moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ya böyle akşamları yarım saat bi saat girip oynayabileceğim bi online oyun arıyorum. fps falan olursa iyi olur. olmazsa da olur. ama oturunca başından kalkılmayan bir oyun olmasın. (fm tarzı) server falan da bulunsun yani öyle nadir bi oyun olmasın. önerileri alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 haxball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 böyle komplike bi oyun olsun ya. görüntüler sağlam olsun o kadar kompüter aldım yeni oyun oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tf2 olur mu? http://www.youtube.com/watch?v=nnuYi-nzE90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 FromTheHell said: haxball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 THiM said: tf2 olur mu? http://www.youtube.com/watch?v=nnuYi-nzE90 this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tf2 lan tabiki ne minecraftı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Dota + TF2 karışımı bir oyun. Eğlenceli de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 THiM said: tf2 olur mu? http://www.youtube.com/watch?v=nnuYi-nzE90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 direk tf2 abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tamam bugün tf2 alıcam. ama şöyle bir sorum olacak. (biraz cahilim counter dışında online oyun oynamadım) game-monitor diye bi site var mesela tüm oyun serverlarını falan gösteriyo. türkiyeden çok az tf2 serverı var. yabancı serverdan oynasam ping sorunu olur mu. 10mbit bağlantı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 jonq said: Dota + TF2 karışımı bir oyun. Eğlenceli de ne kadar harika lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 2-3 tane aktif tf2 serverı var zaten onlarda rahat rahat oynarsın illa yabancı serverda oynicaksan da çok problem olmuyo 50-60 ms aldığım yabancı serverlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tf2 oynama sux. son item güncellemeleri felan iyice arap saçına çevirdi. ama counter-strike oynayan biriysen point blank tavsiye ederim. aksiyon dolu bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 black ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Blackops hileden geçilmiyor diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 MobA oyna diyeceğim ben. Favorim League of Legends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 jonq said: Blackops hileden geçilmiyor diyorlardı. valla level 50 oldum 1 kere hileci servera denk geldim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 free realms oyna o ne lan dersen eğer A.V.A. oyna. fps kendileri. başka fps arayacak olursan forumlarda gez biraz. hack az olan oyun ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carnagetr Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 League Of Legends mükemmel bir oyun bence. Tavsiye ederim. Dota gibidir. zaten aynı yapımcı. Cinematic videosu nu paylaşıyorum. İzlemeye kesinlikle değer bence.. + League of legends hesabım var ve satmak istiyorum ilgilenenlere konu açtım ayrıntılı yeni aynı zamanda e-mail : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 haxball baya komplike bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar