bilgisayarıma. artık çok oluyosun google! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Aluriel said: LathspeLL said: Nerde flashgot gibi bişey ben göremedim? https://chrome.google.com/extensions/detail/lfjamigppmepikjlacjdpgjaiojdjhoj?hl=en şu extension görmüyormu senin işini şimdi ? hangi downloaderı kullanıyorsun ? İşe yaramıyor. Forumlardan toplu linki alamıyor. Tıklanamayan linkleri alması lazım. Flashgot'la seçiyorum linkleri flashgot selection diyosun, orbit'e yada istediğin yerle indir diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar